À la carte- ja tilausravintolat

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin – Himos-Jämsän seudulta löydät laajan valikoiman tunnelmallisia ravintoloita, jotka hemmottelevat kaikkia aistejasi, makunautintojen lomassa voit ihastella eläviä hirviä tai kauniita maisemia. Nauti koko perheen ja ystävien kanssa yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Tilausravintolat tarjoavat miellyttävät puitteet ja herkkulliset ateriat kaiken kokoisille seurueille. Tule hemmoteltavaksi Himos-Jämsän mieleenpainuviin ja rentoihin ravintoloihin, mukaan mahtuu vaikka koko suku!

Tupa kitchen & bar

Ravintola Tupa kitchen&bar tarjoaa kauden herkut à la carte-annoksina sekä buffetaamiaisen.
Aukioloajat löytyvät ravintolan sivuilta.
Säyryläntie 445, Jämsä.

Ravintola Patapirtti

Ravintola Patapirtti tarjoaa hyvää ruokaa, juomaa ja tunnelmaa onnellisuuden peruselementteinä.
Tule viihtymään ja viipymään.

Jyväskyläntie 848, Jämsä.

 

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne tarjoaa erilaisia illallisbuffetteja tilauksesta ympäri vuoden. Ravintolassa tarjotaan laadukkaan buffet-pöydän lisäksi bistron listalta herkullisia burgereita ja wings-aterioita sekä Rinteen suositut pizzat Länsi-Himoksessa Jämsässä. Rinteestä löytyy kaiken kaikkiaan kolme ravintolaa aivan Länsi-Himoksen juurella.

Tilausravintola Liiteri

Liiterin tuhti rustiikkinen menu tarjoilee yksinkertaisia suomalaisia makuja parhaimmillaan. Mahdollisuus myös yksityistilaisuuteen. Yksityistilaisuuksiin Liiteriin voi tilata oheisohjelmaksi esimerkiksi taikurin, viulistin tai trubaduurin.

Särkisaaren leiri-ja kurssikeskus

Särkisaaren pitopalvelu loihtii ruoat kaikkiin tilaisuuksiin päärakennuksessa ja takkatuvalla tilauksesta. Koko elämänkaaren juhlat aina ristiäisistä muistotilaisuuteen, yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovi tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ympäristön majoittumiseen, juhliin ja tarvittessa myös koulutuksiin ja kokouksiin. Osaava henkilökunta tekee arjestasi juhlan ja juhlastasi vielä juhlavamman, joten voit nauttia ja virkistäytyä sekä kokea ainutlaatuisia elämyksiä.

 

Patalahden Liikenneasema

Löydä oma suosikkisi Patalahden A`la Carte- ravintolan makuelämyksistä!
Ravintola on avoinna joka päivä klo 10-21.
Patalahdentie 20, Jämsä.

Hilpeä Hirvi

Hilpeän Hirven bistrossa nautitaan koko perheen ja ystävien yhdessä olosta herkullisen ruoan äärellä.
Ravintola on avoinna Ma- To 16-21:30, Pe -La 12-23 ja Su 13-20.
Forum 2.krs., Keskuskatu 2-4, Jämsä.

 

Ravintola Hirvikartano

Hirvikartano on ruokaravintola, joka tarjoaa vierailleen ammattitaidolla tehtyä, konstailematonta maalaisgourmet-ruokaa. Tilan puhtaista lähimetsistä poimitut sienet ja läheisen suon lakat ja karpalot ryydittävät muhkeita makuelämyksiä. Hirvikartanolla pääset tutustumaan myös hurmaaviin hhirviin, poroihin ja täpäläkauriisiin.

Kievari Rantapirtti

Kievari Rantapirtti toimii pääsääntöisesti tilausravintolana. Menu­kokonaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan aina pienistä kokoustilaisuuksista suuriin häihin saakka, myös maastoruokailut ja ulkotilaisuudet hoidetaan kokemuksella.

Ravintola Vanha Mylly

Herkuttele Vanhan Myllyn historiallisessa ympäristössä arkena ja juhlana.
Ravintola on avoinna Ma-Pe 16-22, La 12-22 ja Su 12-19.
Koskenväylä 9, Jämsänkoski.

Ravintola Hallin Janne

Vietä ikimuistoiset häät, perhejuhlat, pikkujoulut ja muut tilaisuudet Hallin Jannessa!
Tule nauttimaan hyvästä  ruoasta!
Ravintola on avoinna Ma-To 9-22, Pe 9-02, La 11-02 ja Su 11-22.
Haukilahdentie 4, Halli.

Ravintola Myrsky

Satamaravintola hyvällä palvelulla. Veneilijöille polttoainejakelu ja saunatilat. Ravintola on avoinna ma-to 8-22, pe 8-23:30, la 9-23:30, su 11-21.
Hulkkionlahdentie 495, Kaipola

 

Voisit olla kiinnostunut

Lounasravintolat

Himos-Jämsän alue tarjoaa lukuisia maukkaita lounasruokapaikkoja, joiden noutopöydästä et lähde nälkäisenä.

Lue lisää

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää
Jaa