Moottorikelkka

Vauhdin hurmaa hohtavilla hangilla! Moottorikelkkailua voit joko kokeilla ohjatulla safarilla, tai jos omaat vaadittavan ajokortin, niin pääset matkaan myös itsenäisesti. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti, jota pitkin huristellessa pääset ihailemaan hohtavien hankien kauniita maisemia. Tutustu reitistöihin tai osallistu moottorikelkkasafarille. Urakarttoja saat ostettua Neste Jämsän Portista, Himos Centeristä ja Kievari Rantapirtiltä.

Moottorikelkkasafarit

Vauhdikasta puuhaa talvipäivään? Lähde nauttimaan Jämsän talvisista maisemista moottorikelkkasafarille. Himos-Jämsän seudun ohjatut moottorikelkkasafarit tuovat lomapäivääsi unohtumattomia elämyksiä. Laajasta safarivalikoimasta löytyy jokaiselle hurjastelijalle sopiva vaihtoehto: voit valit esimerkiksi pidemmän puolipäiväretken tai pimeällä ajettavan yösafarin. Lisäksi aloittelevat moottorikelkkailijat pääsevät tutustumaan lajiin moottorikelkkailun alkeet -opastuksessa.

 

Moottorikelkkavuokraus

Himos-Jämsän seudulla onnistuu myös moottorikelkkavuokraus. Kokoa lomaporukkasi kasaan, lähtekää huristelemaan omassa vauhdissa ja ihailemaan Jämsän upeita maisemia. Saat vuokrattua moottorikelkan omaan käyttöösi Himos Safareilta, josta saat mukaasi myös reittikartat.

Voisit olla kinnostunut

Laskettelu

Himos tarjoaa yli 20 rinnettä, joista varmasti löytyy jokaiselle taitotasolle sopiva mäki. Hissejä on 15 kappaletta, joista kaksi on korkeuksiin kohoavia tuolihissejä. Himokselle on kätevintä tulla joko joukkoliikenteellä Jämsän keskustasta tai omalla autolla. Saavu valloittamaan Himoksen rinteet ja nauttimaan talvipäivästä!

Lue lisää

Koiravaljakot

Himos-Jämsän seudulta löydät Suomen eteläisimmät huskytilat koiravaljakkosafareineen. Koiravaljakkoajelut ovat yksi Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Voit peuhata koirien kanssa huskytilalla, tehdä pienen peltopyrähdyksen, istua itse kyytiläisenä ja antaa koirien viedä tai opetella itse ohjastamaan. Lähde luomaan unohtumattomia muistoja hellyttävien huskien kanssa!

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä. Hiihdä luistavin suksin hiihtomajalle hörppäämään kuumaa mehua tai vietä tauko laavulla luontoa ihaillen. Luistavat lumet kutsuvat nauttimaan talvipäivästä!

Lue lisää
Jaa