Talviuinti

Himos-Jämsän alueella uiminen luonnistuu myös talvikaudella. Jämsän paikallisesta uimahallista löytyy oma allas perheen pienimmille ja isompi matka-allas vanhemmille. Talvisin Jämsä tarjoaa myös mahdollisuuden avantouinnin kokeiluun. Astetta hurjapäisempi matkailija pääsee harjoittamaan myös jääuintia Himoksella. Lisäksi voit tutustua lähiseudun kylpylöihin, joista löytyy altaita kaiken kokoisille. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat kylpylät Scandic Laajavuori Jyväskylässä sekä Scandic Eden Nokialla kutsuvat matkailijoita kylpemään. Jyväskylästä löytyy myös uimahalli AaltoAlvari.

Jääuinti

Miltä tuntuisi hypätä avantoon kelluntapuvussa pakkasten paukkuessa? Kutsu lomakaverisi mukaan ja lähtekää kokeilemaan jääuintia, joka on yksi Himoksen talven suosituimmista ryhmäaktiviteeteista. Jääuinnin kelluntapuvut suojaavat kylmältä, kastumiselta ja pitävät jääuimarit pinnalla vaikka uimataitokin puuttuisi. Avaantoon menossa ei ole minkäänlaista vaaraa, sillä avannossa ovat mukana myös Himoksen kokeneet ohjelmapalveluoppaat. Tule kokemaan elämyksellistä jääuintia!

Avantouinti

Himos-Jämsän seutu tarjoaa hyvät mahdollisuudet avantouintiin: Pulahda suoraan saunasta nauttimaan kylmästä kylvystä. Avantouintia pääset harjoittamaan Uimahalli Koskikaralla, Hallissa sekä Himoksella. Myös Särkijärven kuntotalon saunat pidetään talvella lämpimänä avantouimareille. Jämsän avannot houkuttelevat talviuimareita virkistäytymään!

Uimahalli

Jämsän paikallisessa uimahallissa polskitaan vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lasten allas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneista löytyy sauna sekä höyrysauna. Kesäisin lomailijat pääsevät uimaan Koskikaran läheiseen järveen, Koskikeskiseen, ja talvella on myös mahdollisuus avantouintiin.

Voisit olla kiinnostunut

Talvella

Himos-Jämsän seutu tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja. Talvisin voit nauttia kauniista Keski-Suomen maisemista laskettelun, moottorikelkkailun tai esimerkiksi koiravaljakkoajelun parissa. Itsessään jo mahtavat maisemat ovat hyvä syy valita Jämsä talviloman kohteeksi, mutta ottamalla aikaa myös aktiviteeteille saat taatusti kaiken irti lomasta. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Moottorikelkkailu

Vauhdin hurmaa parhaimmillaan. Moottorikelkkailua voit joko kokeilla ohjatulla safarilla, tai jos omaat vaadittavan ajokortin, niin pääset matkaan myös itsenäisesti. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti, jota pitkin huristellessa pääset ihailemaan hohtavien hankien kauniita maisemia.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä. Hiihdä luistavin suksin hiihtomajalle hörppäämään kuumaa mehua tai vietä tauko laavulla luontoa ihaillen. Luistavat lumet kutsuvat nauttimaan talvipäivästä!

Lue lisää
Jaa