Edellinen
Seuraava

Maatilatuotteet

 

Maatilat tuottavat runsaan valikoiman herkullista luomulihaa ja puutarhan antimia suoraan kuluttajille sekä ravintoloihin. Alueella on luomumansikoita, herneitä, vadelmia, sekä muita kesäisiä tuotteita. Jämsän seudun REKO -ruokapiirin kautta voi tilata ja ostaa paikallisia tuotteita. Kaikki ryhmään kuuluvat lähiruoan tuottajat ja ostoksia tilanneet tapaavat yhdessä sovittuna ajankohtana, ja kuluttaja ostaa ruokansa suoraan tuottajalta ilman välikäsiä. 

 

 

Jämsän sydän logo

 

Karisalmen Luomutila

Karisalmen Luomutilalla laidunnetaan ylämaankarjaa luonnonmukaisesti ja eläinten ravintona toimii pääsääntöisesti heinä. Ylämaankarjasta saadaan mureaa luomulihaa, jota Karisalmet myyvät suoramyyntinä. Tilaamalla Karisalmen tilalta saa kaikkia tilan antimia. Tilalla sijaitsee myös pieni tilamyymälä, joka on auki aina isäntäparin ollessa kotona.

Seppälän maatila

Seppälän tila tuottaa laadukasta laidunkaritsanlihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloille. Tila kasvattaa, myy ja vuokraa uuhia sekä lampaita.

Uusi-Riihijärven tila

Uusi-Riihijärven tilalta saa kesäkaudella suoramyyntinä herkullisia ja puhtaasti tuotettuja mansikoita, perunoita, herneitä ja vadelmia. Tilan pihassa on neljä lammasta, kaksi kania, kaksi hevosta sekä kanoja ja koiria. Eläimiä saa käydä katsomassa ja rapsuttamassa ostosten lomassa.

 

Vanha-Savelan Luomutila/ Rose’s Highland

Vanha-Savelan tilan tavoitteet tulevaisuudelle ovat tuottaa luonnonmukaisesti kasvatettua terveellistä, maukasta ja laadukasta Highlandin lihaa lähiruokaperiaatteella sekä lihan myyminen tilan omasta myymälästä.

Urosen kukka

Urosen kukka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista kukkakaupan ja hautausalan palvelua. Urosen kukkakaupassa on tarjolla runsas valikoima leikkokukkia, sidottuja kimppuja, kukkivia ruukkukukkia ja viherkasveja sekä oman puutarhan ryhmäkasveja.

Matomutkan Puutarha

Maata kunniottaen ja hoitaen syntyvät maistuvat ja mehukkaat luomuvihannekset Matomutkan Puutarhassa, Jämsän Palsinalla.

Ylä-Porkkalan tila

Ylä-Porkkalan tila valmistaa mm. marjamehuja, kotisimaa ja perinteisiä joululaatikoita lähialueiden parhaista raaka-aineista. Kaikki tuotteet valmistetaan lisäaineettomasti omassa tuotantotilassa, noudattaen Porkkalan suvussa kulkeneita aitoja ja rakkaudella valmistettuja reseptejä.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän MLL:n Ketjut Kuntoon-Tapahtuma

18.05.2024

10:00 - 14:00

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Tervetuloa koko perheen voimin juhlistamaan Jämsän MLL:n 10-vuotista Ketjut Kuntoon-Tapahtumaa Jämsän Liikennepuistoon❣️ Jo perinteeksi muodostunut Ketjut Kuntoon-tapahtumaa vietetään la 18.5.2024…

Jämsänkosken Vanhan Pappilan Kesäpäivä 18.5. klo 10-16

18.05.2024

10:00 - 16:00

Koskenväylä 6, 42300 Jämsä

Vanhan Pappilan Kesäpäivä pidetään Jämsänkoskella (Koskenväylä 6) lauantaina 18.5. klo 10-16. Tilaisuudessa pihakirppis (varaa kirppispaikka nrosta 7560652/Minna), kotieläimiä vuohia, pupuja…

Kevätjuhla + Benjamin

17.05.2024 - 18.05.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

Lippujen varausaika 2 päivää. Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Jaa