Ryhmille

Porukalla viihtymään Jämsään? Hemmottelua tai hurvittelua koko ryhmälle? Sopivat tilat juhliin tai kokouksiin? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille – tutustu tarjontaan!

Himos-Jämsä alue mahdollistaa sopivat tilat erilaisiin kokouksiin ja juhliin sekä monipuoliset ryhmäaktiviteetit. Ohjelmavaihtoehtoja löytyy niin työhyvinvointipäiviin kuin polttareihinkin. Valittavissa on rentouttavia hemmotteluhoitoja tai voitte lähteä ottamaan toisistanne mittaa paintball-kentällä. Lisäksi tarjolla on runsaasti erilaisia juhla- ja kokoustiloja: vaihtoehtoja löytyy muutaman hengen neuvottelutiloista aina satojen henkien seminaaritiloihin ja ihastuttaviin kartanoihin.

 

Vuokrattavat tilat

Jämsästä löytyy paljon vuokrattavia tiloja kokous- ja juhlakäyttöön. Valikoimaan kuuluu tunnelmallisia tupia sekä suuria kokoussaleja.

Juhlatilat

Kokoustilat

Polttarit Jämsässä

Jämsä ja Himos ovat täydellisiä kohteita onnistuneiden polttareiden järjestämiseen! Alueelta löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja, palveluita ja hauskaa tekemistä. Riippuen morsiamen tai sulhasen mielenkiinnonkohteista, polttarit voivat koostua esimerkiksi paintball-pelistä, festariviikonlopusta tai morsiussaunasta.

Polttarit

Työhyvinvointipalvelut

Jämsästä löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja työkykypäiviä varten. Aktiviteetteja löytyy paintballista curlingiin. Onnistunut TyKy-päivä koostuu mieluisasta tekemisestä, hyvästä ruuasta ja positiivisesta yhteishengestä – muistakaa siis tekemisen lisäksi huolehtia myös ruokailuista. Täältä voit tutustua ryhmille suunnattuihin palveluihin tarkemmin.

Työhyvinvointi

Himosmajoitus

LOMAHELMI 2, 72 m² + parvi 13 m², 8 henkilöä

Himosmajoitus

AAVA 102 m² + parvi, 6-8 henkilöä

Himosmajoitus

HIMOSNIITTY 1, 49 m² + parvi 30 m², 8 henkilöä

HimosLomat Oy

2-hh Patalahden Rantamotelli

HimosLomat Oy

2-hh Patalahden Rantamotelli

HimosLomat Oy

Aamukajastus

Himosmajoitus

ALPPIHIMOS 13, 45 m² + parvi 33 m², 6 henkilöä

Himosmajoitus

HIMOSKALTIO A, 41 m² + parvi 12 m², 6 henkilöä

Himosmajoitus

HONKAPIRTTI, 125 m², 8 henkilöä

Himosmajoitus

HIMOSHUIPPU 76 m², 8 henkilöä

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 10, 8:lle

HimosLomat Oy

Aalto

HimosLomat Oy

HIMOSHOTELLI HYTTIHUONE 3:lle

Himosmajoitus

HIMOSKALTIO B, 41 m² + parvi 12 m², 6 henkilöä

Himosmajoitus

ALPPIHIMOS 7, 45 m² + parvi 33 m², 6 henkilöä

Himosmajoitus

ALPPIHIMOS 14, 45 m² + parvi 33 m², 6 henkilöä

Himosmajoitus

LOMAHIMOS 12, 46 m² + parvi 15 m², 8 henkilöä

HimosLomat Oy

Himoshotelli, Kattoikkunalliset Huoneet

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulta ja järven rannalta. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

Lue lisää

Huoneet

Jämsän keskustassa ja Himoksella on useita viihtyisiä, kohtuuhintaisia hotelleja. Hotellimajoitus on mahdollista Himoksella tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa monipuolista maaseutumajoitusta - maaseutuhotelli, majataloja sekä monen tasoista huonemajoitusta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää
Jaa