Himoksen laskettelukeskus

Himos tarjoaa yli 20 rinnettä, joista varmasti löytyy jokaiselle taitotasolle sopiva mäki. Hissejä on 15 kappaletta, joista kaksi on korkeuksiin kohoavia tuolihissejä. Himokselle on kätevintä tulla joko joukkoliikenteellä Jämsän keskustasta tai omalla autolla. Alueella on tilava ja ilmainen parkkialue, josta on lyhyt matka rinteelle. Saavu valloittamaan Himoksen rinteet ja nauttimaan talvipäivästä!

Himos

Hissiliput

Rinteet

Himokselta löytyy rinteitä joka lähtöön. Himos tarjoaa rinnekansalle Etelä- ja Keski-Suomen suurimman ja monipuolisimman hiihtokeskuksen. Rinteitä on yhteensä 21 kappaletta, joissa viihtyvät niin aloittelijat kuin aktiiviurheilijatkin. Hyvin hoidetusta rinnekokonaisuudesta löytyy reilejä, bokseja ja pressejä kaiken tasoisille parkkilaskettelijoille.

himos rinneinfo

Rinneravintolat

Lumisen talvipäivän lomassa voit nauttia rinneravintoloiden herkuista. Tarjolla on muun muassa herkullisia hampurilaisaterioita sekä runsas lounaspöytä. Halutessaan omat makkarat ja eväät voi nauttia laavuilla ja nuotiopaikoilla, joita löydät ylhäältä huipulta sekä rinteiden alaosasta.

Himos-rinteiden rinneravintolat

Ravintola Rinne

Vuokraamo ja suksihuolto

Himoksen Länsirinteiden sekä pohjoisrinteiden juurelta löydät vuokraamon, josta löytyy välineitä lasketteluun ja lumilautailuun. Välinevuokraamosta löydät sopivat varusteet niin ensikertalaiselle kuin aktiiviharrastajallekin.

Länsirinteiden sekä pohjoisrinteiden juurella olevien vuokraamoidenn läheltä löydät myös suksihuollon. Varsinainen suksihuolto toimii länsirinteiden vuokraamon yhteydessä, jossa vuokraamon välineet vierailevat säännöllisesti. Suksihuoltoon voit tuoda myös omat sukset tai laudan: pistetään kantit teräviksi ja pohjiin luistoa!

Vuokraamo

Suksihuolto

 

Hiihtokoulu-Himoset

Onko viimeisestä laskettelukerrasta jo ikuisuus, tai onko edessä elämäsi ensimmäinen kosketus rinteeseen? Hiihtokoulu Himoset tarjoaa yksityistunteja sekä ryhmäkursseja kaiken ikäisille laskettelijoille. Ammattitaitoiset hiihdonopettajat opastavat aloittelijoita laskettelun ja lumilautailun pariin. Lisäksi tarjolla on lisähaasteita myös kokeneemmille laskijoille.

Hiihtokoulu

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

Himos Trail

Himos Winter Trail 2019

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Lumikenkäily

Alk. 35.00€ / 3 h Lisätiedot
Himos-Yhtiöt Oy

Laskettelu

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren aktiviteetit

McAhon Safarit

Kennelvierailu

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Riippumattovaellus

99.00€ / vrk Lisätiedot
Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Ravintola

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

McAhon Safarit

Husky safari

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren rantasauna

Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä. Hiihdä luistavin suksin hiihtomajalle hörppäämään kuumaa mehua tai vietä tauko laavulla luontoa ihaillen. Luistavat lumet kutsuvat nauttimaan talvipäivästä!

Lue lisää
Jaa