Palvelun kuvaus

98 m² + parvi 20 m², 3 mh, 10 hlöä

Honkarannan mökkialueella korkeatasoinen lomahuoneisto Honkarinteen päällä. Honkarannassa voit kesällä nauttia luonnon ja järven läheisyydestä. Talvella rinteet ovat lyhyen automatkan ulottuvissa tai jään yli hiihtäen tai kävellen noin 500 m etäisyydellä (Pohjois-Himos). Myös hiihtoladut kulkevat mökin läheisyydessä. Honkavilla on tyylikkään kodikkaasti, vaaleaa ja tummaa puuta yhdistäen, sisustettu tilava mökki.

Alakerrassa keittiö-, tupa- ja saunatilat sekä makuuhuoneet. Huoneiston kolmessa erillisessä makuuhuoneessa on jokaisessa kaksi erillistä sänkyä ja yläkerran parvella vuodepaikat neljälle hengelle.

Keittiö on erittäin monipuolisesti ja tasokkaasti varustettu, tuvan puolelta löytyvät taulu-TV sekä dvd-soitin. Honkavillan sauna- ja pesutilat ovat tilavat ja kodinhoitohuoneessa on myös pesuallas ja kuivauskaappi. Saunasta kätevästi pääsy ulkoterassille, missä voi ihailla upeita näkymiä järvelle sekä Pohjois-Rinteille. Terassilla kaasugrilli.

Honkavillassa on huomioitu erityisesti lapset, joille parvelta löytyy leikkinurkkaus kalusteineen ja leluineen. Parven portaissa on lapsiportit ja keittiössä on lapsille myös omat astiat. HimosLomilta voit vuokrata perheen pienimmille matkasänkyjä ja syöttötuoleja.

Makuutilat:

Alakerrassa 3 makuuhuonetta joissa jokaisessa kaksi erillistä sänkyä.

Parvella 4 erillistä sänkyä.

Keittiön varustus:

Jääkaappi-pakastin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:

Peitot ja tyynyt, kuivauskaappi, pyykinpesukone, siivousvälineet, pölynimuri, lapsiportit parven portaissa, takka, puuvarasto, sauna, suihku, wc, TV, ilmalämpöpumppu, kaasugrilli (käytössä kesä- ja syysaikaan). Langaton intenetyhteys.

Huomioitavaa:

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta.

Pakollinen lähtösiivousmaksu 153 € lisätään kaikkiin varauksiin.

Etäisyydet:

HimosCenter vastaanotto 5,1 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 5,3 km
Himos Areena 5,3 km
Himos Kauppa 5,1 km
Länsi-Rinteet 5,8 km
Pohjois-Rinteet 2,7 km
Golf 6,3 km

Mökkialueen kartta

Perustiedot

Vuodepaikkojen määrä
10

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
p. 020 711 9200
e. himoslomat@himoslomat.fi
Verkkosivut
Jaa