Himos Trail

 

Himos Trail on tunnelmallinen polkujuoksuelämys kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Polut ovat upeita liikuntapaikkoja myös talvella, jolloin luonto näyttää parhaat puolensa eri muodossa. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita. Seuraa Himos Trailia Facebookissa.

 

Jämsän sydän logo

Kuva: Antti Saarimaa

Kuva: Milka Koskinen

Himos Trail

Himos Trail -polkujuoksutapahtumassa, Himoksen poluilla, voit liikkua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Reitit on suunniteltu näyttämään Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä ovat pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Kuvat: Tommi Kuronen

Kuvat: Tommi Kuronen

Himos Winter Trail

Onnistuneiden lumipolkureittien edellytyksenä on polkujen säännöllinen kulkeminen läpi talven. Himoksen alueella niitä pitävät auki liikkujien lisäksi matkailuyrittäjät sekä rautakuntoinen Himos Trail-tiimi. Himos Winter Trail tarjoaa eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Reitit kiertelevät pääosin Himoksen upeimman alueen, Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä.

 

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää
Jaa