Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista. Hyvinvointipalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjesta. Hemmotteluhoitojen lisäksi voit virkistäytyä saunomalla ja uimalla. Useiden erilaisten saunojen lisäksi Himos-Jämsän alueella on lukuisia uimarantoja sekä uimahalli.

Hyvinvointia  ja elämänlaatua

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla. Jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, purentalihasten kipuhoidot sekä lymfaterapia.

Kynsistudio Your Nails

 Kynsistudio Your Nails on käsien ja jalkojen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen hoitola. Your Nailsista saat ehkäisyn jalka-, käsi- ja kynsiongelmiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kynsistudiossa sinua palvelee Julia Pappila, joka on ammatiltaan lähihoitaja, jalkojen hoidon asiantuntija ja kynsimuotoilija.

Uusi-Yijälän Tila

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Toimintaa harjoitetaan tavoitteellisesti, vastuullisesti sekä ammatillisesti. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla.

 

Saunapalvelut

Tervetuloa virkistäytymään pehmeisiin löylyihin Suomen Saunamaakuntaan. Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Useista Jämsän mökeistä löytyy oma sauna ja lisäksi vuokrattavana on upeita edustussaunoja, rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja. Jämsän Juokslahdessa on Suomen ainoa historiallinen Saunakylä. Lähde rentoutumaan löylyihin!

 

HimosLomat Saunapiha

Saunapiha mahdollistaa saunomisen isommalla porukalla. Saunapihassa on erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita ja terassitiloja sekä grillikatos. Rentoutumaan ja bilettämään mahtuu jopa 150 henkilön ryhmä. Saunoa voi vuorotellen eri saunoissa ja pulahtaa välillä järveen, porealtaaseen tai paljuun kesällä ja talvella! Saunoja on neljä erilaista: savusauna, sähkö- ja puusauna sekä tynnyrisauna. Seurustelutiloina ovat takkahuoneet sekä terassialue.

Saunakylä

Jämsän Juokslahdella, Päijänteen rantamaisemissa sijaitseva Saunakylä on matka suomalaisen saunan vuosisataiseen historiaan ja aitoon saunaelämykseen. Reilun 5 minuutin ajomatkan päässä Himokselta ja 12km päässä Jämsän keskustasta sijaitsevassa Saunakylässä kävijä pääsee tutustumaan maailman laajimpaan suomalaisten savusaunojen kokoelmaan. Saunakylä on Suomen Saunakultturi ry:n ylläpitämä.

 

Ravintola Rinne

Nauti Ravintola Rinteen upeista saunatiloista, ulkoporealtaasta ja tunnelmallisesta takkahuoneesta virvokkeiden ja saunamenun kera.

Ruotsulan Hovi

Saunaillan yhteyteen on saatavilla erilaisia hyvinvointipaketteja. Pyydä tarjous Ruotsulan Hovista!

Kievari Rantapirtti

Rantapirtiltä löytyy tynnyrisaunan lisäksi kaksi savusaunaa. Isomman savusaunan rantaterassilla voi kylpeä myös porealtaassa ja pulahtaa uimaan Salosveteen. 

Kuntoilumahdollisuudet

Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi kuntosali.  Himos-Jämsässä liikkuminen on mahdollista pakkaspäivinä, sadesäällä tai muuten vain kunnosta huolehtiaksesi. Lähde nauttimaan liikkumisen ilosta!

 

 

Liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Kesähelteillä voit pulahtaa uimaan ja viettämmään aikaa puiston nurmialueilla aurinkoa ottaen ja eväistä nauttien. Alueelta löytyy Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice- taitoharjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun.

Hemmottelu- ja kauneushoitoja

Hyvinvoinnin tähtiportti

 Talvialantie 1 A 1
42100 Jämsä

Kauneuskeskus Eleganssi

Koivutie 6
42300 Jämsänkoski
Puh. 014 745 010

Lemmikkien hoito

Koirahotelli Patajoen navetta sijaitsee Himoksen lähellä. Hotelli tarjoaa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon lemmikillesi.

 Jämsän koirahoitola sijaitsee Partalassa. Koirahoitolassa lemmikit saavat oman lomamökin ja privaatin aitauksen.

 

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Luontoretkeily

Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin.

Lue lisää
Jaa