Työhyvinvointi

Työhyvinvointi on tärkeässä osassa arjen jaksamista. Työhyvinvoinnista voidaan pitää huolta monin eri tavoin, mutta ehdottomasti yksi parhaista tavoista on järjestää säännöllisesti työkyky, eli niin sanottuja TyKy-päiviä. TyKy-päivien tarkoituksena on parantaa työkykyä yhteisen tekemisen kautta ja samalla huoltaa ryhmähenkeä. Tältä sivulta saat vinkkejä, mitä kaikkea Jämsän seudulla voi tehdä TyKy-päivinä!

Hyvinvointiaktiviteetteja

Himokselta löytyy hyvinvointiaktiviteetteja ryhmille. Voit tutustua uudella tavalla elämäsi ihmisiin, tutkailla elämäntilannettasi ja siihen avikuttaviin tekijöihin. Tai tee aarrekartta unelmien lölytämiseen ja elämän selkeyttämiseen. Aktiviteetit sopivat jopa 20 hengen porukalle. Kokoa työkaverisi tai sukulaisesi tai ystäväsi ja lähde tekemään matka itseesi ja elämäsi ihmisiin.

Hyvinvointipalvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita saunapalveluja ja hemmotteluhoitoja ryhmällesi. Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu. Vuokrattavana on upeita edustussaunoja, perinteikkäitä rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja. Jämsän Juokslahdesta löytyy myös Suomen ainoa historiallinen Saunakylä.

 

Saunapiha

Himoksen Saunapihassa saunomisesta pääsee nauttimaan yhdessä isompikin porukka kerralla. Saunapihassa on erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita, terassitiloja ja grillikatos, joihin mahtuu rentoutumaan tai bilettämään jopa 150 henkilön ryhmä.

Curling

Curling on mukava talvinen joukkuepeli. Lajissa on tavoitteena saada mahdollisimman monta omaa kiveä lähemmäksi kehän keskipistettä kuin vastustajajoukkue. Curling on taitoa ja älyä vaativa laji, joka sopii kaiken kokoisille ryhmille. Talvisin Jämsässä on mahdollisuus kokeilla curlingia eri paikoissa: LomaHimos järjestää curling-safareja ryhmille. HimosLomilla on talvisin kaksi rataa alppicurlingia varten.

 

Moottorikelkkasafareita

Jos kaipaat vauhdin huumaa talvipäivään, moottorikelkkailu voi olla teidän ryhmällenne juuri sopiva laji! Moottorikelkkailua voi harrastaa Jämsässä joko ohjatulla safarilla tai omatoimisesti. Ohjattuja safareita on saatavilla eri pituisina, jolloin myös niihin sisältyvät ateriat muuttuvat. Huomaathan, että jos lähdette omatoimiselle safarille, ajajilla täytyy olla B- tai T-luokan ajokortit. Moottorikelkka safareja järjestävät Himos Safarit ja LomaHimos.

 

Lucky Fish

Vietä kokoukset, palaverit, tykypäivät veden äärellä! Kalastusta ympäri vuoden ja mahdollisuus unohtumattomiin kokemuksiin. Venetaksi, vetouistelu, heittokalastusta, mato-ongintaa, katiskan kokeminen. Talvella verkkokalastusta ja pilkkimistä. Vauhdikkaaseen menoon vesihiihtoa, renkaanvetoa, polvilauta, stereowake, sup-lauta 8 hengelle sekä wake lauta. Lisätietoja löydät täältä.

Simulaattoripelit

Viihdekeskus Simulaattorimaailmassa otetaan kavereista mittaa. Himoksen vieressä sijaitsevasta Simulaattorimaailmasta löytyy Suomen laajin kattaus racing-simulaattoreita ja Simulaattorimaailman motto kuuluukin ”Kaahaa meillä, älä teillä”. Simulaattorimaailmassa jokainen pääsee tuntemaan moottoriurheilun huuman ja armottoman kisailun kavereita vastaan, täysin turvallisesti. Sieltä löytyy myös koukuttavat viihdepelit ampumasimulaatorista karaokeen, ferrarihenkinen saunaosasto ja kokoustilat. Nyt ryhmä kasaan ja lappu lattiaan!

 

 

Pakohuonepelit

Hauskoja elämyksiä mysteerejä ratkoen! Jämsästä löytyy pakohuonepelejä tarjoava WayOut Himos, jossa pääsette testaamaan ryhmänne ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä toimia paineen alla. Tunnin mittaisessa pakopelissä sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Huoneessa on monia arvoituksia ja mysteereitä, joita ratkomalla pääset etenemään pelissä. Jos teillä on suuri ryhmä, voitte jakautua pienempiin porukoihin ja kisailla kenen joukkue pääsee ulos nopeiten!

 

 

 

Paintball

Vietä hauska lomapäivä paintball-pelien parissa! Himos-Jämsän seutu tarjoaa parhaat paintball-pelit vuoden ympäri erinomaisilla pelikentillä. Jämsän Alhojärveltä löydät Pohjoismaiden suurimmat paintball-kentät. Jämsän Paintballin kentillä mahtuu pelaamaan useampikin joukkue samanaikaisesti. Tarjolla on monenlaisia värikuulapelitapahtumia, tilauspelejä ryhmille ja kokeilunhaluisille sekä viikkopelejä harrastajille. Loppukesä huipentuu kansainväliseen Suurpeliin, jossa ei värikuulia ja tehosteita säästellä. Kokoa ryhmäsi kasaan ja lähde haastamaan toisenne riemukkaissa värikuulapeleissä.

 

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaressa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja monipuolisesti aktiviteetteja. Särkisaaressa maasto on vaihtelevaa ja ympäröivä luonto hyvin kaunis. Yhteistyökumppaneina toimivat eräoppaat järjestävät paljon erilaista ohjelmaa, kuten seinäkiipeilyä, melontaa, pihaseikkailuja, jousiammuntaa, veitsenheittoa. Särkisaaresta voit tilata haluamasi ruokailut aktiviteetteihisi.

 

Liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Kesähelteillä voit pulahtaa uimaan ja viettämmään aikaa puiston nurmialueilla aurinkoa ottaen ja eväistä nauttien. Alueelta löytyy Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice- taitoharjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun.

HimosLomat Oy

Savusauna Saunakylässä

HimosLomat Oy

Melontaretki

Lycky Fish

VENETAKSI

HimosLomat Oy

Patikointi

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

HimosLomat Oy

Patajokisafari mönkijöillä

Lycky Fish

Vetouistelu

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren saarikirkko

Lycky Fish

POLTTARIT

HimosLomat Oy

Eräruokaa luonnossa

HimosLomat Oy

Avantoseikkailu

HimosLomat Oy

Hirvisafari mönkijöillä

HimosLomat Oy

Alppicurling

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot
HimosLomat Oy

Melonta tai SUP-lautailu

McAhon Safarit

Husky safari

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää

Ryhmille

Mukavat melontaretket, riemukkaat paintball-pelit, vauhdikkaat moottorikelkka- ja mönkijäsafarit, kiehtovat kulttuuririennot – Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Kokoa porukkasi kasaan ja suunnatkaa nauttimaan viihdyttävistä ryhmäaktiviteeteista. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesä- ja talvimaisemiin, sekä aurinkoisiin ulkoilupäiviin ja sisälle sadepäivien varalle.

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn