Aktiviteetteja Ryhmille

Mukavat melontaretket, jännittävät paintball-pelit, vauhdikkaat moottorikelkka- ja mönkijäsafarit, kiehtovat kulttuuririennot – Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Kokoa porukkasi kasaan ja suunnatkaa nauttimaan viihdyttävistä ryhmäaktiviteeteista. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai ihan muuten vaan.

 

Simulaattorimaailma

Simulaattorimaailma on Suomen monipuolisin racingsimulaattorikeskus ja juhlatila Jämsässä, jossa pääsee porukalla kisailemaan ja viihtymään. Myös edustavat sauna- ja kokoustilat. Paalupaikka erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien sekä juhlien järjestämiseen! Vetonaulana on huikea racingsimulaattorit, joita löytyy niin liikkuvana kuin kiinteänäkin.

Golf

Himoksen kuuden kilometrin pituinen golfkenttä mutkittelee 118 hehtaarin alueella tarjoten loistavat peliolosuhteet kauniissa keskisuomalaisissa luontomaisemissa. Himoksen golfkentän erikoisuutena esittäytyy laaja vesirange, jossa myös golfia harrastamattomat pääsevät kokeilemaan lajia.

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa hyvää sykettä, meininkiä ja erilaisia elämyksiä. Suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin lukeutuvat Himoksessa järjestettävät joka vuotiset festarit. Tapahtumin kannattaa yhdistää muutakin alueen tarjontaa ja viipyä Himos-Jämsän seudulla useampi päivä.

Polttarit

Jämsä on täydellinen kohde polttareille. Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamen tai sulhasen mukaisella tavalla. Iltaa voi sisältyä hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä, keikka HimosAreenalla tai viettää vauhtipolttarit!

 

Saunapiha

Tervetuloa virkistäytymään pehmeisiin löylyihin. Keski-Suomi on Suomen Saunamaakunta, eikä suotta, sillä Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. HimosLomien Saunapiha mahdollistaa saunomisen isommallakin porukalla. Rentoutumaan ja bilettämään mahtuu jopa 150 henkilön ryhmä.

Melonta

Himos-Jämsän seudun tunnetuin melontareitti on Wanha Witonen, joka kulkee luonnonkauniissa maisemissa Petäjävedeltä aina Päijänteelle Hulkkionlahdelle asti. Reitillä vaihtelevat erämaaluonto ja rakennettu kulttuurimaisema. Wanhan Witosen melontareitin lisäksi tarjolla on myös muita mukavia vaihtoehtoja lyhyemmille melontaretkille. Vuokraa kanootti ja lähde seikkailemaan kuvankauniisiin maisemiin esimerkiksi Isojärvelle, Jämsänjoelle tai Päijänteelle.

 

Matkailuopas

Elämyksellinen tutustuminen paikallisiin erikoisuuksiin oppaananne auktorisoitu Jämsän seudun paikallisopas Maarit Liljendahl. Opasmatka vie sinut ja ryhmäsi teemakierrokselle huopapolkua pitkin tai taidekierrokselle. Räätälöidyn retkipäivän voi viettää Jokilaakson kierroksella tai etsiä Kätkettyjä Kirkkoaarteita arvon rouva Hyasintti Pukettin kanssa. Lady of the House saattaa myös saapua kutsumattomana vieraana häihin tai pitämään etikettikurssia tapahtumiin!

Taidetta ja huopakulttuuria

Jämsän taiderikkaus kutsuu kulttuurikierrokselle syventymään sykähdyttäviin taideaarteisiin. Jämsän alue tunnetaan ainutlaatuisesta huopataiteesta ja käsityöperinteistä. Alueesta on tullut merkittävä huopateollisuuden, huovuttajien, huopataiteilijoiden ja huopa-alan keskittymä.

Riippumattovaellus

Riippumatossa voit nukkua yksilöllisesti ja mukavasti luonnon keskellä omassa rauhassa, mutta ryhmän tuomassa turvassa. Riippumattovaellus sisältää eräoppaan palvelut, alv:n, riippumaton tarvikkeineen, nokipannukahvit ja retkieväät sekä ruokailut.

Ryhmämajoitus

Särkisaaren päärakennus toimii juhlatilana erilaisille juhlille luonnonläheisessä ympäristössä ja soveltuu erinomaisesti monenlaisiin koulutus- ja kokoustilaisuuksiin. Päärakennuksen yhteydessä on majoitustilat reilulle 70:lle henkilölle. Osassa huoneista on invavarustus.

 

Mönkijäsafarit

Mönkijäsafareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa. Lähde kokemaan unohtumaton elämys  lähiseudun kauniissa maastossa. Halutessasi saat vuokrattua mönkijän myös omaan käyttöösi ja lähteä omatoimiselle ajelulle.

 

Moottorikelkkailu

Moottorikelkkailun hurmaa voi kokea ohjatulla safarilla tai itsenäisesti kelkkaillen. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti,  jonka varrella pääsee ihailemaan kauniita maisemia hohtavien hankien loisteessa.

Pakopeli Himos

Pakopeli Himos tarjoaa elämyksiä huonepakopelien muodossa. Pakopelissä sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn!

Paintball ja Airsoft

Armeijahenkisiä elämyspelejä ryhmille sekä pelitapahtumia, johon voivat osallistua niin harrastajat kuin aloittelijatkin. Jämsän Juokslahdella sijaitsevat 48 hehtaarin monipuoliset metsämaastot ja linnoitukset takaavat loistavat puitteet  Airsoftin pelaamiseen.
Himos-Jämsän seutu tarjoaa parhaat paintball-pelit vuoden ympäri erinomaisilla pelikentillä. Tarjolla on monenlaisia värikuulapelitapahtumia, tilauspelejä ryhmille ja kokeilunhaluisille sekä viikkopelejä harrastajille.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Nyt selviää mikä mies on Jämsän Äijä!

Niin ne tohtivat miettiä, että missä se Jämsän Äijän koti oikein on? Minä sen sanon, että se on siellä missä ihmisen on hyvä olla. Minun kotini on Jämsän ja Himoksen alueella, siellä minä pääni tyynyyn lasken, marjani poimin ja saunani lämmitän.

Lue lisää
Jaa