Hyvinvointi ja hemmottelu

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot. Onko haaveissa vetreät lihakset ja rentoutunut olo – Jämsän seudulla hierontapalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjen vilskeestä. Voit nauttia ja virkistäytyä  myös monipuolisissa hemmotteluhoidoissa. Valikoimasta löytyy monipuolisesti kosmetologipalveluita. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu.

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla.

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudion palvelut naisille ja miehille.

Uusi-Yijälän Tila

Patapirtti green-care.
Jyväskyläntie 84842100 Jämsä.
Pirjo-Riitta puh. +358 41 547 1478

Hemmottelu- ja kauneushoitoja

Hyvinvoinnin tähtiportti

 Talvialantie 1 A 1
42100 Jämsä

Kauneuskeskus Eleganssi

Koivutie 6
42300 Jämsänkoski
Puh. 014 745 010

Salonki Solana

Vuoripolku 2
42100 Jämsä
Puh. 040 5878 279

Willi kanerva

Säyryläntie 161
42100 Jämsä
Puh. 0405927424

Saunapalvelut

Tervetuloa virkistäytymään pehmeisiin löylyihin. Keski-Suomi on Suomen Saunamaakunta, eikä suotta, sillä Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Useista Jämsän mökeistä löytyy oma sauna, ja vuokrattavana on lisäksi upeita edustussaunoja, perinteikkäitä rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja. Jämsän Juokslahdesta löytyy myös Suomen ainoa historiallinen Saunakylä. Lähde rentoutumaan löylyihin.

 

HimosLomat Saunapiha

Saunapiha mahdollistaa saunomisen isommalla porukalla. Saunapihassa on erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita ja terassitiloja sekä grillikatos. Rentoutumaan ja bilettämään mahtuu jopa 150 henkilön ryhmä. Saunoa voi vuorotellen eri saunoissa ja pulahtaa välillä järveen, porealtaaseen tai paljuun – kesällä ja talvella! Saunoja on neljä erilaista, savusauna, sähkö- ja puusauna sekä tynnyrisauna. Seurustelutiloina ovat takkahuoneet ja terassi.

Saunakylä

Jämsän Juokslahdella, Päijänteen rantamaisemissa sijaitseva Saunakylä on matka suomalaisen saunan vuosisataiseen historiaan ja aitoon saunaelämykseen. Reilun 5 minuutin ajomatkan päässä Himokselta ja 12km päässä Jämsän keskustasta sijaitsevassa Saunakylässä kävijä pääsee tutustumaan maailman laajimpaan suomalaisten savusaunojen kokoelmaan. SAunakylä on Suomen Saunakultturi ry:n ylläpitämä.

 

Ravintola Rinne

Nauti Ravintola Rinteen upeista saunatiloista, ulkoporealtaasta ja tunnelmallisesta takkahuoneesta virvokkeiden ja saunamenun kera.

Ruotsulan Hovi

Saunaillan yhteyteen on saatavilla erilaisia hyvinvointipaketteja. Pyydä tarjous Ruotsulan Hovista!

Kievari Rantapirtti

Rantapirtiltä löytyy maailman ensimmäisen tynnyrisaunan lisäksi kaksi savusaunaa.
Isomman savusaunan rantaterassilla voi kylpeä myös porealtaassa ja pulahtaa uimaan Salosveteen. 

Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi jokin Jämsän kuntosaleista. Pakkaspäivinä tai sadesäällä tai muuten vain kunnosta huolehtiaksesi, Himos-Jämsän seutu mahdollistaa liikkumisen myös kuntosalilla. Lähde nauttimaan liikkumisen ilosta!

 

 

Liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Kesähelteillä voit pulahtaa uimaan ja viettämmään aikaa puiston nurmialueilla aurinkoa ottaen ja eväistä nauttien. Alueelta löytyy Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice- taitoharjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun.

Lemmikkien hoito

KoirahotelliPatajoen navetta sijaitsee Himoksen lähellä. Hotelli tarjoaa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon lemmikillesi.

 Jämsän koirahoitola sijaitsee Partalassa. Koirahoitolassa lemmikit saavat oman lomamökin ja privaatin aitauksen.

 

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Aistien polku – tarinoita luonnosta

40.00€ / 4 h Lisätiedot
HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

Koskentien kotimajoitus

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Riippumattovaellus

99.00€ / vrk Lisätiedot
Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Luontoretkeily

Lumoava luonto, mahtavat maastot ja välkehtivät vesistöt – Jämsän seutu tarjoaa monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin. Jämsän seutu tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde elämysten pariin!

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn