Edellinen
Seuraava

À la carte- ja tilausravintolat

 

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin! Himos-Jämsän seudulta löydät laajan valikoiman tunnelmallisia ravintoloita, jotka hemmottelevat kaikkia aistejasi. Makunautintojen lomassa voit ihastella eläviä hirviä tai kauniita maisemia. Nauti koko perheen ja ystävien kanssa yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Tilausravintolat tarjoavat miellyttävät puitteet ja herkulliset ateriat kaiken kokoisille seurueille. Tule hemmoteltavaksi Himos-Jämsän mieleenpainuviin ja rentoihin ravintoloihin – mukaan mahtuu vaikka koko suku!

 

Jämsän sydän logo

Tupa kitchen & bar

Ravintola Tupa kitchen & bar tarjoaa kauden herkut à la carte-annoksina sekä buffetaamiaisen. Mono Pub & Karaoke Himos Areena löytyvät samasta pihapiiristä.

 

Patapirtti

Ravintola Patapirtti tarjoaa hyvää ruokaa, juomaa ja tunnelmaa onnellisuuden peruselementteinä. Tule viihtymään ja viipymään!

 

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne tarjoaa erilaisia illallisbuffetteja tilauksesta ympäri vuoden. Ravintolassa tarjotaan laadukkaan buffet-pöydän lisäksi bistron listalta herkullisia burgereita ja siipiaterioita sekä Rinteen suosittuja pizzoja Länsi-Himoksella, Jämsässä. Rinteestä löytyy kaiken kaikkiaan kolme ravintolaa aivan Länsi-Himoksen juurelta.

 

Liiteri

Ravintola Liiterin tuhti rustiikkinen menu tarjoilee yksinkertaisia suomalaisia makuja parhaimmillaan. Liiterissä on mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia. Yksityistilaisuuksiin Liiteriin voi tilata oheisohjelmaksi esimerkiksi taikurin, viulistin tai trubaduurin.

 

Särkisaari

Särkisaaren pitopalvelu loihtii ruoat kaikkiin tilaisuuksiin päärakennuksessa ja takkatuvalla tilauksesta. Koko elämänkaaren juhlat onnistuvat aina ristiäisistä muistotilaisuuteen yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

 

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovi tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ympäristön majoittumiseen, juhliin ja tarvittaessa myös koulutuksiin sekä kokouksiin. Osaava henkilökunta tekee arjestasi juhlan ja juhlastasi vielä juhlavamman, joten voit nauttia ja virkistäytyä sekä kokea ainutlaatuisia elämyksiä.

 

 

Jämsän Portti

Jämsän Portin ravintolassa on tarjolla monipuolisesti jokaiselle jotakin. Á la Carte -listalla on vuosien varrella suosituiksi tulleita klassikoita sekä uutuuksia. Ravintola on avoinna joka päivä klo 11 – 19. 

Patalahden Liikenneasema

Löydä oma suosikkisi Patalahden Á la Carte- ravintolan makuelämyksistä! Ravintola on avoinna joka päivä klo 10.30-21. 

Hilpeä Hirvi

Hilpeän Hirven bistrossa nautitaan koko perheen ja ystävien yhdessä olosta herkullisen ruoan äärellä. Ravintola on avoinna Ma- To 16-21, Pe -La 12-22 ja Su 13-20.

 

 

Hirvikartano

Ravintola Hirvikartano on ruokaravintola, joka tarjoaa vierailleen ammattitaidolla tehtyä, konstailematonta maalaisgourmet-ruokaa. Tilan puhtaista lähimetsistä poimitut sienet ja läheisen suon lakat ja karpalot ryydittävät muhkeita makuelämyksiä. Hirvikartanolla pääset tutustumaan myös hurmaaviin hirviin, poroihin ja täpläkauriisiin.

 

Kievari Rantapirtti

Kievari Rantapirtti toimii pääsääntöisesti tilausravintolana. Menu­kokonaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan aina pienistä kokoustilaisuuksista suuriin häihin saakka, myös maastoruokailut ja ulkotilaisuudet hoidetaan vankalla kokemuksella. Osoite: Petäjävedentie 448, Jämsä.

Vanha Mylly

Herkuttele Jämsänkosken Vanhan Myllyn historiallisessa ympäristössä arkena ja juhlana. Ravintola on avoinna Ma-To 13-20.30, Pe-La 13-22 ja Su 13-19. Koskenväylä 9, Jämsänkoski.

 

Hallin Janne

Vietä ikimuistoiset häät, perhejuhlat, pikkujoulut ja muut tilaisuudet Hallin Jannessa! Tule nauttimaan hyvästä  ruoasta! Ravintola on avoinna Ma-To 9-22, Pe 9-00.30, La 11-00.30  ja Su 11-22. Osoite: Haukilahdentie 4, Halli.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Lounasravintolat

Himos-Jämsän alue tarjoaa lukuisia lounasruokapaikkoja, joiden maukkaista noutopöydistä et lähde nälkäisenä.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän Vuoroin vieraissa

28.03.2023

17:00 - 19:00

Mottilantie 11, 42100 Jämsä

Tervetuloa Jämsän yhdistysten avoimeen yhteistyöiltaan Jämsän AVH-yhdistyksen isännöimänä. Kuulemme heidän toiminnastaan ja aivoverenkiertohäiriöistä. Vaihdetaan myös yhdessä kuulumisia. Kahvit tarjolla klo…

The Siskokullat (musiikkinäytelmä)

24.03.2023 - 28.03.2023

Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Suosittu ja kiitetty musiikkinäytelmä The Siskokullat palaa J+J Teatterin (Kauppakuja 3, Jämsänkoski) näyttämölle puolen vuoden tauon jälkeen. Näytelmässä kuljetaan aikamatka…

Liisa Kukkasen "Nuket matkalla jossain päin Suomea" -nukkenäyttely

07.03.2023 - 30.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Joutsalaisen Liisa Kukkasen ottamia valokuvia sekä 1:6-mittakaavassa olevia nukkekodin huoneita.

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.