Himos-Jämsä

Himos-Jämsä bietet ganzjährig entspannte Freizeitgestaltung mit sportlichem Schwung. In diesem Gebiet verschmelzen ruhige, unberührte Natur, finnischer Wald und Nationalparke, regionale Küche und finnisches Kunsthandwerk mit sommerlichen Festivals und winterlichem Pistenspaß zu unvergesslichen Erinnerungen. Zur Himos-Jämsä Reisebroschüre (englisch).

 

HimosJämsä @ Instagram

HimosJämsä @ Facebook

James Koskisen vapaapäivä hemmottelee: Jameksen toimistolla vietetään torstaina 25.7. hemmottelupäivää. Luvassa erilaisia hemmotteluhoitoja iholle, hiuksille ja mielelle. Mukana myös maukasta teetä ja rentoa yhdessäoloa.
21.07.2019
"Hurmaava miljöö, aitoja ajatuksella valmistettuja herkkuja ja sydämellinen vastaanotto! Iso suositus!" Eikä tuossa paljon liioittelun makua ole, kun astuu sisään Maivian pitoihin ja katselee ympärilleen, näkee pitopöydän ja tapaa paikan kapellimestarin. Maivian pidot on tunnelmallinen vanhan ajan juhlatalo, jossa nyt kesäaikaan tarjoillaan myös keittolounaita. Aarin kokoinen pirtti ja pikkukammarit vetävät yhteensä noin 150 juhlavierasta, mutta pienemälläkin porukalla voi juhlia, pitää konsertteja, kokouksia tai näyttelyitä. Maivian juhlapöytien menut suunnitellaan käyttäen mahdollisimman paljon Längelmäen peltojen ja metsien puhdasta satoa unohtamatta itseleivottuja kuuluisia leipiä. Vielä tänä kesänä on mahdollisuus pistäytyä keittolounaalle, rauhoittua ja nauttia idyllisestä maalaismiljööstä maalaistuvan pöydän ja maittavan ruoan äärellä. https://www.facebook.com/Maivian-Pidot-470096606378823/
21.07.2019
Jameksen mukana on varmasti hauskaa keskiviikkona 24.7. klo 13-16, sillä Jämsän maauimalassa urheillaan jättivälineillä. Tule mukaan pitämään hauskaa!
21.07.2019
Matkailuneuvoja törmäsi mäkiautokisoissa kahteen sporttiseen pikkumieheen. Unto ja Olavi olivat tulleet mummolaan, ja sopivasti aikatauluihin sopi alamäkiajot Ilveslinnalla ennen mökille menoa. Pojilla oli hienot omatkin ajopelit, joita he nostelivat ilmaan kertoen omista voimistaan. Peukku nostettiin mukavalle tapahtumalle.
20.07.2019
Himos-Jämsän alueella sijaitseva Uusi-Yijälän tila tarjoaa sinulle ainutlaatuisen elämyksen päästä maistelemaan luomutilan omia viinejä sekä muita herkkuja. Voit majoittua myös maaseutuhotellissa ja ruokailla ravintola Patapirtissä, joka on tunnettu alueen parhaana ruokapaikkana. Tule tutustumiskäynnille tai pidemmäksi aikaa! Katso lisää: https://bit.ly/2JOqrph
20.07.2019
Jämsänkoskipäivän mäkiautokisat huristeltiin taas tänä vuonna Ilveslinnan kupeessa. Aurinko helli yleisöä ja osanottajia melko kuumasti porottamalla. Voittajakuskit palkittiin ja lisäksi yleisö sai äänestää kisojen hauskinta ja hienointa autoa. Sininen auto voitti hienoimman auton tittelin aivan oikeutetusti ja samoin hauskimman auton hainhampainen punainen menopeli.
20.07.2019
Jämsästä löytyy hienoja pyöräilyreittejä ajettavaksi ja tutkittavaksi erilaisissa luontokohteissa, esimerkiksi Isojärvellä. Himokselle suuntaavat vaativampien reittien perässä maastopyöräilijät. Jämsän alueella onnistuu maastopyörien vuokrauskin, niille jotka eivät vielä ole kokeilleet tuota upeaa lajia. Lue lisää reiteistä ja vuokrauksesta https://www.himosjamsa.fi/tekemista/luontoretkeily/pyoraily/
20.07.2019
James Koskisen vapaapäivä järkkää jälleen: Tiistaina 23.7. on vuorossa maksutonta parkouria Paunun koululla klo 13-16. Toiminta on kaikille avointa ja lapsiperheille sopivaa. Kaikki mukaan!
20.07.2019
20.07.2019
Jämsänkosken markkinoilla on tänään auringonpaisteen lisäksi tarjolla lettuja, makkaroita, korvapuusteja, lakua ja musiikkia. Hyvin väki viihtyy markkinoilla. Julia valitsi markkinaherkukseen mansikkapehmiksen, joka näkyi maistuvan monelle muullekin. Weikka ja Frida vasta miettivät ostoksiaan. Ainakin mansikoita ja lakua oli heillä mielessä. Makoisia molemmat! Pekko päätyi suolaiseen herkkuun: muikkuihin. Varmasti jokaiselle jotakin löytyy markkinahumusta, sillä jos edellisistä ei mikään natsannut, niin illalla ehkä natsaa. Iltaohjelman pääesiintyjä on nimittäin Arttu Wiskari. Konsertin tarjoaa Jämsänkosken Yrittäjät ja se on ilmainen. Sinne jammailemaan!
19.07.2019
Share