Edellinen
Seuraava

Hyvinvointi

 

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista. Hyvinvointipalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjesta. Hemmotteluhoitojen lisäksi voit virkistäytyä saunomalla ja uimalla. Useiden erilaisten saunojen lisäksi Himos-Jämsän alueella on lukuisia uimarantoja sekä uimahalli. Tule hemmottelemaan itseäsi ja virkistäytymään erilaisiin hoitoihin, tutustu tarjontaan ja varaa oma luksushetkesi.

 

Hyvinvointia  ja elämänlaatua

BMB – Natural healing

Energiahoitoja body mind balance methodia käyttäen, mm. energeettinen jäsenkorjaus. Hoidot sopivat kaiken ikäisille ja myös eläimille. 

Elon Palo

Hyvinvointikeskus  Elon Palossa on tarjolla monipuoliset palvelut Sinun hyvinvointisi tueksi. Tervetuloa tutustumaa!

Green care

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla.

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla. Jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, purentalihasten kipuhoidot sekä lymfaterapia.

Hierontapalvelu Kari Haapala

Palvelut klassinen hieronta ja kuumakivihieronta saatavilla Jämsänkoskella Koivutie 16.

Hemmottelua Himoksella

Himoksen alueelta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kehon ja mielen hemmotteluun. Tutustu vaihtoehtoihin lomailun ohessa tai varaa ryhmällesi hyvinvointipäivä.

Jämsän kauneuspiste

Hemmotteluhoitoja ja kokonaisvaltaista ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla. Kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, intialainen päähieronta, reiki, access bars. Tervetuloa rentoutumaan Jämsän kauneuspisteeseen!

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails on käsien ja jalkojen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen hoitola. Kynsistudiossa sinua palvelee Julia Pappila, joka on ammatiltaan lähihoitaja, jalkojen hoidon asiantuntija ja kynsimuotoilija.

SarAku

SarAku tarjoaa luontaishoitoja, kuten akupunktio, yrttikoulutusta ja taideterapiaa sekä sairaanhoitajan palveluja. Tutustu lisää SarAkun palveluihin.

Sauna

Saunaan liittyy kiireettömyys, siellä nautitaan rauhassa löylyn lämmöstä. Saunassa unohtuvat arjen murheet ja stressi, sen lämpö pehmittää lihaskireydet ja antaa hyvän unen. Lähde rentoutumaan löylyihin!

Kuntoilumahdollisuudet

Uimahalli Koskikara

Jämsänkosken paikallisessa uimahallissa polskitaan lähes vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lastenallas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneista löytyy sauna sekä höyrysauna. Kesäisin lomailijat pääsevät uimaan Koskikaran läheiseen järveen, Koskikeskiseen, ja talvella on myös mahdollisuus avantouintiin. 

Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi kuntosali. Pakkaspäivinä tai sadesäällä, sekä muuten vain kunnosta huolehtiakseen Himos-Jämsän seutu mahdollistaa liikkumisen myös kuntosalilla.

Maauimalan liikuntapuisto

Keskeltä kylää löytyy Maauimalan liikuntapuisto, jossa on monipuolinen ulkokuntosali. 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Huonemajoitus

Himos-Jämsässä on mahdollista majoittua erilaisissa huoneissa. Valitse on elegantti boutique hotelli, käytännöllinen majatalo tai viihtyisä kotimajoitusta. Tutustu tarjontaan!

Lue lisää

Luontoretkeily

Retkeily Himos-Jämsän maisemissa on vapaa-ajan ehdoton juttu! Pakkaa päiväreppusi tule nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Tulitikkuetiketit

02.05.2023 - 31.05.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vitriineissä tulitikkuetikettejä Jarmo Vuoren 5000:n kappaleen kokoelmasta. Vanhimmat 1800-luvun loppupuolelta. Esillä myös Suomessa 1873 valmistettuja vientietikettejä.

Tehtaan päiväkahvit

01.06.2023

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Tehtaan päiväkahvit on Jämsä Tehtaan torstaiperinne. Ohjelma rakentuu tutustumisesta, ajankohtaisista aiheista ja usein joku tehdaslainen esittelee omaa tarinaansa hieman pintaa…

Melontaretki

24.05.2023 - 14.06.2023

Lahdentie 593, 42100 Jämsä

Melontaretki Päijänteellä ja pienellä joella, tai vaihtoehtoisesti Kankarisvedellä Retken kesto n. 3 tuntia. 37€ /hlö Maks. 5 henk./ min. 2…

Jaa