Palvelun kuvaus

SANTTUTONTUN SATUSEIKKAILU

Hihhei, Pelle-Akusti tekee vekkuleita taikatemppuja! Mutta voi ei: jossain kohtaa menee pikkuisen vinkstapunks ja pikku saunatontulle tapahtuu ihan kummia. Onneksi lapset auttavat yhdessä Sädekeijun kanssa ratkaisemaan taian arvoituksen. Lapset pääsevät lausumaan hauskoja taikaloruja ja liikkumaan heplukeplu-erikoisaskelin, tekemään lisää taikatemppuja ja tanssimaankin. Eiköhän epäonnistunut taika siitä jo raukea.

Tilaa Satuseikkailu

Seikkailun hahmot tulevat luoksesi joko kaikki kolme, Santtutonttu ja Sädekeiju kahdestaan tai sitten pelkästään Santtutonttu vilkuttelemaan ja halailemaan halutuksi ajaksi. Ihan yksinään Santtutonttu on vähän ujo, mutta vierellä olevalta opastajalta voi kysellä vaikka mitä tonttumaista! Seikkailun kesto on noin 20 minuuttia, sen jälkeen hahmot juttelevat ja viihdyttävät lapsia vielä jonkin aikaa. Mahdollinen on myös pelkkään parinkymmenen minuutin mittaiseen seikkailuun ilman jälkeenpäinhassuttelua.

Seikkailuun?
Ota yhteyttä:
info@santtutonttu.fi / 050-5813383
 

SATUSEIKKAILIJAT

Pelle-Akusti on Santtutontun ensimmäisestä kirjasta tuttu pelleilijä, joka tietää miten yleisön saa hilpeälle tuulelle. Hän voi laulaa hoilottaa ja tekee taikatemppuja. Lapset voivat vaikuttaa koko ohjelman ajan siihen, miten pelleily etenee.

Sädekeiju haluaa auttaa lapsia ratkaisemaan Santtutontun arvoituksen. Siinä auttavat hauskat lorut ja iloiset tanssileikit.

Santtutonttu on suloinen ja pehmoinen tomminkainen, Suomen oma lapsosia ja reissuja rakastava Suomen oma saunatonttu, joka pitää lapsista ja tarinoista. Saa halata!

Onkohan Santtutontun satuseikkailu jossakin lähellä sinua lähiaikoina? Paikat päivittyvät Santtutontun omalle Ajankohtaista-sivulle. Seuraathan myös Facebookista, Instagramista ja Youtubesta, millaiselta nämä veikeät satuhahmot näyttävät ja missä ne vipeltävät.

www.santtutonttu.fi

Kauppiaan tiedot

Pia-Maria Art & Design
Hollipolku 14 b, 40950 MUURAME
Y-Tunnus: 2084631-0
p. 0505813383
e. info@santtutonttu.fi
Verkkosivut

Katso myös

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Jokilaakson kierros

248.00€ Lisätiedot
Mäen Huopaa ja Lankaa

Mäen Huopaa ja Lankaa

Lisätiedot
Action Sports ry

Action Sports ry

Lisätiedot
Jaa