Edellinen
Seuraava

Polttarit Himos-Jämsässä

 

Luota täydellisten polttareiden reseptiin: yhdessä tekemistä, herkullista ruokaa ja rentoa iltaa, räätälöitynä morsiamelle tai sulhaselle. Nauti hemmotteluhoidoista, luksusmökkien kisakatsomoista ja vauhdikkaista seikkailuista. Kesäsesonki tarjoaa täydelliset polttarit, kun festarit ja ulkoilmakeikat ovat huipussaan. HimosAreenalla nautitaan huippuesiintyjien keikoista ympäri vuoden. Musiikin ystävälle onkin täydellinen idea suunnitella polttarit lempiartistin keikan yhteyteen. Tutustu tapahtumakalenteriin ja varmista ikimuistoinen polttaripäivä tapahtumien parissa. Haasta morsiusparin polttariporukka taisteluun paintball – tai airsoft peleissä, kumpi voittaa – morsiamen vai sulhasen tiimi? Vauhdikkaampaa menoa tuovat rallisimulaattorit ja puntit saa kunnolla tutisemaan ralliauton kyydissä tai ajamalla itse. 

 

 

Majoitus

Himos-Jämsä tarjoaa monipuolisia ja viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja matkailijoille ympäri vuoden. Olipa matkasi luonteeltaan aktiivinen loma, rentoutumisviikonloppu tai juhlien täyteinen tapahtuma, alueella on vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Ravintolat

Himos-Jämsä tarjoaa monipuolisen valikoiman ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisista ruokaelämyksistä loman tai vierailun aikana.

Parhaat parhaat vinkit

Jämsän Airsoft

Sotapeli, jossa vastustaja eliminoidaan muovi- tai biokuulia käyttävällä aseella. Polttariryhmille räätälöityjä pelejä, joissa polttarisankarilla on erityistehtävä. Unohtumattomat polttarit siis tiedossa – Jämsä Airsoft Games.

Jämsän Paintball

Jämsän Paintball on Suomen suurin ympärivuotinen pelialue. Hauskaa yhdessäoloa niin sulhasen kuin morsiamen polttariporukalle! Parhaat polttarit rennolla meiningillä löydät vain 15 min päässä Himokselta. 

Lucky Fish

Lucky Fishin polttareissa on vauhtia ja vettä! Lucky Fish järjestää kala- ja veneretkiä Päijänteellä. Polttariporukalle unohtumaton elämys vesiaktiviteettien parissa!

Polttarit Himoksella

Himos Keskusvaraamosta varaat kätevästi polttaripaketin ja näet suosituimpien polttariviikonloppujen ajankohdat – koe ikimuistoiset polttarit Himoksella.

Willi Länsi

Himoksen Willissä Lännessä astut aitoon länkkäritunnelmaan! Willi Länsi tarjoaa polttareihin meininkiä erilaisten simulaattoreiden merkeissä. 

Bilepaikat

Himos-Jämsässä on useita tasokkaita bilepaikkoja, joissa voit viettää polttareita tai muuten vaan viihtyä porukalla, nauttien huippuartistien esiintymisestä. 

Rallirata

Hauskanpitoa ralliauton ratissa turvallisella ajoradalla, keskellä suomalaisen ralliautoilun sydäntä. Tutustu räätälöityihin ralliohjelmiin.

Rallikyyditys

Rallikyyti aidossa ralliautossa, oikealla pikataipaleella on taatusti unohtumaton kokemus! Tutustu Simulaattorimaailman ja Kievari Rantapirtin rallikyydityksiin tai vuokraa rallirata omaa ajoa varten.

Saunapalvelut

Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Lähes kaikista Jämsän mökeistä löytyy oma sauna ja lisäksi vuokrattavana on upeita edustussaunoja, rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja. Tutustu Himos-Jämsän saunapalveluihin.

Hyvinvointi

Virkistävistä hemmotteluhoidoista löytyy monipuolisesti kosmetologipalveluita sekä vartalo- ja jalkahoitoja morsiamen tai sulhasen hemmotteluun. Tutustu Himos-Jämsän hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu.

Saunakylän Morsiussauna

Ruususaunotus on kokonaisvaltainen vartalohoito. Se sisältää jalkakylvyn, kokovartalokuorinnan ja saunonnan. Ruusu symboloi elämää ja rakkautta. Sen kauneus lumoaa ja tuoksu huumaa, mutta sen lyhytikäisyys muistuttaa olemassaolon hetkellisyydestä ja haavoittuvuudesta. Ruususauna kestää noin 2 h/max 8 henkilölle. Hinta 450€/ryhmä, lisäksi Saunakylän yksityisen saunavuoron sekä mahdollisen ruokailun kulut.

Saunakylän Sulhassauna

Tervahavusauna on Äijien suosima ryhmäsauna! Hunajaan sekoitetaan vähän paksua hautatervaa. Hunaja-terva seos levitetään keholle. Löylyssä rauhallisesti hierotaan ihoa ja kipeitä lihaksia, samalla jalat kylpevät havuisessa jalkakylvyssä, jossa erilaisten havujen lisäksi myös suolaa ja hunajaa. Tervahavusaunan kesto on noin 2 h/8henkilöä. Hinta 450€/ryhmä, lisäksi Saunakylän yksityisen saunavuoron sekä mahdollisen ruokailun kulut.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Himos Juhannus 2024

20.06.2024 - 23.06.2024

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

HIMOS JUHANNUS 2024 - LIPUT & INFO Suomen suurimman ja suosituimman, jo peräti 25. kertaa järjestettävän juhannusfestivaali Himos Juhannuksen ohjelmisto…

Opastettu kierros Alhon Huopatehtaalla

05.06.2024 - 12.07.2024

Partalantie 131, 42100 Jämsä

Kierroksella tutustut melkein 100-vuotiaan Huopatehtaamme historiaan ja uniikin villan käsittelyn taitoon. Johanna opastaa sinut syvälle huopatossun valmistuksen saloihin ja Mestarilestaaja…

Iskelmä Festivaali Himos etkot

26.06.2024 - 27.06.2024

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

ISKELMÄ FESTIVAALIN ETKOT 26.6. HIMOKSEN TELTTALAVALLA! Etkot juhlitaan Himoksella telttalavalla porttien auettua klo 20.00. Kolmen päivän festivaaliranneke oikeuttaa etkoille pääsyyn,…

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 2024 - 3 PÄIVÄÄ K-18

27.06.2024

00:00 - 02:00

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Iskelmä Himos Kesän paras tapahtuma juhlitaan kolmipäiväisenä jälleen ensi kesänä 27.6.-29.6. Himoksella! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman…

Jaa