Ryhmille

Mukavat melontaretket, riemukkaat paintball-pelit, vauhdikkaat moottorikelkka- ja mönkijäsafarit, kiehtovat kulttuuririennot – Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Kokoa porukkasi kasaan ja suunnatkaa nauttimaan viihdyttävistä ryhmäaktiviteeteista.

Aktiviteettitarjontaa löytyy kesä- ja talvimaisemiin, sekä aurinkoisiin ulkoilupäiviin ja sisälle sadepäivien varalle.

Mönkijäajelut

Jämsästä löytyy tekemistä hurinan ja vauhdin ystäville. Himos Safareiden järjestämät ohjatut mönkijäsafarit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Himoksen jylhissä maisemissa. Mönkijäsafareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa. Halutessasi saat vuokrattua mönkijän myös omaan käyttöön ja lähteä omatoimiselle ajelulle. Hyppää mönkijän kyytiin ja lähde tutustumaan Himoksen mahtaviin maastoihin.

Mönkijäajelut

 

Moottorikelkkailu

Vauhdin hurmaa parhaimmillaan. Moottorikelkkailua voit joko kokeilla ohjatulla safarilla, tai jos omaat vaadittavan ajokortin, niin pääset matkaan myös itsenäisesti. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti, jota pitkin huristellessa pääset ihailemaan hohtavien hankien kauniita maisemia.

Moottorikelkkailu

Jääuinti

Miltä tuntuisi hypätä avantoon kelluntapuvussa pakkasten paukkuessa? Kutsu lomakaverisi mukaan ja lähtekää kokeilemaan jääuintia, joka on yksi Himoksen talven suosituimmista ryhmäaktiviteeteista. Jääuinnin kelluntapuvut suojaavat kylmältä, kastumiselta ja pitävät jääuimarit pinnalla vaikka uimataitokin puuttuisi. Avaantoon menossa ei ole minkäänlaista vaaraa, sillä avannossa ovat mukana myös Himoksen kokeneet ohjelmapalveluoppaat. Tule kokemaan elämyksellistä jääuintia!

Talviuinti

Elämyspelit

Himos-Jämsän seutu mahdollistaa elämyspelit jokaisena vuoden aikana: Mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa hauskoja pelejä paintball- ja airsoft-kentillä sekä ralliauton kyydissä.

Elämyspelit

Koiravaljakot

Himos-Jämsän seudulta löydät Suomen eteläisimmät huskytilat koiravaljakkosafareineen. Koiravaljakkoajelut ovat yksi Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Voit peuhata koirien kanssa huskytilalla, tehdä pienen peltopyrähdyksen, istua itse kyytiläisenä ja antaa koirien viedä tai opetella itse ohjastamaan. Lähde luomaan unohtumattomia muistoja hellyttävien huskien kanssa!

Koiravaljakot

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Kirkkaissa vesistöissä ja kauniissa maisemissa kelpaa lähteä melomaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Melonta

Curling

Talviloma Himos-Jämsän seudulla isommalla porukalla? Jäällä pelattava curling on mukava talvinen joukkuepeli. Lajissa on tavoitteena saada mahdollisimman monta omaa kiveä lähemmäksi kehän keskipistettä kuin vastustajajoukkue. Curling on taitoa ja älyä vaativa laji, joka sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Kaiken lisäksi curling on myös älyttömän hauskaa! Jämsässä curlingia pääsee kokeilemaan Längelmäki Hallissa.

Himos Safarit järjestää talvisin curling-lajin niin kutsuttua sisarlajia, alppicurlingia. Alppicurling on mahdollisesti maailman vanhin jääpeli. Alppicurling eroaa tunnetummasta curlingista siinä, että maalina on ”kiekko” eikä jään alle piirretty pelialue.

Kokoa oma tiimisi kasaan ja lähtekää testaamaan joko curlingia tai alppicurlingia – iloista talvipuuhaa Jämsässä!

Luistelu

 

Polttarit

Jämsä on täydellinen kohde polttareille. Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamen tai sulhasen mukaisella tavalla. Iltaan voi sisältyä esimerkiksi hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä tai keikka HimosAreenalla.

Polttarit

HimosLomat Oy

Bileliput

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 29, 6:lle

HimosLomat Oy

Villa Valo

HimosLomat Oy

Villa Aurinko 2 (1 B)

HimosLomat Oy

Alppihimos 11

HimosLomat Oy

Aalto

HimosLomat Oy

Himoshovi 2

HimosLomat Oy

LAAKSON HELMI 2 (huom! jaettu ulkosauna)

HimosLomat Oy

Himospeili

HimosLomat Oy

Villa Birdie

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 32, 8:lle

Himosmajoitus

HIMOSLÄHDE 4, 75 m², 6 henkilöä

HimosLomat Oy

HIMOSHOTELLI HYTTIHUONE 3:lle

HimosLomat Oy

Golfarinkunnas 7b

HimosLomat Oy

Himoshovi 3

HimosLomat Oy

Villa Solarsuite

HimosLomat Oy

Albatross

HimosLomat Oy

Säyrylä 13

HimosLomat Oy

Himosvilla 2a

HimosLomat Oy

Aurinkokuisti

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 28, 6:lle

HimosLomat Oy

Puttitorppa 2

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää
Jaa