Service description

Klassisen kaunis, omarantainen Inkeri-hirsihuvila sijaitsee Toivasjärven rannalla, noin 14 kilometriä Jämsän keskustasta. Täällä voit viettää lomaa ympäri vuoden omassa rauhassasi, sillä lähimpään naapuriin on puoli kilometriä.

Lähellä on hyvät marja- ja sienimaat, joten kesällä voit poimia metsässä vapaasti marjoja ja syksyllä sieniä. Talvella hyvin varustetun huvilan ympäristössä voi harrastaa mm. hiihtoa ja lumikenkäilyä.

Vuonna 2011 rakennetussa lamellihirsihuvilassa on mukavasti tilaa 6 (+4) hengelle.

Inkerin alakerrassa on tilava ja avara hyvin varusteltu tupakeittiö, makuuhuone, eteinen, pesuhuone ja sauna.

Valoisassa yläkerrassa on aulatila ja kaksi makuuhuonetta (kaksi vuodetta molemmissa). Huvilaan mahtuu näiden lisäksi myös kaksi lisävuodetta, jotka voi sijoittaa tarpeen mukaan.

Mökissä on koneellinen ilmanvaihto, maalämpö, lattialämmitys, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, astiasto ja ruokailuvälineet, liesi, mikroaaltouuni, puuhella uunilla, varaava takka, TV, CD/DVD-soitin, sauna, suihku ja kaksi wc:tä.

Lapsille on lisäksi matkasänky, syöttötuoli ja turvaportti portaisiin, sisä- ja ulkopelejä sekä keinut ulkona.

Terasseja on kahdella sivulla taloa, molemmilta näköala rannalle. Terassilla on ulkokalusteet ja valaistus. Ulkona on grillausmahdollisuus. Mökin ympärillä on nurmikkoa.

Omalle rannalle on mökiltä lyhyt rinne, matkalla portaat oleskeluterassille asti.

Huvilan kova, loivasti syvenevä hiekoitettu uimaranta on ruopattu. Lasten uintileikkejä varten on kaivettu oma pieni laguuni.

Rannalla on nuotiopaikka, laituri ja oma soutuvene. Toivasjärven pituus on viisi kilometriä ja leveys 300 metriä ja se soveltuu uimisen lisäksi vaikkapa kalastukseen tai melontaan.

Omistaja vuokraa mm. polkupyöriä, lumikenkiä, veneen sähköperämoottoria ja nettimokkulaa sekä tarjoaa pyykinpesupalvelua.

Jämsän palvelut ja nähtävyydet 14 km, Himoksen harrastemahdollisuudet 24 km, Jämsänkoski 9 km, Jyväskylä 64 km.

Basic information

Address
Rantjärventie 98, 42100 Jämsä
Year built
2011
Area
100m2
Number of bedrooms
3
Number of beds
6
Website

Merchant information

Jämsän Loma Oy
Inkilänrinne 6, 42100 Jämsä
Y-Tunnus: 2405546-0
p. 0400776573
e. info@jamsangasthaus.fi
Website

Share