Polttarit Himos-Jämsässä

 

Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamelle tai sulhaselle mieluisalla tavalla. Polttareiden viettoon voi sisältyä hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Polttarit osuvat usein Suomen hääkalenterissa kesäsesonkiin, jolloin myös festarit ja ulkoilmakeikat ovat parhaimmillaan. Jos ajoitat polttarit yhtäaikaisesti festarien kanssa, muista varata ajoissa majoitus ja liput! HimosAreenalla järjestetään keikkoja ympäri vuoden. Jos tuleva morsian tai sulhanen on musiikin perään, kannattaa ehdottomasti suunnitella polttarit tämän lempiartistin keikan yhteyteen. Löydät tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista.

 

 

Simulaattorimaailma

Hanaa, hanaa polttarit! Viihdekeskus Simulaattorimaailma järjestää taatusti ikimuistoiset vauhtipolttarit, jossa otetaan kavereista mittaa. Nyt otetaan selvää, kenellä on polttariporukan raskain kaasujalka!

Rallikyyditys

Luottokuskin pelkääjän paikalla kokee unohtumattoman elämyksen jämsäläisellä pikataipaleella. Kokemus taatusti pysäyttää sinut. Tutustu Simulaattorimaailman rallikyyditykseen. Kievari Rantapirtillä pääset myös rallikyytiin tai voit vuokrata ralliradan omaa ajoa varten.

Polttarit Himoksella

Himos Keskusvaraamosta varaat majoituksen ja aktiviteetit kätevästi samasta paikasta. Himoksella on laaja valikoima polttariviihdettä. Kokoa omalle polttariryhmällesi sopivin paketti!

 

Lucky Fish

Lucky Fishin polttareissa on vauhtia ja vettä! Polttariporukalle unohtumaton elämys!

Hemmottelua

Virkistävistä hemmotteluhoidoista löytyy monipuolisesti kosmetologipalveluita sekä vartalo- ja jalkahoitoja. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu.

Saunapalvelut

Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Lähes kaikista Jämsän mökeistä löytyy oma sauna ja lisäksi vuokrattavana on upeita edustussaunoja, rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja.Tutustu Himos-Jämsän saunapalveluihin.

Paintball

Paintball on hauska aktiviteetti polttareihin joukkueena tai yksilöpelinä! Paintballista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, into ja kokeilunhalu riittävät.

Airsoft

Airsoft on armeijahenkinen sotapeli, jossa vastustaja eliminoidaan airsoft-aseen muovi- tai biokuulalla. Kokoa joukkueesi leikkimieliseen sotaan!

Voisit olla kiinnostunut

Polttarit

Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamelle tai sulhaselle mieluisalla tavalla.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää
Jaa