Polttarit Jämsässä

Jämsä on täydellinen kohde polttareille. Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamen tai sulhasen mukaisella tavalla. Polttareiden viettoon voi sisältyä esimerkiksi hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä. Polttarit osuvat usein Suomen hääkalenterissa kesäsesonkiin, jolloin myös festarit ja ulkoilmakeikat ovat parhaimmillaan. Jos ajoitat polttarit yhtäaikaisesti festarien kanssa, muista olla ajoissa majoituksen varauksen ja lippujen ostamisen kanssa! HimosAreenalla järjestetään keikkoja ympäri vuoden. Jos tuleva morsian tai sulhanen on musiikin perään, kannattaa ehdottomasti suunnitella polttarit tämän lempiartistin keikan yhteyteen. Löydät tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista.

Tapahtumakalenteri

 

Polttarit Himoksella

Himos keskusvaraamosta varaat majoituksen ja aktiviteetit kätevästi samalta alueelta. Himos tarjoaa laajan valikoiman polttariviihdettä. Ohjelmaa löytyy huonepakopelin, aarrekarttakurssin, hemmotteluhoitojen, vauhdikkaiden vesilajien, sumopainin ja jättinyrkkeilyn merkeissä, sekä paljon muuta! Kokoa omalle polttariryhmällesi sopivin paketti!

 

Paintball

Paintball on todella hauska aktiviteetti polttareihin! Paintballista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta riittää, että on intoa ja kokeilunhalua. Paintballissa seurue voidaan jakaa joukkueisiin, jonka jälkeen värikuulasota voi alkaa. Paintballissa voi helposti vierähtää monta tuntia ja välissä voi vaikkapa paistaa makkarat ja nauttia myös virvokkeita.

Airsoft

Armeijahenkisiä elämyspelejä ryhmille sekä pelitapahtumia, johon voivat osallistua niin harrastajat kuin aloittelijatkin. Airsoft on sotapeli, jossa vastustaja eliminoidaan muovi- tai biokuulia käyttävällä airsoft-aseella. Jämsän Juokslahdella sijaitsevat 48 hehtaarin monipuoliset metsämaastot ja linnoitukset takaavat loistavat puitteet pelaamiseen. Lähde kokemaan ikimuistoisia elämyksiä!

Simulaattorimaailma

Hanaa, hanaa polttarit! Viihdekeskus Simulaattorimaailma järjestää taatusti ikimuistoiset vauhtipolttarit, jossa otetaan kavereista mittaa. Nyt otetaan selvää, kenellä on polttariporukan raskain kaasujalka. Suomen laajin kattaus racingsimulaattoreita ja muuta koukuttavaa tekemistä koko tiimille. Himoksen naapurissa sijaitseva Simulaattorimaailma soveltuu polttareiden ensimmäiseksi tai viimeiseksi erikoiskokeeksi. Meillä polttarit saavat taattua vauhtia tavalla, jota väki muistelee vielä häiden jälkeenkin!

Rallikyyditys

Oletko lähes kaiken kokenut, mutta aina haaveillut pääseväsi luottokuljettajan ja täysiverisen ralliauton kyytiin? Jämsässä rallikyyti on mahdollista. Pääset istumaan pelkääjän paikalle ja luottokuskimme antaa unohtumattoman kokemuksen jämsäläisellä pikataipaleella. Kokemus taatusti pysäyttää sinut. Simulaattorimaailma ja Kievarin Rantapirtti tarjoavat rallikyyditystä Himos-Jämsä alueella.

Hemmottelu

Haaveissa vetreät lihakset ja rentoutunut olo – Jämsän seudun hierontapalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjen vilskeestä. Voit nauttia ja virkistäytyä myös monipuolisissa hemmotteluhoidoissa. Valikoimasta löytyy monipuolisesti kosmetologipalveluita sekä vartalo- ja jalkahoitoja. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu.

HimosLomat Oy

Bileviikonloppu

HimosLomat Oy

OKTOBERFEST Night 2 pv (pe-la)

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

McAhon Safarit

Husky safari

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

HimosLomat Oy

Bileviikonloppu

HimosLomat Oy

Patajokisafari Mönkijöillä

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

HimosLomat Oy

Himos Areena, 2 pvän lippu

HimosLomat Oy

Himos Areena, Perjantai

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

HimosLomat Oy

Himos Areena, Lauantai

Action Sports ry

Action Sports ry

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

HimosLomat Oy

Bileliput

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

Eepos Group Oy

Juhla-ja pitopalvelu

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

HimosLomat Oy

OKTOBERFEST 2 pvä

HimosLomat Oy

Avantoseikkailu

Placentia Oy

Kolhinranta A

280.00€ / vrk Lisätiedot
Placentia Oy

Ulkoporeallas

90.00€ Lisätiedot
Placentia Oy

Villa Veneranta

280.00€ / vrk Lisätiedot

Voisit olla kiinnostunut

Huvilat

Huippuvarustellussa huvilassa loma taittuu mukavasti ja mutkattomasti – Jämsän alueelta ja Himoksen lomakylästä löytyy viehättäviä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa mieleisesi!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn