Rallihumua Jämsässä

Neste Rallit houkuttelevat rallikansaa Jämsän erikoiskokeille

Neste Rallit

Ralliautojen hurinaa ja vilinää! Vuosittain heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä Neste Rally Finland tuo rallihumun Jämsään. Parhaat erikoiskokeet ajetaan Jämsässä ja sen lähiympäristössä.

Rallit houkuttelevat runsaasti rallikansaa Jämsään, joka sijaitsee Jyväskylän naapurissa 9-tien varrella, aivan EK-taipaleiden ytimessä. Jämsässä sijaitseva Ouninpohja on yksi maailman ja Suomen rallin kuuluisimmista erikoiskokeista. Muita tunnettuja erikoiskoetaipaleita Jämsässä ja sen läheisyydessä ovat Ouninpohjan lisäksi Kakaristo, Himos, Vaheri ja Pihlaisto; Korpilahden suunnalla ajettavat Moksi, Leustu, Surkee, Oittila ja Tuohikotanen; Petäjäveden suunnalla oleva Urria sekä Kuhmoisissa ajettavat Pihlajakoski ja Päijälä.

Himos ja Jämsän maaseutukohteet tarjoavat rallikansalle viihtyisää mökkimajoitusta kätevän matkan päästä erikoiskokeista ja Jyväskylän Paviljongista.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää
Jaa