Alkutalvi Himos-Jämsän seudulla

Joulun aika on Himos-Jämsän alueella luonnon kauneutta ja pikkujoulu-tapahtumien sykettä. Lokakuusta aina alkuvuoteen Himos Areena täyttyy viihdyttävästä tunnelmasta. Himos-Jämsän yritykset tarjoavat erilaisia pikkujouluaktiviteetteja niin yrityksille kuin kaveriporukoille. Himoslomilta voit löytää alku talveen kaiken mitä tarvitset. Yksi suosittu tapa viettää vapaa-aikaa Himos-Jämsän seudulla on ollut varata mökki tai huvila porukalla ja tulla nauttimaan vapaasta ihan kokonaisvaltaisesti.

Joulun aika Himos-Jämsässä – Ostoksia ja rentoilua

 Paras tapa nauttia alkutalvesta rauhallisesti on vuokrata mökki ja järjestää muutamalle päivälle mukavaa ohjelmaa. Nauti erinomaisesta ruoasta esimerkiksi Pata Pirtissä, shoppaile Jämsän keskustan seudulla paikallisia tuotteita tai joulun lahjoja. Kotimaiset käsityöt tai trendikkäät uutuudet pukin konttiin voi löytyä Alhon Huopatetaalta tai Vehkala Jeansin valikoimasta. 

Päräytä käyntiin pikkujoulut!

Nyt mennään eikä meinata, päräytä käyntiin pikkujoulut Simulaattorimaailmassa! Järjestä menevät ja vauhdikkaat pikkujoulut Simulaattorimaailmassa.

Ikimuistoiset pikkujoulut Elosella!

Vietä ikimuistoinen pikkujoulu Elosen runsaiden ja herkullisten pöytien ääressä!  Menu vaihtoehtoja on useita, valitse sopivin vaihtoehto pikkujouluporukallesi!

 

Kynsistudio Your Nails joulutarjoukset

Your Nails tarjoaa LCN laadukkaita, ihoystävällisiä käsivoiteita joulupukin konttiin. Katso ihanat vaihtoehdot täältä.

 

 

 

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovista maukkaat ja lämminhenkiset pikkujoulut sekä jouluruokailut. Pukinkonttiin lounas- ja kakkulahjakortteja!

Luonto ja Himos-Jämsä kaamos

Himos-Jämsän seudulla luonto tarjoilee Black Fridayta lokakuusta aina talven ensilumeen saakka. Oletko ajatellut, kuinka pimeys voikaan olla kaunista? Luontopolut, retkeilyreitit taittuvat joutuisasti myös kaamoksen aikaan. Yksi tapa ottaa maasto haltuun on vuokrata vaikka mönkijä ja lähteä kruisailemaan ohjatusti tai omatoimisesti. Myös pyöräily retkipyörällä tai maastopyörällä onnistuu seudulla kesät talvet. Himos Centerillä on vuokrattavana sähköavusteisia fatbikeja ja tavallisia polkupyöriä. Talven palkkasten tullessa myös jääuinti on kokeilemisen arvoinen elämys.

Pikkujoulut Himoksella

Himoslomat tarjoaa runsaasti tekemistä ja ohjelmaa, joilla varmistat porukallesi hauskat pikkujoulut ja leppoisan loma-ajan. Himoslomien pikkujouluista puhuttaessa ei sovi unohtaa Himos-Areenan kuumia pikkujouluiltoja huippuartistien tahdittamana!

Himosmajoitus alkutalveen

Himosmajoitus tarjoaa monipuolisia mökkimajoitusmahdollisuuksia lähellä Himoksen laskettelurinteitä, tapahtumia ja muita alueen palveluita. Katso vapaat mökit Himosmajoitukselta.

Jouluinen pyöräily

Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn ympäri vuoden. Himos-Jämsän seudulla luonnistuu niin retkipyöräily kuin maastopyöräily. Himokselta löytyy polkupyöriä vuokrattavaksi, mutta pyörien saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen.

Joulun ajan retkeily

Jämsän seutu tarjoaa monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Retkeilyreitit ja luontopolut houkuttelevat reippailemaan, vaeltamaan ja tutustumaan metsien taianomaiseen tunnelmaan. Jämsän alueen retkeily- ja ulkoilureitit mahdollistavat jokaiselle matkailijalle unohtumattomia kokemuksia.

Talviuinti

Talvisin Jämsä tarjoaa myös mahdollisuuden avantouinnin kokeiluun. Astetta hurjapäisempi matkailija pääsee harjoittamaan myös jääuintia Himoksella.

Jaa