Edellinen
Seuraava

Hyvinvointi

 

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista. Hyvinvointipalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjesta. Hemmotteluhoitojen lisäksi voit virkistäytyä saunomalla ja uimalla. Useiden erilaisten saunojen lisäksi Himos-Jämsän alueella on lukuisia uimarantoja sekä uimahalli. Tule hemmottelemaan itseäsi ja virkistäytymään erilaisiin hoitoihin, tutustu tarjontaan ja varaa oma luksushetkesi.

 

Hyvinvointia  ja elämänlaatua

BMB – Natural healing

Energiahoitoja body mind balance methodia käyttäen, mm. energeettinen jäsenkorjaus. Hoidot sopivat kaiken ikäisille ja myös eläimille. 

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla. Jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, purentalihasten kipuhoidot sekä lymfaterapia.

Hierontapalvelu Kari Haapala

Palvelut klassinen hieronta ja kuumakivihieronta saatavilla Jämsänkoskella Koivutie 16.

Hyvinvointia ja luontoelämyksiä

Uusi-Yijälän tilalla uskotaan luonnon hyvää tekevään voimaan ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla. 

Ekohoitola Havu

Hemmotteluhoitoja ja kokonaisvaltaista ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla. Kokonaisvaltaisempaa ihonhoitoa johon kuuluu ulkoisen hoidon lisäksi myös kehon ja mielen hoito. Hemmottele itseäsi Ekohoitola Havun palveluilla!

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails on käsien ja jalkojen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen hoitola. Kynsistudiossa sinua palvelee Julia Pappila, joka on ammatiltaan lähihoitaja, jalkojen hoidon asiantuntija ja kynsimuotoilija.

Mökkispa

Mökkispa tarjoaa laadukkaita hieronta-ja hemmotteluhoitoja vuokramökeille Himoksella. Palvelut sopivat täydellisesti tyky-päiviin, polttareihin, synttäreille, naisteniltoihin jne. Voit tulla myös hemmoteltavaksi hoitolaan, joka sijaitsee Himos Centerissä. 

SarAku

SarAku  tarjoaa monipuolisesti luontaishoitoja ja taideterapiaa sekä sairaanhoitajan palveluja. Tutustu SarAkun monipuolisiin palveluihin.

Saunat

Lähes jokaisessa alueen mökissä on oma sauna ja lisäksi maan ainoa Saunakylä sijaitsee Himos-Jämsässä. Saunominen tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja nautinnon lempeistä löylyistä sekä tunnelman savusaunojen syleilystä. Tule rentoutumaan ja kokemaan saunan maaginen maailma Himos-Jämsän lumoavissa maisemissa!

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Särkijärven kuntotalon saunat lämpiää joka lauantai klo 16-19 HUOM! 6.7.2024 lämpimänä klo 20 asti

06.07.2024 - 20.07.2024

Moiskalantie 21 Jämsä

Tervetuloa Särkkärille saunaan ja uimaan ympäri vuoden aina lauantaina.Saunat avoinna joka lauantai klo 16-19.aikuiset 6€ lapset 2€ (4-12) lapset käteismaksuKahvio…

New Wine -kesätapahtuma

10.07.2024 - 14.07.2024

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

New Wine kesätapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 10.-14.7.2024. Kesätapahtumamme on koko perheen tapahtuma jossa on omaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.…

NW Himos 24

10.07.2024 - 14.07.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

New Wine on seurakuntien uudistumiseen tähtäävä verkosto. Ylistäminen, Jumalan Sanan opettaminen ja Jumalan kohtaaminen ovat meille keskeistä. New Wine kesätapahtumamme…

Jaa