Galleria Kivipankki

 

 

Monipuolisia taidenäyttelyitä ja tilaisuuksia – Jämsän kaupungingalleria Kivipankki tarjoaa kuukausittain vaihtuvia näyttelyjä ympäri vuoden. Kesäisin galleriassa on esillä kansainvälinen huopanäyttely.

Galleria Kivipankki rakennettiin vuonna 1913 arkkitehti Ilmari Launiksen suunnittelemana. Aluksi Kivipankki toimi Jämsän Säästöpankin toimitiloina, mutta vuonna 1993 rakennus saneerattiin kaupungin kulttuuritilaksi. Kivipankista tuli vuosi vuodelta tunnetumpi suomalaisen taiteen eturivin taiteilijoiden näyttelypaikkana. Sieltä alkoivat myös ympäristönäyttelyt, myöhemmin maisemataidenäyttelyt sekä kesän kansainväliset huopanäyttelyt.

Galleria Kivipankissa järjestetään näyttelyitä, konsertteja, seminaareja, yksityistilaisuuksia ja koulutuksia. Kivipankin toimintaa ylläpitää Jämsän kulttuuripalvelut. Meneillään olevista näyttelyistä löydät tietoja tapahtumakalenterista ja Galleria Kivipankin Facebook-sivuilta. Näyttelyajat ovat jatkuvasti varattavissa taiteilijoiden, yksityishenkilöiden, ryhmien ja järjestöjen käyttöön.

Galleria Kivipankki on avoinna sunnuntai-perjantai klo 12-18 ja lauantaina klo 12-17.

Osoite: Seppolantie 7, 42100 Jämsä

Galleria Kivipankki Facebookissa