Palvelun kuvaus

Neliöt: 223 m2

Henkilömäärä: 14

Makuuhuoneet: 6

Kylpyhuoneet: 2 + 3 wc

Osoite: Vahverontie 5

Pysäköintitilaa usealle autolle.

Ulkoporeamme, liinavaatteet ja pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät majoitushintaan.

Kesäkuussa valmistuva luksushuvila Himos Golfin alueella. Kohteen kuvat vastaavasta sisarhuvila Villa Lemmestä!

Majoittujia mahtuu varsin mukavat 14 henkeä ja tilankäytössä on huomioitu majoittujien mahdollisuus viettää aikaa omissa ryhmissään tai kokouskäytössä istua yhden suuren pöydän ääressä.

Lomailu on tietysti yhdessäolon ja -ruokailun aikaa! Täysin varusteltu keittiö mahdollistaa yhteiset kokkaushetket ja itse ruokailu onnistuu niin sisällä kuin suurella terassilla, joissa molemmissa kahdentoista hengen pöytäryhmät. Alakerrassa erikseen vielä jääkaappi juomille.

Alakerrassa on kaksi wc:tä ja tyylikäs saunaosasto sekä pyykinpesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. Yläkerrassa on kylpyhuoneen ja wc:n yhdistelmä.

Spa- ja saunomiselämykset kruunaavat lomasi. Saunasta on mukava mennä rentoutumaan säältä suojattuun poreammeeseen. Pimeneviä ja viileitä iltoja varten voit nauttia elävästä takkatulesta viihtyisässä oleskelutilassa.

Helmen vieressä on marraskussa 2023 valmistunut sisarhuvila Villa Lempi. Huvilat yhdessä tarjoavat upeat puitteet esim. kesän festareille tai syksyn illanviettoihin sekä jopa yhteensä 12 makuuhuonetta ja 28 vuodepaikkaa!

Ei tupakointia sisällä huvilassa. Ei juhlia. Lemmikeistä on mahdollista sopia erikseen omistajan kanssa. Ota yhteyttä varaamökki.com -asiakaspalveluun. Päävaraajan ikäraja 24 v.

Huoletonta lomailua Himoksella!

Tutustu sisarhuvila Villa Lemmen 3D- esittelyyn: 3D esittely

Varaa kotisivuillamme ja kysy myös kokoustarjousta!

Kauppiaan tiedot

Varaamökki.com
Tuomipakkaintie 9, 85100 Kalajoki
Y-Tunnus: 3190900-6
p. 050 543 6605
e. info@varaamokki.com
Verkkosivut

Jaa