Rallihumua Jämsässä

Neste Rallit houkuttelevat rallikansaa Jämsän erikoiskokeille

Neste Rallit

Ralliautojen hurinaa ja vilinää! Vuosittain heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä Neste Rally Finland tuo rallihumun Jämsään. Parhaat erikoiskokeet ajetaan Jämsässä ja sen lähiympäristössä.

Rallit houkuttelevat runsaasti rallikansaa Jämsään, joka sijaitsee Jyväskylän naapurissa 9-tien varrella, aivan EK-taipaleiden ytimessä. Jämsässä sijaitseva Ouninpohja on yksi maailman ja Suomen rallin kuuluisimmista erikoiskokeista. Muita tunnettuja erikoiskoetaipaleita Jämsässä ja sen läheisyydessä ovat Ouninpohjan lisäksi Kakaristo, Himos, Vaheri ja Pihlaisto; Korpilahden suunnalla ajettavat Moksi, Leustu, Surkee, Oittila ja Tuohikotanen; Petäjäveden suunnalla oleva Urria sekä Kuhmoisissa ajettavat Pihlajakoski ja Päijälä.

Himos ja Jämsän maaseutukohteet tarjoavat rallikansalle viihtyisää mökkimajoitusta kätevän matkan päästä erikoiskokeista ja Jyväskylän Paviljongista.

Rallielämyksiä

Viihdekeskus Simulaattorimaailma sijaitsee rallin ytimessä. Varaa ryhmällesi taatusti ikimuistoinen ralllitapahtuma Simulaattorimaailmaan. Suomen suurin ja monipuolisin rallisimulaattorikeskus, jossa pääsette ottamaan kisaa isollakin ryhmällä. Simulaattorimaailmasta löytyy myös maailman ainoa Timo Mäkinen Ouninpohja 1967- simulaattori, jossa konepelti pomppaa taatusti pystyyn.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää

Elämyspelit

Himos-Jämsän seutu mahdollistaa elämyspelit jokaisena vuoden aikana. Elämyspelejä löytyy laidasta laitaan jokaiselle lomailijalle, virkistyspäivistä kaveriporukan illanistujaisiin. Tarjolla on mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa sekä hauskoja pelejä paintball- ja airsoft-kentillä. Kerää oma tiimisi kasaan ja lähde kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä!

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn