Palvelun kuvaus

Eläinkommunikointi on intuitiivista viestien välittämistä eläimiltä ihmisille, ja myös ihmisiltä eläimille. Se on samalle taajuudelle virittäytymistä, kuin etsisi oikean radiokanavan ja kuuntelisi sisäisillä aisteilla sen lähetystä. Olen tehnyt eläinkommunikointeja vuodesta 2018 lähtien ja auttanut lukemattomia ihmisiä ymmärtämään lemmikkiään paremmin.

Asiakaskokemus: ”Pyysin tulkkausapua, koska tuntui että haluan vahvistuksen omalle tulkinnalleni. Hevoseni kertoi käsittämättömän tarkasti oikeastaan koko meidän yhteisen taipaleemme tähän päivään. Sain vahvistuksen omalle tulkinnalleni, mutta myös suuria ajatuksia ja havaintoja itsestäni. Kiitos, kiitos, kiitos sinulle kommunikoinnista mun rakkaan herra hevoiseni kanssa Tämän jälkeen meidän on todella paljon helpompaa ymmärtää toisiamme ja kulkea yhtä matkaa myötätuuleen ”

Eläinten viestejä on mahdollista ottaa vastaan kuvina, sanoina, videonpätkinä, hajuina, makuina, tuntemuksina, jne. Kommunikoinnin avulla voi saada selvyyttä monenlaisiin tilanteisiin, mutta mitään erityistä syytä kommunikoinnin tilaamiselle ei tarvitse olla.

HUOM! Eläinkommunikointi on viestin välitystä, ei eläimen kouluttamista tai sairauden diagnosoimista. Toki kommunikoinnin avulla voi saada lisätietoa esimerkiksi käytöshäiriöiden syistä tai kiputuntemuksista, mutta mikäli eläin on sairas, tulee se viedä eläinlääkärille.

Voit tilata kommunikoinnin omalle lemmikillesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ehea.sydan@gmail.com otsikolla eläinkommunikointi + eläimen nimi. Liitä viestiin kuva eläimestä (mielellään sellainen, missä eläin on yksin ja hänen silmänsä näkyvät), hänen kutsumanimensä sekä tieto siitä, onko hän vielä elossa. Huomioithan, että eläimen tulee olla sinun omistuksessasi.

Kirjoita viestiin myös kysymyksiä, jos sinulla sellaisia lemmikillesi on. Kuittaan viestin vastaanotetuksi ja kerron samalla, milloin suunnilleen ehdin kommunikoinnin tekemään. Lasku tulee samassa viestissä valmiin kommunikoinnin kanssa. Tämä siksi, että joskus harvoin eläin ei ole halukas kommunikoimaan, eikä silloin toki laskuakaan tule. Kommunikoinnin hinta on 40 euroa (sis. alv).

Kauppiaan tiedot

Elon Palo Osk
Koskenväylä 6, 42300 Jämsänkoski
Y-Tunnus: 3276376-6
p. 044 548 5868 Miia
e. elonpalo@gmail.com
Verkkosivut

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.