Alkutalvi Himos-Jämsän seudulla

Himos-Jämsän seudulla luonto tarjoilee Black Fridayta lokakuusta aina talven ensilumeen saakka. Joulun aika on Himos-Jämsän alueella luonnon kauneutta ja pikkujoulutapahtumien sykettä. Yksi suosittu tapa viettää vapaa-aikaa Himos-Jämsän seudulla on varata mökki tai huvila porukalla ja tulla nauttimaan vapaasta ihan kokonaisvaltaisesti. Joulukin tulee joka vuosi, mutta mitäpä jos tänä vuonna istuisitkin valmiiseen pöytään ja ottaisit joulunajan rennosti? Katso valmis jouluohjelma!

Joulun aika Himos-Jämsässä – ostoksia ja rentoilua

 Paras tapa nauttia alkutalvesta rauhallisesti on vuokrata mökki ja järjestää muutamalle päivälle mukavaa ohjelmaa. Nauti erinomaisesta ruoasta esimerkiksi Patapirtissä ja osta matkaan tilan omat viinit, shoppaile Jämsän keskustan seudulla paikallisia tuotteita tai joulun lahjoja. Kotimaiset käsityöt tai trendikkäät uutuudet pukin konttiin voi löytyä Alhon Huopatetaalta tai Vehkala Jeans Dealerin valikoimasta. 

 

Pikkujoulut Himoksella

HimosLomat tarjoaa runsaasti tekemistä ja ohjelmaa, joilla varmistat porukallesi hauskat pikkujoulut ja leppoisan loma-ajan. Lokakuusta aina alkuvuoteen Himos Areena täyttyy viihdyttävästä tunnelmasta – tietenkin näinä aikoina mennään turvallisuus edellä. Himos-Jämsän yritykset tarjoavat erilaisia pikkujouluaktiviteetteja niin yrityksille kuin kaveriporukoille. HimosLomilta löytyy paljon hauskaa ajanvietettä oman porukan pikkujouluihin.

 

Alkutalven retkeily

Jämsän seutu tarjoaa monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Retkeilyreitit ja luontopolut houkuttelevat reippailemaan, vaeltamaan ja tutustumaan metsien taianomaiseen tunnelmaan. 

Talviuinti

Talvisin Jämsä tarjoaa myös mahdollisuuden avantouinnin kokeiluun. Astetta hurjapäisempi matkailija pääsee harjoittamaan myös jääuintia Himoksella. Tämä se on hyytävän hauskaa!

Himosmajoitus alkutalveen

Himosmajoitus tarjoaa monipuolisia mökkimajoitusmahdollisuuksia lähellä Himoksen laskettelurinteitä, tapahtumia ja muita alueen palveluita. Katso vapaat mökit Himosmajoitukselta.

Huopatehdas J.Alho

Jo vuonna 1927 toimintansa aloittanut Alhon suvun huopatehdas J. Alho valmistaa huopatossuja sekä muita monikäyttöisiä ja laadukkaita huopatuotteita Jämsässä Partalan kylällä.

Pyöräily

Pyöräillen halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn.

Elämyspelit

Himos-Jämsässä elämyspelejä löytyy laidasta laitaan lomailijoille, firman virkistyspäiviin sekä kaveriporukan illanistujaisiin.

Ikimuistoiset pikkujoulut Elosella!

Vietä ikimuistoinen pikkujoulu Elosen runsaiden ja herkullisten pöytien ääressä! Menu-vaihtoehtoja voit kysyä Elosen kahviloiden ja myymälöiden kautta. Valitse sopivin vaihtoehto pikkujouluporukallesi tai tilaa vaikka tarjoilut mökkiisi muuten vaan.

Kynsistudio Your Nails joulutarjoukset

Your Nails tarjoaa LCN laadukkaita, ihoystävällisiä käsivoiteita joulupukin konttiin. Katso ihanat vaihtoehdot täältä.

Voisit olla myös kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Lapsille

Suomen sydämestä tekemistä löytävät myös perheen pienimmät – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille. Lasten kesäsuosikiksi on noussut lasten liikennepuisto, eläinten ystävien suunnistaessa Hirvikartanon hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon.

Lue lisää
Jaa