Leirintäalueet

Jämsä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Suomen sydämessä, eteläisessä Keski-Suomessa. Seudulle pääsee helposti myös matkailuautolla ja -vaunulla. Hurauta suoraan leirintäalueiden luonnonkauniille paikoille! Himos-Jämsän alue kutsuu myös karavaanarit ja telttailijat viihtymään. Löydä oma leirintäalueesi Himos-Jämsä alueella!

Caravan-paikat Himoksella

Hiihtokeskus Himosvuoren asuntovaunupaikat sijaitsevat Länsi- ja Pohjoisrinteiden juurella, vain mononheiton päässä hissien ala-asemista. Länsirinteillä on 120 paikkaa ja Pohjois-rinteillä 30 paikkaa, jotka ovat sekä kausi- että vuorokausivuokrauksessa.

HimosLomat Oy vuokraa talvikaudeksi 17.10.2018 – 30.4.2019 asunto- tai matkailuvaunupaikan Himos Park -kentältä, Terassi Riemun vierestä.

Rantapirtillä voit majoittua huoneissa, leirintäalueella tai lämpöiseen vuodenaikaan on vuokrattavissa useampia ja eri kokoisia leirintämökkejä.

Camping Kotkanpesä on nykyaikainen vapaa-ajan viettoon suunniteltu alue eteläisessä Keski-Suomessa. Kankarisveden rannalla sijaitseva leirintäalue tarjoaa upeat mahdollisuudet lomanviettoon.

Karijärvi Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Jämsän ja Kuhmoisen välillä.

 

Voisit olla kiinnostunut

Laskettelu

Himos tarjoaa yli 20 rinnettä, joista varmasti löytyy jokaiselle taitotasolle sopiva mäki. Hissejä on 15 kappaletta, joista kaksi on korkeuksiin kohoavia tuolihissejä. Himokselle on kätevintä tulla joko joukkoliikenteellä Jämsän keskustasta tai omalla autolla. Saavu valloittamaan Himoksen rinteet ja nauttimaan talvipäivästä!

Lue lisää

Luontoretkeily

Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Himoksen festivaalit

Himos tarjoaa festivaalit Loma-Suomen sydämessä – Kesäviikonloppuisin Himoksen sadat mökit täyttyvät festivaalien ja suurtapahtumien vieraista. Talvisesongin aikaan Himos Areena tarjoaa lomailijoille kotimaan huippuartisteja.

Lue lisää
Jaa