Edellinen
Seuraava

Tarinoita Himos-Jämsästä

Tutustu jämsäläisten tarinoihin, sillä Jämsä jää mieleen ja sydämeen. 

 

Jämsän sydän logo

 

Jämsän sydän logo Yritystarinat

Päivi Heikkala luottaa Himoksen vetovoimaan

Toimitusjohtajan työ on valtavan monipuolista ja vaihtelevaa, tekemistä on paljon. Lue Himoslomien toimitusjohtajan Päivi Heikkalan haastattelu kokonaisuudessaan.

Auteriset ovat yrittäjinä moniosaajia

Länsi-Himoksen juurella seisoo jyhkeä Ravintola Rinne, jota luotsaa aviopari Jukka ja Tytti Auterinen.  Auteristen työsarkaan kuuluu myös n. 70 mökin vuokravälitys Himosmajoituksen kautta. 

Himos tarjoaa monipuolista lumi-iloittelua

Sisarukset Elsi ja Jouni Ojala luotsaavat Himos-Yhtiöitä yhteistuumin ja jakavat samansuuntaiset ajatukset yrityksen tulevaisuudesta. Himos-Yhtiöt on alusta asti ollut koko perheen juttu.

Paavo Partio isännöi Hirvikartanoa vankalla osaamisella

Paavo Partio isännöi Hirvikartanoa Jämsän Heinäselällä Himoksen jylhässä takamaastossa. Moni on jo ehtinyt hullaantua hirviin päästyään kosketusetäisyydelle Hirvikartanolla. 

Rantapirtin lämmin tunnelma lumoaa kävijänsä

Timo Niinimäki tunnetaan Koskenpäällä sijaitsevan Kievari Rantapirtin isäntänä, joka pyörittää vaimonsa Pirjo Niinimäen kanssa varsinaista monitoimikeskusta. 

Ruokaa, rauhaa ja rakkautta

Maalaishotelli Morvassa laadukas majoitus ja maukas lähiruoka tulevat aidosti sydämestä. Täällä ihminen voi oikeasti olla kuin kotonaan. 

Elonen Oy laajenee, mutta koti pysyy Jämsässä

Elonen Oy valittiin vuoden 2021 Jämsän yrittäjäksi. Jari Elonen on ideoija, joka vie innovatiivisella ja varmalla otteella firmaa eteenpäin. 

Ritarinkangas kulkee jämsäläisten rinnalla arjessa ja juhlassa

Olli Hautaniemi tunnetaan etenkin jämsäläisen juhla- ja pitopalvelu Ritarinkankaan yrittäjänä, jonka vetovastuun hän otti harteilleen kuusi vuotta sitten. 

Seija El Sayed uskoo positiivisuuden sanomaan

Jokilaakson Luontaispuoti on paljon muutakin kuin luontaistuotekauppa, se on kuin yhteinen olohuone, jossa voi kahvitella ja nauttia herkkuja sekä ihastella Kammarissa esillä olevaa taidenäyttelyä. 

Yrittäjäsiskot löysivät unelmauransa

Siskokset Satu ja Margareetta Myllysilta luotsaavat myymäläänsä Matto&Sisustus Dream Home Oy parivaljakkona, jolla on täysi luottamus toisiinsa. 

Kiva kenkä, parempi mieli

Kun Pajalan kauppiasperhe muutti kenkäkauppansa kanssa Nokialta Jämsään vuonna 1980, Ulla oli 12-vuotias. 

Yritys hyvä kymmenen

Koronavuoden 2020 jämsäläinen Vuoden Yrittäjä on Huopatehdas J. Alhon yrittäjä Johanna Alho. Jämsän panostaa huopatuotteiden kehittämiseen.

Huvitusreservaatissa kaikki hyvin

Jämsän Alhojärvellä on pohjoismaiden suurin ja monipuolisin paintball-alue. Kaikki alkoi pari vuosikymmentä sitten, kavereiden kanssa pelaamisesta on kehittynyt Jämsän Paintball Oy.

Ilkka Talvi tarinoi, musisoi ja opastaa Jämsän upeassa luonnossa

Luonto on Ilkka Talvelle kuin koti; paikka rentoutumiseen, ajattelemiseen ja aistimiseen, täynnä tarinoita ja kokemuksia. Se on eräoppaana työskentelevälle jämsäläiselle tietenkin myös työkenttä, mutta lisäksi paljon muuta.

Maaseudun rauhaa keskellä kaupunkia

Jämsän Hiisi Hillissä pääsee hengähtämään idyllisessä kartanomiljöössä ja luonnon helmassa keskellä kaupunkia. Aiemmin Villa Hiidenmäkenä tunnetussa hotellissa yhdistyvät korkeatasoinen majoitus, luontoelämykset ja ulkoreitit, alueen pitkä historia sekä keskusta-alueen monipuoliset palvelut.

Jämsässä tapahtuu

Jämsän Vuoroin vieraissa

28.03.2023

17:00 - 19:00

Mottilantie 11, 42100 Jämsä

Tervetuloa Jämsän yhdistysten avoimeen yhteistyöiltaan Jämsän AVH-yhdistyksen isännöimänä. Kuulemme heidän toiminnastaan ja aivoverenkiertohäiriöistä. Vaihdetaan myös yhdessä kuulumisia. Kahvit tarjolla klo…

The Siskokullat (musiikkinäytelmä)

24.03.2023 - 28.03.2023

Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Suosittu ja kiitetty musiikkinäytelmä The Siskokullat palaa J+J Teatterin (Kauppakuja 3, Jämsänkoski) näyttämölle puolen vuoden tauon jälkeen. Näytelmässä kuljetaan aikamatka…

Liisa Kukkasen "Nuket matkalla jossain päin Suomea" -nukkenäyttely

07.03.2023 - 30.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Joutsalaisen Liisa Kukkasen ottamia valokuvia sekä 1:6-mittakaavassa olevia nukkekodin huoneita.

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.