Ryhmät

Tule porukalla viihtymään Jämsään! Tarvitsetko hemmottelua tai hurvittelua koko ryhmälle? Tai sopivat tilat juhlaan tai kokoukseen? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille ja -kokoisille ryhmille – tutustu tarjontaan! Himos-Jämsä alue mahdollistaa sopivat tilat erilaisia kokouksia ja juhlia varten. Vaihtoehtoja on muutaman hengen neuvottelutiloista aina satojen henkien seminaaritiloihin ja ihastuttaviin kartanoihin. Ryhmäaktiviteetteja löytyy työhyvinvointipäiviin ja polttareihin. Voi valita rentouttavia hemmotteluhoitoja tai lähteä ottamaan toisistaan mittaa paintball-kentällä.

 

Polttarit Jämsässä

Himos-Jämsä on täydellinen kohde onnistuneiden polttareiden järjestämiseen! Alueella on runsaasti majoitusvaihtoehtoja, palveluja ja hauskaa tekemistä. Riippuen morsiamen tai sulhasen mielenkiinnonkohteista, polttarit voivat koostua vaikka paintball-pelistä, festariviikonlopusta tai morsiussaunasta.

 

Työhyvinvointipalvelut

Himos-Jämsässä on paljon hyviä vaihtoehtoja tykypäiviä varten. Onnistunut TyKy-päivä koostuu mieluisasta tekemisestä, hyvästä ruuasta ja positiivisesta yhteishengestä – muista siis tekemisen lisäksi huolehtia myös ruokailuista. Tutustu ryhmille suunnattuihin palveluihin.

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää
Jaa