FinnMETKO Jämsässä 3.- 5.9.2020

Joka toinen vuosi Jämsän Myllymäen teollisuusalue täyttyy isoista koneista, kun FinnMETKO, Suomen suurin työkonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. Yli 300 hehtaarin näyttelyalueella on esillä yli 400 näytteilleasettajaa maarakennuksen, puunkorjuun, logistiikan ja bioenergian toimialoilta. Konetyönäytöksiä sekä työkoneilla suoritettavia kilpailuja sisältävä tapahtuma houkuttelee alueelle n. 35 000 alan ammattilaista ja katsojaa.

FinnMETKO-tapahtuma tarjoaa oivallisen ja monipuolisen katsauksen tämän päivän tuote- ja koneuutuuksiin. Hyvin suosituiksi ovat nousseet konetyönäytökset, joita tapahtuma tarjoaa mittavan määrän. Laaja, mutta tiivis näyttelyalue ja toimivat palvelut luovat loistavat puitteet näyttelyvieraille. Näytteilleasettajien taidokas ammattiosaaminen sekä panostus asiakaspalvelussa ja tuote-esittelyssä luovat tapahtumalle paljon kiitosta saaneen hyvän ja rennon tunnelman.

FinnMetko

Vuonna 2018 suosittu tapahtuma keräsi mittavan yleisömäärän, kaiken kaikkiaan 34 700 näyttelyvierasta. Lisäksi ulkomaalaisten vieraiden määrä kasvoi ja monipuolistui entisestään.

Vuoden 2018 FinnMETKO -tapahtuman jälkeen teetetty kävijätutkimus osoitti, että näyttelyn parasta antia ovat kaikkien työkoneiden mukanaolo sekä näyttelyn kattavuus. Tapahtumassa on esillä kaikki koneet, laitteet, eri merkit ja uutuudet.

Tämä takaa sen, että messukävijä pääsee kerralla tutustumaan ja vertailemaan tuotteita erittäin monipuolisesti. Lisäksi Jämsän erinomainen sijainti ja kattava majoituskapasiteetti tarjoavat hyvät puitteet tapahtuman järjestämiselle. Aiempien vuosien tapaan FinnMETKO-tapahtuma sai runsaasti kehuja mukavasta ja mutkattomasta tunnelmasta. Kokonaistyytyväisyys jatkaa edelleen samalla, erinomaisella tasolla.

Seuraava FinnMETKO 2020 -näyttely pidetään Jämsässä 3.-5.9.2020.
Vuonna 2020 suosittu tapahtuma järjestetään jo 18. kerran.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun.Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle.

Lue lisää
Jaa