Edellinen
Seuraava

Hyvinvointi

 

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista. Hyvinvointipalvelut mahdollistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja täydellisen irtioton arjesta. Hemmotteluhoitojen lisäksi voit virkistäytyä saunomalla ja uimalla. Useiden erilaisten saunojen lisäksi Himos-Jämsän alueella on lukuisia uimarantoja sekä uimahalli. Tule hemmottelemaan itseäsi ja virkistäytymään erilaisiin hoitoihin, tutustu tarjontaan ja varaa oma luksushetkesi.

 

Hyvinvointia  ja elämänlaatua

BMB – Natural healing

Energiahoitoja body mind balance methodia käyttäen, mm. energeettinen jäsenkorjaus. Hoidot sopivat kaiken ikäisille ja myös eläimille. 

Elon Palo

Hyvinvointikeskus  Elon Palossa on tarjolla monipuoliset palvelut Sinun hyvinvointisi tueksi. Tervetuloa tutustumaa!

Green care

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla.

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Klassista hierontaa 34 vuoden ammattitaidolla. Jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, purentalihasten kipuhoidot sekä lymfaterapia.

Hierontapalvelu Kari Haapala

Palvelut klassinen hieronta ja kuumakivihieronta saatavilla Jämsänkoskella Koivutie 16.

Hemmottelua Himoksella

Himoksen alueelta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kehon ja mielen hemmotteluun. Tutustu vaihtoehtoihin lomailun ohessa tai varaa ryhmällesi hyvinvointipäivä.

Jämsän kauneuspiste

Hemmotteluhoitoja ja kokonaisvaltaista ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla. Kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, intialainen päähieronta, reiki, access bars. Tervetuloa rentoutumaan Jämsän kauneuspisteeseen!

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails on käsien ja jalkojen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen hoitola. Kynsistudiossa sinua palvelee Julia Pappila, joka on ammatiltaan lähihoitaja, jalkojen hoidon asiantuntija ja kynsimuotoilija.

SarAku

SarAku tarjoaa luontaishoitoja, kuten akupunktio, yrttikoulutusta ja taideterapiaa sekä sairaanhoitajan palveluja. Tutustu lisää SarAkun palveluihin.

Sauna

Saunaan liittyy kiireettömyys, siellä nautitaan rauhassa löylyn lämmöstä. Saunassa unohtuvat arjen murheet ja stressi, sen lämpö pehmittää lihaskireydet ja antaa hyvän unen. Lähde rentoutumaan löylyihin!

Kuntoilumahdollisuudet

Uimahalli Koskikara

Jämsänkosken paikallisessa uimahallissa polskitaan lähes vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lastenallas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneista löytyy sauna sekä höyrysauna. Kesäisin lomailijat pääsevät uimaan Koskikaran läheiseen järveen, Koskikeskiseen, ja talvella on myös mahdollisuus avantouintiin. 

Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi kuntosali. Pakkaspäivinä tai sadesäällä, sekä muuten vain kunnosta huolehtiakseen Himos-Jämsän seutu mahdollistaa liikkumisen myös kuntosalilla.

Maauimalan liikuntapuisto

Keskeltä kylää löytyy Maauimalan liikuntapuisto, jossa on monipuolinen ulkokuntosali. 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Huonemajoitus

Himos-Jämsässä on mahdollista majoittua erilaisissa huoneissa. Valitse on elegantti boutique hotelli, käytännöllinen majatalo tai viihtyisä kotimajoitusta. Tutustu tarjontaan!

Lue lisää

Luontoretkeily

Retkeily Himos-Jämsän maisemissa on vapaa-ajan ehdoton juttu! Pakkaa päiväreppusi tule nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

72 tuntia - kansalaisten omatoiminen varautuminen

07.02.2023

18:00 - 19:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

72 tuntia - yleisötilaisuus kansalaisten omatoimisesta varautumisesta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa tiistaina 7.2. kello 18. Vapaa pääsy! Varautumispäivää vietetään valtakunnallisesti nyt…

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus

08.02.2023 - 22.02.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa keskiviikkona 8.2. klo 16-18 keskiviikkona 22.2. kelo 16-18 Tilaisuus on avoin kaikille…

Jaa