Edellinen
Seuraava

Tarinoita Himos-Jämsästä

Tutustu jämsäläisten tarinoihin, sillä Jämsä jää mieleen ja sydämeen. 

 

Jämsän sydän logo

 

Jämsän sydän logo Yritystarinat

Päivi Heikkala luottaa Himoksen vetovoimaan

Toimitusjohtajan työ on valtavan monipuolista ja vaihtelevaa, tekemistä on paljon. Lue Himoslomien toimitusjohtajan Päivi Heikkalan haastattelu kokonaisuudessaan.

Auteriset ovat yrittäjinä moniosaajia

Länsi-Himoksen juurella seisoo jyhkeä Ravintola Rinne, jota luotsaa aviopari Jukka ja Tytti Auterinen.  Auteristen työsarkaan kuuluu myös n. 70 mökin vuokravälitys Himosmajoituksen kautta. 

Himos tarjoaa monipuolista lumi-iloittelua

Sisarukset Elsi ja Jouni Ojala luotsaavat Himos-Yhtiöitä yhteistuumin ja jakavat samansuuntaiset ajatukset yrityksen tulevaisuudesta. Himos-Yhtiöt on alusta asti ollut koko perheen juttu.

Paavo Partio isännöi Hirvikartanoa vankalla osaamisella

Paavo Partio isännöi Hirvikartanoa Jämsän Heinäselällä Himoksen jylhässä takamaastossa. Moni on jo ehtinyt hullaantua hirviin päästyään kosketusetäisyydelle Hirvikartanolla. 

Rantapirtin lämmin tunnelma lumoaa kävijänsä

Timo Niinimäki tunnetaan Koskenpäällä sijaitsevan Kievari Rantapirtin isäntänä, joka pyörittää vaimonsa Pirjo Niinimäen kanssa varsinaista monitoimikeskusta. 

Ruokaa, rauhaa ja rakkautta

Maalaishotelli Morvassa laadukas majoitus ja maukas lähiruoka tulevat aidosti sydämestä. Täällä ihminen voi oikeasti olla kuin kotonaan. 

Elonen Oy laajenee, mutta koti pysyy Jämsässä

Elonen Oy valittiin vuoden 2021 Jämsän yrittäjäksi. Jari Elonen on ideoija, joka vie innovatiivisella ja varmalla otteella firmaa eteenpäin. 

Ritarinkangas kulkee jämsäläisten rinnalla arjessa ja juhlassa

Olli Hautaniemi tunnetaan etenkin jämsäläisen juhla- ja pitopalvelu Ritarinkankaan yrittäjänä, jonka vetovastuun hän otti harteilleen kuusi vuotta sitten. 

Seija El Sayed uskoo positiivisuuden sanomaan

Jokilaakson Luontaispuoti on paljon muutakin kuin luontaistuotekauppa, se on kuin yhteinen olohuone, jossa voi kahvitella ja nauttia herkkuja sekä ihastella Kammarissa esillä olevaa taidenäyttelyä. 

Kiva kenkä, parempi mieli

Kun Pajalan kauppiasperhe muutti kenkäkauppansa kanssa Nokialta Jämsään vuonna 1980, Ulla oli 12-vuotias. 

Yritys hyvä kymmenen

Koronavuoden 2020 jämsäläinen Vuoden Yrittäjä on Huopatehdas J. Alhon yrittäjä Johanna Alho. Jämsän panostaa huopatuotteiden kehittämiseen.

Omin käsin luotua kauneutta

Koi Design on jämsäläinen koruyritys, jonka mallistossa hehkuvat hopea sekä monet värit. Yrittäjä Tiina Hälikkä muutti Oulun seudulta Jämsään monestakin syystä.

Huvitusreservaatissa kaikki hyvin

Jämsän Alhojärvellä on pohjoismaiden suurin ja monipuolisin paintball-alue. Kaikki alkoi pari vuosikymmentä sitten, kavereiden kanssa pelaamisesta on kehittynyt Jämsän Paintball Oy.

Ilkka Talvi tarinoi, musisoi ja opastaa Jämsän upeassa luonnossa

Luonto on Ilkka Talvelle kuin koti; paikka rentoutumiseen, ajattelemiseen ja aistimiseen, täynnä tarinoita ja kokemuksia. Se on eräoppaana työskentelevälle jämsäläiselle tietenkin myös työkenttä, mutta lisäksi paljon muuta.

Maaseudun rauhaa keskellä kaupunkia

Jämsän Hiisi Hillissä pääsee hengähtämään idyllisessä kartanomiljöössä ja luonnon helmassa keskellä kaupunkia. Aiemmin Villa Hiidenmäkenä tunnetussa hotellissa yhdistyvät korkeatasoinen majoitus, luontoelämykset ja ulkoreitit, alueen pitkä historia sekä keskusta-alueen monipuoliset palvelut.

Jämsässä tapahtuu

Särkijärven kuntotalon saunat lämpiää joka lauantai klo 16-19 HUOM! 6.7.2024 lämpimänä klo 20 asti

06.07.2024 - 20.07.2024

Moiskalantie 21 Jämsä

Tervetuloa Särkkärille saunaan ja uimaan ympäri vuoden aina lauantaina.Saunat avoinna joka lauantai klo 16-19.aikuiset 6€ lapset 2€ (4-12) lapset käteismaksuKahvio…

New Wine -kesätapahtuma

10.07.2024 - 14.07.2024

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

New Wine kesätapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 10.-14.7.2024. Kesätapahtumamme on koko perheen tapahtuma jossa on omaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.…

NW Himos 24

10.07.2024 - 14.07.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

New Wine on seurakuntien uudistumiseen tähtäävä verkosto. Ylistäminen, Jumalan Sanan opettaminen ja Jumalan kohtaaminen ovat meille keskeistä. New Wine kesätapahtumamme…

Jaa