Urosen kukka

Urosen kukka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista kukkakaupan ja hautausalan palvelua. Urosen kukkakaupassa on tarjolla runsas valikoima leikkokukkia, sidottuja kimppuja, kukkivia ruukkukukkia ja viherkasveja sekä oman puutarhan ryhmäkasveja.

Urosen Puutarhalla on kasvihuonepinta-alaa yhteensä 3 500 m². Kasvihuonekurkun tuotantoala on 2 200 m², josta puolet on myös talvituotannossa. Kurkut markkinoidaan Jämsän seudun kauppoihin ja hämeenlinnalaiseen tukkuliikkeeseen.

Kukkia tuotetaan 1300 neliön alalta ja kevättalvella hyödetään leikkotulppaaneja ja narsisseja oman kukkakaupan myyntiin. Keväällä viljellään paljon eri ruukku- ja ryhmäkasveja, amppelikukkia ja vihannesten taimia. Leikkoruusua sekä hyvin monenlaisia kesäleikkokukkia tuotetaan keväästä syksyyn. Väri- ja valkoliljoja viljellään läpi vuoden. Jouluksi kasvatetaan joulutähtiä, amarylliksiä, hyasinttejä, leikkotulppaaneja ja azaleoja.

Taimia myydään suoraan puutarhalta toukokuusta juhannukseen saakka. Samaan aikaan myynnissä on myös multaa ja puutarharuukkuja. Urosen Puutarhalla on istutuspalvelu asiakkaan ruukkuihin. Puutarhalla on myös kausimyymälä Padasjoella Taulussa sekä Kuhmoisissa. Kausimyymälät ovat avoinna touko-kesäkuussa.

Liikkeessä sidotaan ammattitaidolla hääsidontatyöt, hautajaiskoristelut, hautavihkot ja seppeleet sekä kimput ja asetelmat onnitteluun ja muistamiseen. Myynnissä on myös suojaruukkuja, kortteja, adresseja, hautalyhtyjä, hautakynttilöitä yms.

Palveluihin kuuluvat arkut, uurnat, vainajan vaatetukset, kuljetukset sekä kukkalaitteet ja adressit. Asiakkaan pyynnöstä hoidetaan seurakunnan kanssa sovittavat hautausjärjestelyt, varataan pitopalvelu muistotilaisuuteen sekä toimitetaan kuolinilmoitusaineisto lehteen. Tarvittaessa järjestetään kantajat siunaustilaisuuteen.

Liikkeen arkkuvalikoima on runsas, sisältäen puisia ja verhoiltuja arkkuja. Kaikki myytävät arkut ja suurin osa uurnista ovat Suomessa valmistettuja. Raaka-aine on pääosin kotimaista. Liikkeessä myydään myös Kivilähteen laadukkaita ja tyylikkäitä hautakiviä. Liikkeen kautta voi tilata hautakivien puhdistuksen, nimen kaiverruksen ja nimien uudelleen kultauksen/hopeoinnin. Liike on Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsen.

Tilauksia toimitetaan kotiosoitteisiin, yrityksiin, siunaustilaisuuksiin ja juhlapaikoille. Liike kuuluu myös Interflora- ja Dataflora- kukkavälitysketjuihin, joten kukkia välitetään kansainvälisesti.

Yrityksen verkkosivuilta löytää verkkokauppaan, ajankohtaista tietoa, hinnastot, uurnat ja arkut.

 

urosen kukka

Yhteystiedot

Yrittäjä: Antero Uronen, Marketta Uronen, Kalle Uronen
Osoite: Koskentie 11, 42100 Jämsä (Urosen kukkakauppa ja hautaustoimisto), Kovasintie 11, 42220 Kaipola (Urosen puutarha)
Puhelin nro: 014 718 272 (kauppa ja toimisto), 0400 919 805 (Kalle Uronen), 014 761 116 (puutarha, Antero, Marketta)

Sähköposti: kukkakauppa@urosenkukka.fi
Verkkosivu: http://www.urosenkukka.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/urosenkukka/

Jaa