Kunnes tapaamme jälleen

 

Olet varmasti huolissasi siitä, joudutko viettämään lomasi neljän seinän sisällä koronaviruksen jyllätessä ympäri maailmaa. Vaikka nyt ei ole suositeltavaa matkustaa, uskalla kuitenkin unelmoida. Tulevaisuuden silta vie aina toiselle puolelle. Voit jo nähdä mielessäsi tulevan kesän lomamatkan tai haaveilla syksyn ruskamatkasta – sitten kun kaikki on taas mahdollista. Nyt suosittelemme kärsivällisyyttä.

Haluamme kuitenkin tuoda esille asioita, mitä yksittäinen henkilö voi tehdä tukeakseen matkailualaa Himos-Jämsän alueella, ja mitä matkailuyritys voi tehdä sillä aikaa, kun virus tuntuu vievän viimeisemmänkin toivon. Se mikä on hyvä muistaa tässäkin poikkeuksellisessa tilanteessa, on haaveilu, unelmointi ja toisten auttaminen.

Voit tukea paikallista yrittäjää ja matkailutoimijaa tämän haasteellisen kauden aikana monin eri tavoin. Erityisesti digitaalisesti ostettavat palvelut tulevaisuudelle tukevat liiketoimintaa haastavana aikana. Tälle sivulle kokoamme ja päivitämme jatkuvasti paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluita, joita voit yhä hyödyntää ja ostaa nykyiseen poikkeustilanteeseen sopivalla ja vastuullisella tavalla.

Jämsän kaupungin koronavirus-tiedotteet   Poikkeusolojen palvelut Jämsässä

 

Tue paikallisia yrityksiä

J.Alhon Huopatehdas

Huopatuotteita helposti kotiovelle! Nämä tuotteet lämmittävät ajasta ja paikasta riippumatta. Tutusta ihanaan valikoimaan verkkokaupassa.

Vehkala Jeans Dealer

Vehkala palvelee poikkeustilan aikana normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Riskiryhmille (ja muillekin) tarjotaan mahdollisuus asiointiin yksityisesti normaalien aukioloaikojen ulkopuolella aamulla ja illalla.

Matka-Töysä

Matkalahjakortteja voi ostaa  Jämsän Matka-Töysän verkkosivuilta tulevaisuutta ajatellen. (voimassa vuoden ostopäivästä). Toistaiseksi matkapaketit on peruttu 30.4.2020 asti.  Nyt suosittelemme lahjakortteja.

Hiisi Hill Collections

Verkkokaupastamme löydät luontoaiheisia kortteja sekä julisteita, heijastimia ja puisia kuulakärkikyniä. Tilaa itsellesi tai lahjaksi! Tutustu valikoimaan tästä.

Ruotsulan Hovi

Lounas- ja kakkulahjakorteilla saat herkullisen lounaan tai täyte- ja juustokakun tuoreista, kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista. Ruotsulan Hovissa on kolme tasokasta ja viihtyisää huoneistoa, joihin voi tulevaa lomaa silmällä pitäen ostaa majoituslahjakortin.

Mökkeile rauhassa Himoksella

Varaa mökki Himokselta ja hengähdä lähellä luontoa perheen kanssa. Valitse vaikkapa ulkoporealtaallinen huvila, niin pienikin irtiotto kotiympyröistä piristää melkoisesti!

Kynsistudio Your Nails

Hae nyt kotiisi laadukkaat kynsien,-ja käsienhoitotuotteet. Kynsistudio Your Nailsissa  on saatavilla korkealaatuisia saksalaisia LCN-tuotteita, kuten kynsiä tasoittava aluslakka, värilakka, kiiltoa antava päällystyslakka, ammattilaistasoinen kynsiviila, kynsinauhaöljykynä ja kosteuttava ja täydentävä käsivoide. Voit ostaa nyt lahjakortin jalka-käsihoitoihin  tai tuoteisiin itsellesi tai lahjaksi. Tilaukset toimitetaan myös kotiin postitse, soita: 045 200 4725.

 

Uusi-Yijälän tila/Patapirtti

Haluatko lahjoittaa läheisellesi unohtumattoman ruokailuelämyksen, hemmottelevan majoituksen tai vierailun viinitilalle? Uusi-Yijälän tilan lahjakortti annetaan rakkaudella ja otetaan ilolla vastaan! Lahjakortin saa halutulle summalle ja sen voi noutaa paikan päältä tai pyytää postittamaan haluttuun osoitteeseen. Lahjakortin voi maksaa tilisiirrolla, paikan päällä maksukortilla tai käteisellä. Kysy lisää! p. 045-6511405

 

Halkeilevat kantapäät kuntoon

Halkeilevista kantapäistä kärsii hyvin moni. Ne voivat olla hyvin kipeitä ja rajoittavat monien liikkumista. Kuiville, kovettuneille ja halkeileville kantapäille suunniteltu tehovoideehkäisee kuivia kantapäitä ja saa ihon tuntumaan joustavan pehmeältä. Kynsistudio Your Nails suosittelee paksujen kantapäiden ja kuivien jalkojen hoitoon saksalaista LCN-Jalkavoide Chapped skin balm 50 ml. Hinta 18€.

Luontoaktiviteetteja

Luontonähtävyydet

Jämsästä löytyy ainutlaatuisia ja huikeita luontokohteita, joiden muotoilussa luonto näyttää taitonsa. Lumoudu luonnosta tutustumalla jylhiin rotkoihin, vehreisiin ryöneihin tai kuohuviin koskiin. Näissä paikoissa liikut helposti omien ajatuksien kanssa.

Isojärven kansallispuisto

Isojärven kansallispuisto Kuhmoisten ja Jämsän rajalla sopii hyvin päivän tai parin retkikohteeksi. Alueella on vaelluspolkuja yhteensä 30 km. Polut on viitoitettu ja niiden varrella on teltta- ja tulentekopaikkoja.

Retkeilyreitit

Kauniit ja metsäiset polut sekä mahtavat maastot kutsuvat retkeilemään – Metsien huminassa luonnistuu patikointi sekä rentoutuminen. Himoksen patikkareitit on maastoon merkitty polkureitistö, joka tarjoaa eri pituisia patikointi mahdollisuuksia kuntoilijoille. Himos Trailin polkuja voi fiilistellä patikoiden. Polkujuoksun kartat löydät täältä.

Pyöräily

Himos-Jämsän seudulla on erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn. Maastopyöräilyyn sopivia reittejä löydät esimerkiksi Isojärven kansallispuistosta. Jos etsit haastavampia pyöräreittejä, kannattaa suunnata Himoksen mäkisiin maastoihin. Himoksen läheisyydestä löytyy hienoja maisemia, joista voit valita mieleisesi reitin.

Jaa