Työhyvinvointi

Työhyvinvointi on tärkeä osa arjen jaksamista. Työhyvinvoinnista voidaan pitää huolta monin eri tavoin, mutta ehdottomasti yksi parhaista tavoista on järjestää säännöllisesti työkyky, eli niin sanottuja TyKy-päiviä. TyKy-päivien tarkoituksena on parantaa työkykyä yhteisen tekemisen kautta ja samalla huoltaa ryhmähenkeä. Tältä sivulta saat vinkkejä, mitä kaikkea Jämsän seudulla voi tehdä TyKy-päivinä!

Simulaattoripelit

Viihdekeskus Simulaattorimaailmassa otetaan kavereista mittaa. Himoksen vieressä sijaitsevassa Simulaattorimaailmassa on Suomen laajin kattaus racing-simulaattoreita ja mottona kuuluukin ”Kaahaa meillä, älä teillä”. Simulaattorimaailmassa jokainen voi tuntea moottoriurheilun huuman ja armottoman kisailun kavereita vastaan, täysin turvallisesti. Koukuttavat viihdepelit ampumasimulaatorista karaokeen, ferrarihenkinen saunaosasto ja kokoustilat odottavat! Nyt ryhmä kasaan ja lappu lattiaan!

 

 

Lucky Fish

Vietä kokoukset, palaverit, tykypäivät veden äärellä! Unohtumattomia kalastuskokemuksia ympäri vuoden,  venetaksi, vetouistelu, heittokalastusta, mato-ongintaa, katiskan kokeminen. Talvella verkkokalastusta ja pilkkimistä. Vauhdikkaaseen menoon vesihiihtoa, renkaanvetoa, polvilauta, stereowake, sup-lauta 8 hengelle sekä wake lauta. Lisätietoja löydät täältä.

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaressa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja monipuolisesti aktiviteetteja. Maasto on vaihtelevaa ja ympäröivä luonto hyvin kaunis. Yhteistyökumppaneina toimivat eräoppaat järjestävät seinäkiipeilyä, melontaa, pihaseikkailuja, jousiammuntaa, veitsenheittoa. Särkisaaresta voi tilata ruokailut aktiviteettien yhteyteen.

 

 

 

 

Lentoreppu

Lentoreppu tarjoaa räätälöityjä ryhmäohjelmapalveluita Himos-Jämsän alueella. Valikoimasta löytyy erilaisia aktiviteetteja kuten lumikenkäilyä,  kalliolaskeutumista, puu- ja korikiipeilyä, nuorallakävelyä, jousiammuntaa, moniaseammuntaa, tiimitehtäviä  ja -kisoja ja montaa muuta erilaista hauskaa puuhastelua porukalle, yhteistä nuotiokokkailua unohtamatta.

Saunapiha

Himoksen Saunapihassa voi saunoa yhdessä isompikin porukka kerralla. Saunapihassa on erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita, terassitiloja ja grillikatos, joihin mahtuu rentoutumaan tai bilettämään jopa 150 henkilön ryhmä.

Hyvinvointiaktiviteetteja

Himokselta löytyy hyvinvointiaktiviteetteja ryhmille. Voit tutustua uudella tavalla elämäsi ihmisiin, tutkailla elämäntilannettasi ja siihen vaikuttaviin tekijöihin. Tee aarrekartta unelmien lölytämiseen ja elämän selkeyttämiseen. Aktiviteetit sopivat jopa 20 hengen porukalle. Kokoa työkaverisi tai sukulaisesi tai ystäväsi ja lähde tekemään matka itseesi ja elämäsi ihmisiin.

Saunapalvelut

Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Erilaisia saunoja edustusaunoista savusaunoihin on tarjolla. Jämsän Juokslahdesta löytyy myös Suomen ainoa historiallinen Saunakylä.

Hyvinvointipalvelut

Himos-Jämsän alueella on useita hemmotteluhoitoja. Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmotteluhoito.

 

Pakohuonepelit

Hauskoja elämyksiä mysteerejä ratkoen! Jämsässä on pakohuonepelejä tarjoava WayOut Himos, jossa pääsee testaamaan ryhmän ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Tunnin mittaisessa pakopelissä ryhmä suljetaan huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Huoneessa on arvoituksia ja mysteereitä, joita ratkomalla peli etenee. Suuri ryhmä voi jakautua pienempiin porukoihin ja kisailla, kumpi joukkue pääsee ulos ensimmäisenä!

Paintball

Vietä hauska lomapäivä paintball-pelien parissa! Himos-Jämsän seutu tarjoaa parhaat paintball-pelit vuoden ympäri erinomaisilla pelikentillä. Jämsän Alhojärvellä on Pohjoismaiden suurimmat paintball-kentät, joilla mahtuu pelaamaan useampikin joukkue samanaikaisesti.  Kokeilunhaluisille ja ryhmille on värikuulapelitapahtumia, tilauspelejä ja viikkopelejä harrastajille. Loppukesä huipentuu kansainväliseen Suurpeliin, jossa ei värikuulia ja tehosteita säästellä. Kokoa ryhmäsi kasaan ja lähde haastamaan toisenne  värikuulapeleissä.

 

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Jämsän ravintolat hellivät makuhermoja. Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun.Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää
Jaa