Tekemistä lapsille

Lähde seikkailemaan Himoksen jännittävän Peikkometsän siimekseen oppaan johdolla. Jäällä ja lumen päällä vauhtia piisaa Lumilassa, moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla. Joulutouhujen parissa ilo on ylimmillään.  Jos valkea maa jää vain haaveeksi, ei hauskanpito siihen lopu. Mönkijäajelulla kaikilla on metkaa. Eläinten ystävät voivat tutustua vekkuleihin eläimiin Nurmolandiassa tai Hirvikartanolla. Katso lisää Himos-Jämsän alueen lomatekemistä lapsiperheille.

Lumila

Himoksen Lumilasta löydät neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla ja tubing-renkaalla. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinteet ja Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueelta löytyy kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne sekä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

Lasten moottorikelkkakoulu

Moottorikelkkakoulussa perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta ja moottorin pärinästä. Ajosuorituksen jälkeen nautitaan lämmintä mehua ja mukaan saa todistuksen osallistumisesta moottorikelkkakouluun.

Peikkometsän iltaseikkailu

Peikkometsään lähdetään iltahämärässä kierrokselle salaperäiselle seikkailuradalle. Ota oma taskulamppu mukaan!

Peikkometsän talviseikkailu

Jännittävän seikkailuradan jälkeen Peikkometsässä kokoonnutaan nuotiotulille paistamaan makkarat ja juomaan lämmintä mehua.

Hirviesittely Hirvikartanolla

Tule tutustumaan Hirvikartanon komeisiin hirviin, täpläkauriisiin ja poroihin. Kierroksella pääset näkemään eläimet lähietäisyydeltä ja eläinten niin päättäessä, pääset silittämään ja ehkä jopa pussaamaan niitä!

Nurmolandian joulu

Nurmolandian kotieläinpihassa tutustut hevosiin, poneihin, aaseihin, lampaisiin, vuohiin, kanoihin, kalkkunoihin ja moniin muihin eläimiin! Lisäksi ohjelmassa on klo 13 joulurauhanjulistus eläimille. Mukana myös pukki tonttuineen ja muuta talvitouhua lumitilanteen mukaan!

Himoksen joulutouhut ulkona

Jouluisia leikkejä, reki- ja kärryajelua hevosen ja ponin vetämänä sekä poniratsastusta. Testaa myös oma lämärinopeutesi ja heittokisassa osumatarkkuutesi! Tontut touhuilevat mukana ja ulkotulilla on mahdollisuus lätynpaistoon.

Joulutouhut Himosluolassa

Oletko koskaan käynyt oikeassa Luolassa? Peikkometsässä sijaitsevalle Luolalle kävellään yhdessä lyhtyjen valaistessa matkaa. Perillä askarrellaan ja paistetaan vaahtokarkkeja.

Piparkakkujen leipominen

Parhaita jouluntuoksuja syntyy keittiössä! Leivotaan pipareita, koristellaan ja maistellaan niitä. Aikuisille tarjolla glögiä ja pipareita.

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa