Palvelun kuvaus

Himos Trail(21.-22.8.2020) tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Himos Trail tarjoaa sopivan haasteen jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Perjantaina 21.8 kisapäivän päätähtinä häärivät lapset Himos Kids(0,5-1km)-sarjassa. Lauantaina 22.8 tarjolla on portaattomana kynnyksenä polkujuoksuun toimiva Himos Easy(5km), puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy(9km), itsensä Himoksen nousuissa haastaville kiltimpi Himos Challenge(17km) tai brutaalimpi Himos Extreme(26km) sekä suunnittelupähkinää tarjoava ja tiimihenkeä mittaava Himos Team Spirit-viestisarja(26km). Vaeltajat ja sauvakävelijät pääsevät nauttimaan samoille reiteille Himos Vaelluksella(5-26km). Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella. Kirsikkana kakun päällä Himos Trail tarjoaa ultramatkan polkujuoksuun addiktoituneille. Himos Double-Extreme(52km) haastaa nousujen ja teknisten polkujen myötä kaikella tavalla, mutta myös tarjoaa turvaa ensikertalaiselle runsaan ja tiheän toimitsijamääränsä avulla.

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan live-esiintyjän vauhdittamana!

www.himostrail.fi

Kauppiaan tiedot

Himos Trail
Kämmekkäpolku 3, 42100 Jämsä
p. 0405102788
e. himostrail@jrv.fi
Verkkosivut

Katso myös

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

248.00€ / 6 h Lisätiedot
Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

340.00€ / 2 h Lisätiedot
Eepos Group Oy/Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovin saunaosasto

Lisätiedot
Jaa