Joulu lapsiperheille

Himos-Jämsässä jouluna on runsaasti mukavaa tekemistä perheille – nyt unohdetaan joulun kiireet ja stressi kertaheitolla. Unohda murheet joulun valmisteluissa ja istahda valmiiseen joulupöytään. Innostu ja ilahdu mieltä rikastuttavista maisemista sekä kaikesta siitä, mitä luonto voi tarjota jouluiseen ulkoiluun esimerkiksi tonttujen jälkiä etsien tai jouluisten leikkien parissa. Muista myös rentoutua perheen kesken sisällä puuhaten.

 

Yhteistä puuhaa perheen kesken

Joulun aika Himos-Jämsässä on todellakin hilpeää hyvillä mielin tekemistä – koe yhteisiä elämyksiä sisätiloissa perheen kanssa pelaillen, saunoen tai pipareita leipoen. Ulkoile luontokohteissamme, joista on varaa valita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi päiväretki Isojärven kansallispuistoon? Vaihtelu virkistää – Valitse siis sinun perheellesi sopivat joulun ajan vaihtoehdot ja nauti vaivattomasta joulun vietosta rakkaimpiesi kanssa, koska jouluhan on vain kerran vuodessa.

Lapsille talvipuuhaa

Prum prum, kuuletko jo moottoriurheilun kutsun? Lasten moottorikelkkakoulussa harjoittelet moottorikelkalla ajamista turvallisesti suljetulla radalla.  Jouluisissa ulkotouhuissa nautit ulkona olosta vekkulien eläinten, salaperäisten tonttujen sekä jouluisten kisojen merkeissä. Peikkometsässä seikkailet talvisissa maisemissa joulutunnelmaa unohtamatta. Himoksen lumimaailma Lumilassa koko perhe viihtyy rinteessä riemuiten. Muista myös metkat huskysafarit.

Rauhassa perheen kanssa

Onko huvila tai mökki sinun perheellesi paras valinta joulun ajan majoitukseen? Kaipaatko arjen luksusta hotellimajoituksen muodossa? Valitse sinun perheellesi sopivin majoitus täältä.

Joulu valmiissa pöydässä

Vaivaton, mutta ihanan tunnelmallinen joulu syntyy siitä, kun istut valmiiseen joulupöytään. Himos-Jämsän alueella on varaa valita joulun makuelämyksistä. Joulun valmiit ruokailupaketit voit tilata jo etukäteen niin aikuisille kuin lapsille

Viihdy sisätiloissa

Joulun aikaan voit kokeilla jotain uutta tai viihtyä perinteisten jouluaktiviteettien parissa. Himos-Jämsän alueen elämyspelit, kuten simulaattorimaailma, kutsuvat luokseen huvittelemaan. Himos Areenalla pääset laulamaan kauneimpia joululauluja. Lapset nauttivat varmasti piparkakkujen leipomisesta. Joulusaunan erityiseen tunnelmaan pääset saunapihassa

 

Voisit olla kiinnostunut

Luontoretkeily

Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Lapsille

Suomen sydämestä tekemistä löytävät myös perheen pienimmät – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille. Lasten kesäsuosikiksi on noussut lasten liikennepuisto, eläinten ystävien suunnistaessa Hirvikartanon hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää
Jaa