Ryhmille

Mukavat melontaretket, riemukkaat paintball-pelit, vauhdikkaat moottorikelkka- ja mönkijäsafarit, kiehtovat kulttuuririennot – Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Kokoa porukkasi kasaan ja suunnatkaa nauttimaan viihdyttävistä ryhmäaktiviteeteista. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesä- ja talvimaisemiin, sekä aurinkoisiin ulkoilupäiviin ja sisälle sadepäivien varalle.

Mönkijäajelut

Jämsästä löytyy tekemistä hurinan ja vauhdin ystäville. Mönkijäsafareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa. Halutessasi saat vuokrattua mönkijän myös omaan käyttöön ja lähteä omatoimiselle ajelulle. Hyppää mönkijän kyytiin ja lähde tutustumaan Himoksen mahtaviin maastoihin.

Moottorikelkkailu

Vauhdin hurmaa parhaimmillaan. Moottorikelkkailua voit joko kokeilla ohjatulla safarilla, tai jos omaat vaadittavan ajokortin, niin pääset matkaan myös itsenäisesti. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti, jota pitkin huristellessa pääset ihailemaan hohtavien hankien kauniita maisemia.

Jääuinti

Kutsu lomakaverisi mukaan ja lähtekää kokeilemaan jääuintia, joka on yksi Himoksen talven suosituimmista ryhmäaktiviteeteista. Jääuinnin kelluntapuvut suojaavat kylmältä, kastumiselta ja pitävät jääuimarit pinnalla vaikka uimataitokin puuttuisi. Tule kokemaan elämyksellistä jääuintia!

Elämyspelit

Himos-Jämsän seutu mahdollistaa elämyspelit jokaisena vuoden aikana: Mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa hauskoja pelejä paintball- ja airsoft-kentillä sekä ralliauton kyydissä.

Koiravaljakot

Himos-Jämsän seudulta löydät Suomen eteläisimmät huskytilat koiravaljakkosafareineen. Koiravaljakkoajelut ovat yksi Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Voit peuhata koirien kanssa huskytilalla, tehdä pienen peltopyrähdyksen, istua itse kyytiläisenä ja antaa koirien viedä tai opetella itse ohjastamaan. Lähde luomaan unohtumattomia muistoja hellyttävien huskien kanssa!

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Kirkkaissa vesistöissä ja kauniissa maisemissa kelpaa lähteä melomaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Curling

Jäällä pelattava curling on mukava talvinen joukkuepeli. Lajissa on tavoitteena saada mahdollisimman monta omaa kiveä lähemmäksi kehän keskipistettä kuin vastustajajoukkue. Curling on taitoa ja älyä vaativa laji, joka sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Kokoa oma tiimisi kasaan ja lähtekää testaamaan joko curlingia tai alppicurlingia – iloista talvipuuhaa Jämsässä!

Polttarit

Jämsä on täydellinen kohde polttareille. Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamen tai sulhasen mukaisella tavalla. Iltaan voi sisältyä hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä, keikka HimosAreenalla ja paljon, paljon muuta!

HimosLomat Oy

Patajokisafari Mönkijöillä

HimosLomat Oy

OKTOBERFEST Night 2 pv (pe-la)

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot
Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

HimosLomat Oy

Golfia Vesirangella

HimosLomat Oy

Melontaretki

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

HimosLomat Oy

Bileliput

HimosLomat Oy

Tutustumiskäynti Uusi-Yijälän tilalla

HimosLomat Oy

OKTOBERFEST 2 pvä

HimosLomat Oy

Avantoseikkailu

HimosLomat Oy

Alppicurling

HimosLomat Oy

Melonta tai SUP-lautailu

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Himosmajoitus

HIMOSHUIPPU 76 m², 8 henkilöä

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 24, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 3, 10:lle

Himosmajoitus

HIMOSLÄHDE 3, 75 m², 6 henkilöä

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 30, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 14, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 2, 8:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 10, 8:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 28, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 21, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 32, 8:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 33, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 7, 10:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 9, 8:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 23, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 20, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 6, 8:lle,

Himosmajoitus

HIMOSLÄHDE 1, 75 m², 6 henkilöä

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 8, 8:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 13, 6:lle

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 5, 8:lle

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn