Himos Trail

Himos Trail tarjoaa tunnelmallisen polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Haluamme tuoda esille polkujen upeuden liikuntapaikkana myös talvella, jolloin luonto näyttää parhaat puolensa eri muodossa. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Kuva: Antti Saarimaa

Kuva: Milka Koskinen

Himos trail 21.-22.8.2020

Himos Trail tarjoaa sopivan haasteen jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Perjantaina 21.8 kisapäivän päätähtinä häärivät lapset Himos Kids(0,5-1km)-sarjassa. Lauantaina 22.8 tarjolla on portaattomana kynnyksenä polkujuoksuun toimiva Himos Easy(5km), puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy(9km), itsensä Himoksen nousuissa haastaville kiltimpi Himos Challenge(17km) tai brutaalimpi Himos Extreme(26km) sekä suunnittelupähkinää tarjoava ja tiimihenkeä mittaava Himos Team Spirit-viestisarja(26km). Vaeltajat ja sauvakävelijät pääsevät nauttimaan samoille reiteille Himos Vaelluksella(5-26km). Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella. Kirsikkana kakun päällä Himos Trail tarjoaa ultramatkan polkujuoksuun addiktoituneille.

Kuvat: Tommi Kuronen

Kuvat: Tommi Kuronen

Himos Winter Trail

Onnistuneiden lumipolkureittien edellytyksenä on polkujen säännöllinen kulkeminen läpi talven. Näitä löytyy paljon lähiöistä ympäri Suomen ja Himoksen alueella niitä pitävät auki liikkujien lisäksi matkailuyrittäjät sekä rautakuntoinen Himos Trail-tiimi. Himos Winter Trail tarjoaa eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Reitit kiertelevät pääosin Himoksen upeimman alueen Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä.

 

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää
Jaa