Rentouttava ja virkistävä lomapäivä

Saunat, hemmotteluhoidot ja kuntoilumahdollisuudet

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot.

Hemmottelua

Haaveissa vetreät lihakset ja rentoutunut olo – Jämsän seudun hierontapalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjen vilskeestä. Voit nauttia ja virkistäytyä  myös monipuolisissa hemmotteluhoidoissa. Valikoimasta löytyy monipuolisesti kosmetologipalveluita sekä vartalo- ja jalkahoitoja. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu.

Kynsistudio Your Nails
Kynsistudio Your Nails facebook
hieroja-kuntohoitaja leena selin-nieminen
Muut Hemmottelupalvelut

 

Saunapalvelut

Tervetuloa virkistäytymään pehmeisiin löylyihin. Keski-Suomi on Suomen Saunamaakunta, eikä suotta, sillä Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Useista Jämsän mökeistä löytyy oma sauna, ja vuokrattavana on lisäksi upeita edustussaunoja, perinteikkäitä rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja. Jämsän Juokslahdesta löytyy myös Suomen ainoa historiallinen Saunakylä. Lähde rentoutumaan löylyihin!

Ravintola Rinne
Ruotsulan Hovi
savusauna saunakylassä
HimosLomat
Muut saunapalvelut

 

Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi kuntosali. Pakkaspäivinä tai sadesäällä, sekä muuten vain kunnosta huolehtiakseen Himos-Jämsän seutu mahdollistaa liikkumisen myös kuntosalilla. Lähde nauttimaan liikkumisen ilosta!

Kuntosalit

Koirahotelli Patajoen navetta

Koirahotelli Patajoen Navetta sijaitsee Himoksen lähistöllä. Hotelli tarjoaa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon kutakin karvakasaa ajatellen.

Koirahotellin Patajoen Navetta

Jämsän koirahoitola

Jämsän Partalassa avattu koirahoitola tarjoaa koirille omat lomamökit ja privaatit aitaukset

facebook jämsän koirahoitola

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Aktiviteetit

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Aistien polku – tarinoita luonnosta

40.00€ / 4 h Lisätiedot
Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Riippumattovaellus

99.00€ / vrk Lisätiedot
Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Kukkaismäki

Kukkaismäki

Koskentien kotimajoitus

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Luontoretkeily

Lumoava luonto, mahtavat maastot ja välkehtivät vesistöt – Jämsän seutu tarjoaa monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin. Jämsän seutu tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde elämysten pariin!

Lue lisää
Jaa