Lapsille tekemistä

Suomen sydämestä löytyy tekemistä myös perheen pienimmille – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa lapsille. Lasten kesäsuosikki on lasten liikennepuisto. Eläinten ystävät voivat suunnistaa hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon. Lasten kanssa kannattaa vierailla myös lelumuseossa sekä monissa kotiseutumuseoissa. Vesileikeistä tykkäävät pääsevät polskimaan uimahalliin tai uimarannalle. Talvella HimosLumilasta löytyy paljon tekemistä koko perheelle! Miltä kuullostaisi lasten moottorikelkkakoulu tai koiravaljakkoajelu? Myös lähikaupungeista löytyy lisää hauskuutta: Tampereella on Särkänniemen huvipuisto ja Jyväskylässä Hop-Lop.

 

 

Lastenpuistot

Kesäsuosikki lasten liikennepuisto sekä Suomen pisin Pumptrackrata – Jämsän seudulla lapset pääsevät nauttimaan ulkoilusta leikkikentillä ja liikuntapuistossa. Vain noin tunnin ajomatkan päässä Tampereella sijaitsee lapsiperheiden kestosuosikki – Huvipuisto Särkänniemi. Lisäksi lapsille soveltuva riemukas liikunnallinen seikkailupuisto HopLop löytyy sekä Tampereelta että Jyväskylästä.

Eläimet

Himos-Jämsästä löytyy paljon ihania eläimiä. Alueella sijaitsee Suomen ainoa kesyhirvitarha sekä Suomen eteläisimmät huskytilat. Hirvitarhassa on mahdollisuus päästä silittelyetäisyydelle asti, tai jopa pussaamaan hirveä. Huskytiloilla saat tutustua hellyttäviin koiriin ja kotieläinpuistossa tapaat muun muassa hevosia, vuohia ja kanoja. Lisäksi Jämsästä löytyy maatiloja, jotka tarjoavat maataloustuotteita ja lähiruokaa.

Uinti

Vietä lomapäiväsi polskien! Himos-Jämsän seudun uimarannat sekä paikallinen uimahalli tarjoavat loistavat uintimahdollisuudet isommille ja pienemmille vesipedoille. Jämsä sijaitsee keskellä ihaninta Järvi-Suomea. Kesällä pääset nauttimaan rantaelämästä seudun lukuisilla uimarannoilla. Jämsän paikallisessa uimahallissa polskitaan vuoden ympäri.

Museot lapsille

Jämsän seudun museot tarjoavat lapsille ihailtavaa ja ihmeteltävää. Lasten kanssa kannattaa käydä tutustumassa Lelumuseo Helminauhaan sekä vierailla idyllisissä kotiseutumuseoissa. Millaisilla leluilla on leikitty, millaista olisi ollut asua savupirtissä tai nukkua uunin pankolla? Lähialueen museoista suosittelemme Tampereen Muumimuseota ja Amurin työläiskorttelia sekä Mäntän Taidekaupungin Serlachius-museoita.

McAhon Safarit

Husky safari

HimosLomat Oy

Askartelua pukin pussiin

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

A la carte- ravintola

Pia-Maria Art & Design

Santtu-tontun matka Suomen sydämessä

HimosLomat Oy

Himoksen moottorikelkkasafari

McAhon Safarit

Kennelvierailu

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Pia-Maria Art & Design

Santtutontun Satuseikkailu

HimosLomat Oy

Golfia Vesirangella

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn