Palvelun kuvaus

Hyvinvointikeskus Elon Palossa on tarjolla monenlaisia hoitoja terveytesi ja hyvinvointisi vahvistamiseksi. Lisäksi erilaiset kurssit, koulutukset, hyvinvointipalvelut ja retriitit tarjoavat syvällisempää tietoa ja tukea niin hyvinvointiin kuin henkiseen kasvuun liittyvien aihealueiden tiimoilta. Elon Palon olemassaolon tavoitteena on luoda jokaiselle turvallinen ja hyväksyvä tila vanhan energian purkamiseen ja uuden löytämiseen. Tarjota paikka, jossa voit tulla nähdyksi omana itsenäsi. Täällä jokainen voi tuntea olevansa kotona!

Hyvinvointikeskuksen emäntänä toimii Miia Setälä (Eheä Sydän), sydämen, kehon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen. Hänen osaamisensa lisäksi kasvava yhteistyökumppaneiden verkosto tarjoaa tietämyksensä Sinun tueksesi. Toimintaa ohjaavat ajatukset ja arvot ovat sallivuus, turvallisuus, hyväksyvä kohtaaminen sekä läsnäolo, asiantuntijuus, luotettavuus ja maanläheisyys.

Oman toiminnan lisäksi tarjoamme tiloja vuokrattavaksi niin hoitohuoneeksi kuin kurssi-, koulutus- tai retriittikäyttöön. Myös yöpyminen on mahdollista. Alakerran tiloihin on esteetön pääsy.

Nettisivuiltamme löydät tarkemmat tiedot niin hoidoista, kuin kaikista muistakin palveluista. Tapahtumat löytyvät Jämsän tapahtumakalenterista ja nettisivuilta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Saatavilla olevat hoidot: Access Bars, Dorn-terapia, Energiahoito (BodyMind Energy Balancing), Hieronta, Kvanttihypnoosi, Reikihoito, Viiden neulan korva-akupunktio, Äänihoito

Saatavilla olevat palvelut: Eläinkommunikointi, Hengitysohjaus, Intuitiivinen vahvistus, Kiskoteka, Luonto-ohjaus, Majoitus, TRE, Trager-liikunta

Kauppiaan tiedot

Elon Palo Osk
Koskenväylä 6, 42300 Jämsänkoski
Y-Tunnus: 3276376-6
p. 044 548 5868 Miia
e. elonpalo@gmail.com
Verkkosivut

Katso myös

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.