Työhyvinvointi

Ryhmähengen kasvattamista ja hyvinvointiin panostamista

Työhyvinvointi on tärkeässä osassa arjen jaksamista. Työhyvinvoinnista voidaan pitää huolta monin eri tavoin, mutta ehdottomasti yksi parhaista tavoista on järjestää säännöllisesti työkyky, eli niin sanottuja TyKy-päiviä. TyKy-päivien tarkoituksena on parantaa työkykyä yhteisen tekemisen kautta ja samalla huoltaa ryhmähenkeä. Tältä sivulta saat vinkkejä, mitä kaikkea Jämsän seudulla voi tehdä TyKy-päivinä!

Hyvinvointiretki

Koe metsän hyvinvointivaikutukset hyvinvointiretkellä Isojärven kansallispuistossa. Hyvinvointiretkellä saat tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja kansallispuiston luonnosta ja historiasta. Metsämielelle-luennolla saat työkaluja oman hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen ylläpitämiseen.

hyvinvointiretki

Lucky Fish

Vietä kokoukset, palaverit, tykypäivät veden äärellä! Kalastusta ympäri vuoden ja mahdollisuus unohtumattomiin kokemuksiin. Venetaksi,Vetouistelua, Heittokalastusta, Mato-ongintaa, Katiskan kokeminen. Talvella verkkokalastusta ja pilkintää. Vauhdikkaaseen menoon Vesihiihtoa, Renkaanvetoa, Polvilauta, stereowake, Sup-lauta 8 hengelle sekä wake lauta.
Kaiken tämän yhteydessä on mahdollisuus ruokailla luonnossa nuotiolla, laavulla tai kodassa sopimuksen mukaan.

lucky fish

 

Simulaattoripelit

Viihdekeskus Simulaattorimaailmassa otetaan kavereista mittaa. Himoksen vieressä sijaitsevasta Simulaattorimaailmasta löytyy Suomen laajin kattaus racingsimulaattoreita ja Simulaattorimaailman motto kuuluukin ”kaahaa meillä, älä teillä”. Simulaattorimaailmassa jokainen pääsee tuntemaan moottoriurheilun huuman ja armottoman kisailun kavereita vastaan, täysin turvallisesti. Sieltä löytyy myös koukuttavat viihdepelit ampumasimulaatorista karaokeen, ferrarihenkinen saunaosasto ja kokoustilat. Nyt ryhmä kasaan ja lappu lattiaan.

simulaattorimaailma

 

Paintball

Vietä hauska lomapäivä paintball-pelien parissa! Himos-Jämsän seutu tarjoaa parhaat paintball-pelit vuoden ympäri erinomaisilla pelikentillä. Jämsän Alhojärveltä löydät Pohjoismaiden suurimmat paintball-kentät. Jämsän Paintballin kentillä mahtuu pelaamaan useampikin joukkue samanaikaisesti. Tarjolla on monenlaisia värikuulapelitapahtumia, tilauspelejä ryhmille ja kokeilunhaluisille sekä viikkopelejä harrastajille. Loppukesä huipentuu kansainväliseen Suurpeliin, jossa ei värikuulia ja tehosteita säästellä. Kokoa ryhmäsi kasaan ja lähtekää haastamaan toisenne riemukkaissa värikuulapeleissä.

Jämsän paintball

 

 

Pakohuonepelit

Hauskoja elämyksiä mysteerejä ratkoen! Jämsästä löytyy pakohuonepelejä tarjoava Wayout Himos, jossa pääsette testaamaan ryhmänne ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä toimia paineen alla.

Tunnin mittaisessa pakopelissä sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Huoneessa on monia arvoituksia ja mysteereitä, joita ratkomalla pääset etenemään pelissä. Jos teillä on suuri ryhmä, voitte jakautua pienempiin porukoihin ja kisailla kenen joukkue pääsee ulos nopeiten!

WayOut Himos

Ohjattua liikuntaa Himoksessa

Himoksella toimii ohjattua liikuntaa ammattivalmentajien ohjauksella. Ohjaajina toimivat Mia taini ja Juha  Taini, jotka tarjoavat kehonhuoltoa, kuntotestiä, opastusta juoksutekniikassa, johdatus polkujuoksun hyötytihin, oivaltavaa suunnistusopetusta ja monia muita palveluita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Palvelut edistävät työhyvinvointia.

Lisätietoja löydät alla olevan linkin kautta.

himoslomat ohjattu liikunta

 

Curling

Curling on mukava talvinen joukkuepeli. Lajissa on tavoitteena saada mahdollisimman monta omaa kiveä lähemmäksi kehän keskipistettä kuin vastustajajoukkue. Curling on taitoa ja älyä vaativa laji, joka sopii kaiken kokoisille ryhmille. Talvisin Jämsässä on mahdollisuus kokeilla curlingia useassa eri paikassa:

HIMOS SAFARIT
LOMAHIMOS
LÄNGELMÄKI HALLI

 

Moottorikelkkasafareita

Jos kaipaat vauhdin huumaa talvipäivään, moottorikelkkailu voi olla teidän ryhmällenne juuri sopiva laji! Moottorikelkkailua voi harrastaa Jämsässä joko ohjatulla safarilla tai omatoimisesti. Ohjattuja safareita on saatavilla eri pituisina, jolloin myös niihin sisältyvät ateriat muuttuvat. Huomaathan, että jos lähdette omatoimiselle safarille, ajajilla täytyy olla B- tai T-luokan ajokortit.

HIMOS SAFARIT
JÄMSÄN SEUDUN MOOTTORIKELKKAKERHO
KIEVARI RANTAPIRTTI
LOMAHIMOS

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää

Ryhmille

Mukavat melontaretket, riemukkaat paintball-pelit, vauhdikkaat moottorikelkka- ja mönkijäsafarit, kiehtovat kulttuuririennot – Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Kokoa porukkasi kasaan ja suunnatkaa nauttimaan viihdyttävistä ryhmäaktiviteeteista. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesä- ja talvimaisemiin, sekä aurinkoisiin ulkoilupäiviin ja sisälle sadepäivien varalle.

Lue lisää
Jaa