Edellinen
Seuraava

Hyvinvointi

 

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista. Hyvinvointipalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjesta. Hemmotteluhoitojen lisäksi voit virkistäytyä saunomalla ja uimalla. Useiden erilaisten saunojen lisäksi Himos-Jämsän alueella on lukuisia uimarantoja sekä uimahalli. Tule hemmottelemaan itseäsi ja virkistäytymään erilaisiin hoitoihin, tutustu tarjontaan ja varaa oma luksushetkesi.

 

Hyvinvointia  ja elämänlaatua

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails on käsien ja jalkojen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen hoitola. Kynsistudiossa sinua palvelee Julia Pappila, joka on ammatiltaan lähihoitaja, jalkojen hoidon asiantuntija ja kynsimuotoilija.

Uusi-Yijälän Tila

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla.

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla. Jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, purentalihasten kipuhoidot sekä lymfaterapia.

Hierontapalvelu Kari Haapala

Palvelut klassinen hieronta ja kuumakivihieronta saatavilla Jämsänkoskella Koivutie 16.

BMB – Natural healing

Energiahoitoja body mind balance methodia käyttäen, mm. energeettinen jäsenkorjaus. Hoidot sopivat kaiken ikäisille ja myös eläimille. 

Hemmottelua Himoksella

Himoksen alueelta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kehon ja mielen hemmotteluun. Tutustu vaihtoehtoihin lomailun ohessa tai varaa ryhmällesi hyvinvointipäivä.

SarAku

SarAku tarjoaa luontaishoitoja, kuten akupunktio, yrttikoulutusta ja taideterapiaa sekä sairaanhoitajan palveluja. Tutustu lisää SarAkun palveluihin.

Elon Palo

Elon Palo on Jämsänkosken vanhassa pappilassa toimiva monipuolinen ja tunnelmallinen hyvinvointikeskus. Tutustu lisää Elon Palon toimintaan, hoitoihin ja palveluihin.

Kuntoilumahdollisuudet

Liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuiston  alueelta löytyy Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice- taitoharjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun.

Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi kuntosali.  Himos-Jämsässä liikkuminen on mahdollista pakkaspäivinä, sadesäällä tai muuten vain kunnosta huolehtiaksesi.

Uimahalli Koskikara

Uimahalli Koskikarassa on kuntoallas, terapia-allas, lasten allas ja kuntosali. Pesuhuoneista löytyy sauna ja höyrysauna. Kesäisin pääset uimaan läheiseen Koskikeskiseen ja talvella on avantouintimahdollisuus.

Hemmottelu- ja kauneushoitoja

Hyvinvoinnin tähtiportti

Talvialantie 1 A 1
42100 Jämsä

Kauneuskeskus Eleganssi

Koivutie 642300 Jämsänkoski
Puh. 014 745 010

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Luontoretkeily

Himos-Jämsä ja Päijänne kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.