Monipuolinen polttariviikonloppu Jämsässä

Polttarit Jämsässä

Jämsä on täydellinen kohde polttareille. Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamen tai sulhasen mukaisella tavalla. Iltaan voi sisältyä esimerkiksi hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä tai keikka HimosAreenalla.

Festarit ja keikat

Polttarit osuvat usein Suomen hääkalenterissa kesäsesonkiin, jolloin myös festarit ja ulkoilmakeikat ovat parhaimmillaan. Jos ajoitat polttarit yhtäaikaisesti festarien kanssa, muista olla ajoissa majoituksen varauksen ja lippujen ostamisen kanssa!

HimosAreenalla järjestetään keikkoja ympäri vuoden. Jos tuleva morsian tai sulhanen on musiikin perään, kannattaa ehdottomasti suunnitella polttarit tämän lempiartistin keikan yhteyteen. Löydät tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista.

Tapahtumakalenteri

Hemmottelu

Erityisesti morsiamen polttareihin kuuluu usein morsiamen hemmottelu esimerkiksi kasvohoidon tai hieronnan merkeissä. Jämsän seudulta löytyy runsaasti hyvinvointipalveluja tarjoavia yrityksiä, joilla on monipuolinen valikoima. Hierontojen ja kasvohoitojen lisäksi Jämsässä sijaitsee vuokrattavia saunoja, joissa voi järjestää morsiussaunan oman maun mukaan.

Hyvinvointipalvelut

Paintball

Paintball on todella hauska aktiviteetti polttareihin! Paintballista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, pelkkä into ja kokeilunhalu riittää. Paintballissa seurue voidaan jakaa joukkueisiin, jonka jälkeen värikuulasota voi alkaa. Paintballissa voi helposti vierähtää monta tuntia ja välissä voi vaikkapa paistaa makkarat ja nauttia myös virvokkeita.

Jämsän Paintball

Mönkijäajelut

Onko tuleva morsian tai sulhanen moottori-ihmisiä? Siinä tapauksessa mönkijäsafari voisi olla hänelle mieleistä puuhaa. Himos Safareiden järjestämät mönkijäsafarit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Himoksen jylhissä maisemissa. Safareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa! Halutessasi voit vuokrata mönkijän myös omaan käyttöön ja lähteä omatoimiselle ajelulle.

Mönkijäsafarit

Majoitu laadukkaasti

Riippumatta seurueen koosta, majoitukseen kannattaa panostaa. Mukava majoitus, jossa jokaiselle osallistujalle on tarpeeksi tilaa, on ehdoton viihtymisen kannalta. Majoituksessa kannattaa huomioida nukkumispaikkojen määrä, keittiön koko esimerkiksi yhteistä brunssia varten sekä etäisyydet halutuista aktiviteeteista. Esimerkiksi Himoksen alueella sijaitsevista mökeistä ja huviloista löytyy monia hyviä vaihtoehtoja pienemmille sekä isommille seurueille. Himoksen ja Jämsän välillä on vain 8 kilometriä, joten matka taittuu autolla hetkessä.

 

Kaikki majoituspalvelut

Hotel Hiisi Hill

Sviitti | Oma sauna

HimosLomat Oy

Alppihimos 10

HimosLomat Oy

Himoshaapana 2

HimosLomat Oy

Himoksen Keisari

Hotel Hiisi Hill

Studio | Oma sauna

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 10, 8:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 4, 10:lle

HimosLomat Oy

Himoshotelli, Kattoikkunalliset Huoneet

HimosLomat Oy

Himoshotelli, Kattoikkunalliset Huoneet

HimosLomat Oy

Jämsänhonka 6

HimosLomat Oy

Himos Villi 2

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 31, 8:lle

HimosLomat Oy

HIMOSHOTELLI HYTTIHUONE 3:lle

HimosLomat Oy

Alppihimos 42

HimosLomat Oy

Himoshaapana 1

HimosLomat Oy

Kelo Huvilla 1

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 3, 10:lle

HimosLomat Oy

Ketunkolo 1

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 32, 8:lle

HimosLomat Oy

LAAKSON HELMI 2 (huom! jaettu ulkosauna)

HimosLomat Oy

Alppihimos 27

Ravintolapalvelut

Polttariseurueen kannattaa muistaa tekemisen ohessa myös syödä. Jämsästä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ravintoloita á la cartesta pikaruokaan, seurueen mieltymyksien mukaan. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä juuri teidän seurueelle sopiva ravintola.

 

 

Kaikki ravintolat

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

A la carte- ravintola

Jämsän Patalahti Oy

Patalahti

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Ruokailu Särkisaaressa

Eepos Group Oy

Juhla-ja pitopalvelu

Café Aina

Café Aina

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Kahvila Akuliina

Kahvila Akuliina

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

Hotelli Jämsä Oy

Sirkan Kahvila-Ravintola

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

Koiravaljakot

Himos-Jämsän seudulta löydät Suomen eteläisimmät huskytilat koiravaljakkosafareineen. Koiravaljakkoajelut ovat yksi Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Voit peuhata koirien kanssa huskytilalla, tehdä pienen peltopyrähdyksen, istua itse kyytiläisenä ja antaa koirien viedä tai opetella itse ohjastamaan. Lähde luomaan unohtumattomia muistoja hellyttävien huskien kanssa!

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään. Himos-Jämsän seudulla tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää
Jaa