REITISTÖ – JA LATUVERKOSTOMAKSUT  2023

 Himoksen latujen ja ulkoilureittien kunnossapidon kustannukset katetaan Jämsän kaupungin avustuksella ja loma-asuntojen omistajien, asuntovaunupaikkalaisten sekä Himoksen ja Jämsän alueen yrittäjien latumaksuilla. Latumaksu 65 € / loma-asunto, asuntovaunupaikka / 2023.  Maksut omatoimisesti tilille Himosvuoren Latuosuuskunta Jämsän Seudun Op FI80 5091 0320 1264 35, viitteeksi mökin/kiinteistön nimi, asuntovaunu paikka tai muu nimi.

Latuosuuskunnalle on toiminnan turvaamisen kannalta ehdottoman tärkeää, että jokainen latujen/reittien käyttäjä ja niistä hyötyjä osallistuu kustannuksiin.

Olemme myös ylläpitäneet reitistöjä sekä useiden tulipaikkojen polttopuu- ja jätehuoltoa. Viime talvena Himoksella hiihdettiin 170 päivää huollettuja latuja.

Edellistalvien tapaan myös latujen ajotilanne näkyy netissä reaaliaikaisena osoitteessa. https://jamsa.sometec.fi/latukartta.html.

Himoksen ensilumenlatu (säilölumilatu)  avattiin  19.11.22 ja oli käytössä jouluun saakka  makullisena erillistä maksua vastaan. https://www.himosjamsa.fi/tekemista/ensilumenlatu/

Latuosuuskunta ylläpitää myös läpi vuoden patikointireittejä, jotka talvikaudella toimivat lumikengillä kuljettavina.  Himoksen ja Jämsän alueen polkujen ja reittien osalta on Jämsän kaupungilla menossa hanke. Siitä lisätietoa: https://www.himosjamsa.fi/himos-jamsa-matkailualueen-toimintaympariston-kehittaminen/  Himos-Jämsä uutiskirje.

Arvostamme suuresti jokaisen panostusta Himosvuoren latuosuuskunnan toimintaan maksamalla oheisen laskun parhaaksi katsomalla summalla tai yrityksen henkilökunnan määrään liittyvällä summalla.

HIMOSVUOREN LATUOSUUSKUNTA

Hallitus

himosvuorenlatuosuuskunta@gmail.com

 

Kaikki matkailijoista hyötyvät yritykset Himoksen ja Jämsän alueella

Reitistö- ja latuverkostomaksu  2023 määräytyy yrityksen työntekijämäärän perusteella 86– 644 € / yritys sis. alv 24 %. Katso taulukko alla. Loma-asunnon omistajien ja asuntovaunu paikkalaisten latumaksu on 65€/kohde. Työntekijämäärä = vakituiset työsuhteet tai sesonkiluonteisessa yrityksessä ympärivuotisiksi henkilötyövuosiksi muutettu työntekijämäärä.

 

 

 

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.