Edellinen
Seuraava

Hyvinvointi

 

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista. Hyvinvointipalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjesta. Hemmotteluhoitojen lisäksi voit virkistäytyä saunomalla ja uimalla. Useiden erilaisten saunojen lisäksi Himos-Jämsän alueella on lukuisia uimarantoja sekä uimahalli. Tule hemmottelemaan itseäsi ja virkistäytymään erilaisiin hoitoihin, tutustu tarjontaan ja varaa oma luksushetkesi.

 

Hyvinvointia  ja elämänlaatua

BMB – Natural healing

Energiahoitoja body mind balance methodia käyttäen, mm. energeettinen jäsenkorjaus. Hoidot sopivat kaiken ikäisille ja myös eläimille. 

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla. Jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, purentalihasten kipuhoidot sekä lymfaterapia.

Hierontapalvelu Kari Haapala

Palvelut klassinen hieronta ja kuumakivihieronta saatavilla Jämsänkoskella Koivutie 16.

Hyvinvointia ja luontoelämyksiä

Uusi-Yijälän tilalla uskotaan luonnon hyvää tekevään voimaan ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla. 

Jämsän kauneuspiste

Hemmotteluhoitoja ja kokonaisvaltaista ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla. Kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, intialainen päähieronta, reiki, access bars. Tervetuloa rentoutumaan Jämsän kauneuspisteeseen!

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails on käsien ja jalkojen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen hoitola. Kynsistudiossa sinua palvelee Julia Pappila, joka on ammatiltaan lähihoitaja, jalkojen hoidon asiantuntija ja kynsimuotoilija.

Mökkispa

Mökkispa tarjoaa laadukkaita hieronta-ja hemmotteluhoitoja vuokramökeille Himoksella. Palvelut sopivat täydellisesti tyky-päiviin, polttareihin, synttäreille, naisteniltoihin jne. Voit tulla myös hemmoteltavaksi hoitolaan, joka sijaitsee Himos Centerissä. 

SarAku

SarAku  tarjoaa monipuolisesti luontaishoitoja ja taideterapiaa sekä sairaanhoitajan palveluja. Tutustu SarAkun monipuolisiin palveluihin.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Herran huomassa

11.11.2023 - 09.12.2023

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

J+J Teatterin syyskauden näytelmä on "parisuhdekomediapläjäys" Herran huomassa. Kyseessä on näytelmän kantaesitys. Tarjolla on parisuhdekomediaa farssimaisin ja musiikkiteatterin höysten. Osissa…

Petri Nygård

08.12.2023 - 09.12.2023

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PETRI NYGÅRD KEIKALLA HIMOS AREENALLA! Petri Nygård on aurinkolaseistaan ja kalastajahatustaan tunnettu artisti, jonka biisejä harvat myöntävät kuuntelevansa, vaikka todellisuudessa…

Taiteilija Hannes Auteren veistosnäyttely

28.02.2023 - 31.12.2023

Tiilikantie 5, 42300 Jämsä

Saarijärveläisen kansantaiteilijan Hannes Auteren (1888-1967) puu- ja keramiikkaveistosten näyttely.

Jaa