Palvelun kuvaus

 

WayOut Himos tarjoaa elämyksiä huonepakopelien muodossa. Pakopelissä sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn!

Pakopelit sopivat kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!

Jämsän pankki on ryöstetty ja virkavalta hätää kärsimässä… Vuosikausia Jämsän aluetta piinannut rikosten ja ilkivallan aalto järisyttää paikkakuntaa, eikä syyllisiä ole saatu kiinni. 

Tällä kertaa kuitenkin tekijät ovat kuitenkin olleet huolimattomia ja jättäneet rikospaikalle muutamia johtolankoja. Virkavalta on onnistunut paikantamaan ryöstäjien mahdollisen piilopaikan, mutta tutkimukset junnaavat paikallaan. Siksi pyydämme teitä apuun ratkaisemaan vuosisadan ajojahdin. Murtautukaa oletettuun piilopaikkaan, hankkikaa tarvittavat todisteet tekijöitä vastaan ja selvittäkää ketkä ovat kaiken takana! 

Tämän parempaa tilaisuutta emme tule samaan!

Varoitus: Pelaaminen saattaa aiheuttaa elämyksiä!

Varaa pelisi osoitteessa https://wayout.fi/

Perustiedot

Osoite
Säyryläntie 449, 42100 Jämsä
Verkkosivut

Kauppiaan tiedot

WayOut Oy
Hämeenpuisto 35, 33200 tre
Y-Tunnus: 2781348-2
p. 0400 188 663
e. himos@wayout.fi
Verkkosivut

Katso myös

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Pikkujoulut

Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

340.00€ / 2 h Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Action rallikyyditys

250.00€ / min Lisätiedot
Jaa