FinnMETKO Jämsässä

 

Joka toinen vuosi Jämsän Myllymäen teollisuusalue täyttyy isoista koneista, kun FinnMETKO, Suomen suurin työkonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. Yli 300 hehtaarin näyttelyalueella on esillä tänä vuonna noin 200 näytteilleasettajaa maarakennuksen, puunkorjuun, logistiikan ja bioenergian toimialoilta. Konetyönäytöksiä sekä työkoneilla suoritettavia kilpailuja sisältävä tapahtumaan odotetaan alueelle n. 10 000 alan ammattilaista ja katsojaa.  Covid-19 johtuen näytteilleasettajia on vähemmän, myös odotettu kävijämäärä on aikaisempia vuosia pienempi. FinnMETKO-tapahtuma tarjoaa oivallisen ja monipuolisen katsauksen tämän päivän tuote- ja koneuutuuksiin. Hyvin suosituiksi ovat nousseet konetyönäytökset, joita tapahtuma tarjoaa mittavan määrän. Laaja, mutta tiivis näyttelyalue ja toimivat palvelut luovat loistavat puitteet näyttelyvieraille. Näytteilleasettajien taidokas ammattiosaaminen sekä panostus asiakaspalvelussa ja tuote-esittelyssä luovat tapahtumalle paljon kiitosta saaneen hyvän ja rennon tunnelman.

 

Jämsän sydän logo

 

FinnMetko

Vuonna 2018 suosittu tapahtuma keräsi mittavan yleisömäärän, kaiken kaikkiaan 34 700 näyttelyvierasta. Lisäksi ulkomaalaisten vieraiden määrä kasvoi ja monipuolistui entisestään. Vuoden 2018 FinnMETKO -tapahtuman jälkeen teetetty kävijätutkimus osoitti, että näyttelyn parasta antia ovat kaikkien työkoneiden mukanaolo sekä näyttelyn kattavuus. Tapahtumassa on esillä kaikki koneet, laitteet, eri merkit ja uutuudet. Tämä takaa sen, että messukävijä pääsee kerralla tutustumaan ja vertailemaan tuotteita erittäin monipuolisesti. Lisäksi Jämsän erinomainen sijainti ja kattava majoituskapasiteetti tarjoavat hyvät puitteet tapahtuman järjestämiselle. Aiempien vuosien tapaan FinnMETKO-tapahtuma sai runsaasti kehuja mukavasta ja mutkattomasta tunnelmasta. Kokonaistyytyväisyys jatkaa edelleen samalla, erinomaisella tasolla.

Voisit olla kiinnostunut  Jämsän sydän logo

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää
Jaa