Työhyvinvointi

Työhyvinvointi on tärkeä osa arjen jaksamista. Työhyvinvoinnista voidaan pitää huolta monin eri tavoin, mutta ehdottomasti yksi parhaista tavoista on järjestää säännöllisesti työkyky, eli niin sanottuja TyKy-päiviä. TyKy-päivien tarkoituksena on parantaa työkykyä yhteisen tekemisen kautta ja samalla huoltaa ryhmähenkeä. Tältä sivulta saat vinkkejä, mitä kaikkea Jämsän seudulla voi tehdä TyKy-päivinä!

Aktiviteetteja

Himokselta löytyy hyvinvointiaktiviteetteja ryhmille. Voit tutustua uudella tavalla elämäsi ihmisiin, tutkailla elämäntilannettasi ja siihen vaikuttaviin tekijöihin. Tee aarrekartta unelmien lölytämiseen ja elämän selkeyttämiseen. Aktiviteetit sopivat jopa 20 hengen porukalle. Kokoa työkaverisi tai sukulaisesi tai ystäväsi ja lähde tekemään matka itseesi ja elämäsi ihmisiin.

Hyvinvointi- ja saunapalvelut

Himos-Jämsän alueella on useita saunapalveluja ja hemmotteluhoitoja. Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu. Vuokrattavana on upeita edustussaunoja,  rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja. Jämsän Juokslahdesta löytyy myös Suomen ainoa historiallinen Saunakylä.

 

Saunapiha

Himoksen Saunapihassa voi saunoa yhdessä isompikin porukka kerralla. Saunapihassa on erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita, terassitiloja ja grillikatos, joihin mahtuu rentoutumaan tai bilettämään jopa 150 henkilön ryhmä.

Curling

Curling on mukava talvinen joukkuepeli. Lajissa on tavoitteena saada enemmän omia kiviä lähemmäksi kehän keskipistettä kuin vastustajajoukkue. Curling on taitoa ja älyä vaativa laji, joka sopii kaiken kokoisille ryhmille. Talvisin Jämsässä on mahdollisuus kokeilla curlingia eri paikoissa: LomaHimos järjestää tunnin pituisia curling-safareja ryhmille. HimosLomilla on talvisin kaksi rataa ja pelivälineet alppicurlingin pelaamiseen.

 

Moottorikelkkasafareita

Moottorikelkkailulla vauhdin huumaa talvipäivään koko ryhmälle! Himos-Jämsässä on ohjattuja safareita tai kelkan voi vuokrata omatoimiseen retkeilyyn. Ohjattuja safareita on eri teemoilla. Huomaathan, että jos lähdette omatoimiselle safarille, ajajilla täytyy olla B- tai T-luokan ajokortit. Moottorikelkka safareja järjestävät Himos Safarit ja LomaHimos.

 

Lucky Fish

Vietä kokoukset, palaverit, tykypäivät veden äärellä! Unohtumattomia kalastuskokemuksia ympäri vuoden,  venetaksi, vetouistelu, heittokalastusta, mato-ongintaa, katiskan kokeminen. Talvella verkkokalastusta ja pilkkimistä. Vauhdikkaaseen menoon vesihiihtoa, renkaanvetoa, polvilauta, stereowake, sup-lauta 8 hengelle sekä wake lauta. Lisätietoja löydät täältä.

Simulaattoripelit

Viihdekeskus Simulaattorimaailmassa otetaan kavereista mittaa. Himoksen vieressä sijaitsevassa Simulaattorimaailmassa on Suomen laajin kattaus racing-simulaattoreita ja mottona kuuluukin ”Kaahaa meillä, älä teillä”. Simulaattorimaailmassa jokainen voi tuntea moottoriurheilun huuman ja armottoman kisailun kavereita vastaan, täysin turvallisesti. Koukuttavat viihdepelit ampumasimulaatorista karaokeen, ferrarihenkinen saunaosasto ja kokoustilat odottavat! Nyt ryhmä kasaan ja lappu lattiaan!

 

 

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaressa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja monipuolisesti aktiviteetteja. Maasto on vaihtelevaa ja ympäröivä luonto hyvin kaunis. Yhteistyökumppaneina toimivat eräoppaat järjestävät seinäkiipeilyä, melontaa, pihaseikkailuja, jousiammuntaa, veitsenheittoa. Särkisaaresta voi tilata ruokailut aktiviteettien yhteyteen.

 

 

 

 

Paintball

Vietä hauska lomapäivä paintball-pelien parissa! Himos-Jämsän seutu tarjoaa parhaat paintball-pelit vuoden ympäri erinomaisilla pelikentillä. Jämsän Alhojärvellä on Pohjoismaiden suurimmat paintball-kentät, joilla mahtuu pelaamaan useampikin joukkue samanaikaisesti.  Kokeilunhaluisille ja ryhmille on värikuulapelitapahtumia, tilauspelejä ja viikkopelejä harrastajille. Loppukesä huipentuu kansainväliseen Suurpeliin, jossa ei värikuulia ja tehosteita säästellä. Kokoa ryhmäsi kasaan ja lähde haastamaan toisenne  värikuulapeleissä.

 

Pakohuonepelit

Hauskoja elämyksiä mysteerejä ratkoen! Jämsässä on pakohuonepelejä tarjoava WayOut Himos, jossa pääsee testaamaan ryhmän ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Tunnin mittaisessa pakopelissä ryhmä suljetaan huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Huoneessa on arvoituksia ja mysteereitä, joita ratkomalla peli etenee. Suuri ryhmä voi jakautua pienempiin porukoihin ja kisailla, kumpi joukkue pääsee ulos ensimmäisenä!

Liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakennettu upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Kesähelteillä voi pulahtaa uimaan ja viettää aikaa puiston nurmialueella aurinkoa ottaen ja evästä nauttien. Maakkulassa on Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice- taitoharjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun.

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsässä on lukuisia lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää
Jaa