Ryhmille

Porukalla viihtymään Jämsään? Hemmottelua tai hurvittelua koko ryhmälle? Sopivat tilat juhliin tai kokouksiin? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille – tutustu tarjontaan!

Himos-Jämsä alue mahdollistaa sopivat tilat erilaisiin kokouksiin ja juhliin sekä monipuoliset ryhmäaktiviteetit. Ohjelmavaihtoehtoja löytyy niin työhyvinvointipäiviin kuin polttareihinkin. Valittavissa on rentouttavia hemmotteluhoitoja tai voitte lähteä ottamaan toisistanne mittaa paintball-kentällä. Lisäksi tarjolla on runsaasti erilaisia juhla- ja kokoustiloja: vaihtoehtoja löytyy muutaman hengen neuvottelutiloista aina satojen henkien seminaaritiloihin ja ihastuttaviin kartanoihin.

 

Vuokrattavat tilat

Jämsästä löytyy paljon vuokrattavia tiloja kokous- ja juhlakäyttöön. Valikoimaan kuuluu tunnelmallisia tupia sekä suuria kokoussaleja.

Lue lisää

Polttarit Jämsässä

Jämsä ja Himos ovat täydellisiä kohteita onnistuneiden polttareiden järjestämiseen! Alueelta löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja, palveluita ja hauskaa tekemistä. Riippuen morsiamen tai sulhasen mielenkiinnonkohteista, polttarit voivat koostua esimerkiksi paintball-pelistä, festariviikonlopusta tai morsiussaunasta.

Lue lisää

 

Työhyvinvointipalvelut

Jämsästä löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja työkykypäiviä varten. Aktiviteetteja löytyy paintballista curlingiin. Onnistunut TyKy-päivä koostuu mieluisasta tekemisestä, hyvästä ruuasta ja positiivisesta yhteishengestä – muistakaa siis tekemisen lisäksi huolehtia myös ruokailuista. Täältä voit tutustua ryhmille suunnattuihin palveluihin tarkemmin.

Lue lisää

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulta ja järven rannalta. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

Lue lisää

Huoneet

Jämsän keskustassa ja Himoksella on useita viihtyisiä, kohtuuhintaisia hotelleja. Hotellimajoitus on mahdollista Himoksella tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa monipuolista maaseutumajoitusta - maaseutuhotelli, majataloja sekä monen tasoista huonemajoitusta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää
Jaa