Edellinen
Seuraava

Polttarit Himos-Jämsässä

 

Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamelle tai sulhaselle mieluisalla tavalla. Polttareiden viettoon voi sisältyä hemmotteluhoitoja, kisakatsomoa luksusmökissä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Polttarit osuvat usein Suomen hääkalenterissa kesäsesonkiin, jolloin myös festarit ja ulkoilmakeikat ovat parhaimmillaan. Jos ajoitat polttarit yhtäaikaisesti festarien kanssa, muista varata ajoissa majoitus ja liput! HimosAreenalla järjestetään keikkoja ympäri vuoden. Jos tuleva morsian tai sulhanen on musiikin perään, kannattaa ehdottomasti suunnitella polttarit tämän lempiartistin keikan yhteyteen. Löydät tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista.

 

 

Vauhtipolttarit

Simulaattorimaailma

Hanaa, hanaa polttarit! Viihdekeskus Simulaattorimaailma järjestää taatusti ikimuistoiset vauhtipolttarit, jossa otetaan kavereista mittaa. Nyt otetaan selvää, kenellä on polttariporukan raskain kaasujalka!

Rallikyyti

Rallikyyditys

Luottokuskin pelkääjän paikalla kokee unohtumattoman elämyksen jämsäläisellä pikataipaleella. Kokemus taatusti pysäyttää sinut. Tutustu Simulaattorimaailman rallikyyditykseen. Kievari Rantapirtillä pääset myös rallikyytiin tai voit vuokrata ralliradan omaa ajoa varten.

Polttarit Himoksella

Polttarit Himoksella

Himos Keskusvaraamosta varaat majoituksen ja aktiviteetit kätevästi samasta paikasta. Himoksella on laaja valikoima polttariviihdettä. Kokoa omalle polttariryhmällesi sopivin paketti!

 

Lucky Fish hinnasto

Lucky Fish

Lucky Fishin polttareissa on vauhtia ja vettä! Polttariporukalle unohtumaton elämys!

Hyvinvointi

Hemmottelua

Virkistävistä hemmotteluhoidoista löytyy monipuolisesti kosmetologipalveluita sekä vartalo- ja jalkahoitoja. Tutustu hoitoihin ja varaa mieleisesi hemmottelu.

Saunapalvelut

Saunapalvelut

Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Lähes kaikista Jämsän mökeistä löytyy oma sauna ja lisäksi vuokrattavana on upeita edustussaunoja, rantasaunoja sekä tunnelmallisia savusaunoja.Tutustu Himos-Jämsän saunapalveluihin.

Jämsän Paintball

Paintball

Paintball on hauska aktiviteetti polttareihin joukkueena tai yksilöpelinä! Paintballista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, into ja kokeilunhalu riittävät.

Jämsän Airsoft games

Airsoft

Airsoft on armeijahenkinen sotapeli, jossa vastustaja eliminoidaan airsoft-aseen muovi- tai biokuulalla. Kokoa joukkueesi leikkimieliseen sotaan!

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun.Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.