HimosLomat

HimosLomat tarjoaa runsaasti majoitusta, loma-aktiviteetteja, tapahtumia ja erilaisia palveluita Himoksen alueella. Tavoitteena on taata tasokas lomakokonaisuus niin yksityisille henkilöille, perheille kuin myös ryhmille ja yrityksillekin – helposti, ympärivuotisesti, yhdestä paikasta varaamalla. Haluamme, että Himos on kansainvälinen lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä sekä raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä. 

Runsaan aktiviteetti- ja vuokravälinevalikoimamme lisäksi meiltä löydät myös vuodenaikojen mukaan vaihtuvan viikko-ohjelman, joka sisältää tekemistä lähes lomasi jokaiselle päivälle – voit ilmoittautua kätevästi viikoittain järjestettäviin ohjelmiin. Aktiivisen loman kruunaavat viihtyisä majoitus luonnon helmassa tai toiminnan sykkeen äärellä, tasokkaat ravintolapalvelut ja ikimuistoiset tapahtumat.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät Himoksella ympäri vuoden. Tutustu palveluihimme ja vietä nautinnollinen Himos-Loma. Lämpimästi tervetuloa!

Kauppiaan tiedot:

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi
Linkki verkkosivuille: https://himoslomat.fi/

 

Voisit olla kiinnostunut:

Edellinen
Seuraava
Jaa