Edellinen
Seuraava

Koiravaljakot

 

Koiravaljakkoajelut ovat yksi Himos-Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Koiravaljakkosafarit on kokemus joka tekee lomastasi ikimuistoisen. Koirien kanssa voi peuhata huskytilalla tai tehdä pienen peltopyrähdyksen ja istua itse kyytiläisenä koirien viedessä, tai voit opetella itse ohjastamaan. Tutustu iloisiin ja ystävällisiin rekikoiriin kennelvierailun merkeissä. Lähde luomaan unohtumattomia muistoja hellyttävien huskien kanssa!

 

Jämsän sydän logo

 

Huskytilavierailu

McAhon Safarit järjestää koiravaljakkoajeluiden lisäksi myös kennelvierailuja. Lähde tervehtimään iloisia ja ystävällisiä huskyja, joiden kanssa pääset peuhaamaan ja leikkimään. Jämsän innokkaat tassujalat odottavat tuloasi!

Koiravaljakkoajelut

Himos-Jämsässä on peräti kaksi huskytilaa, jotka järjestävät talvisin koiravaljakkoajeluja: Kievarin Rantapirtti Koskenpäällä sekä McAhon Safarit Arvajalla. Voit istua kyytiläisenä ja antaa koirien viedä tai opetella itse ohjastamaan. Koiravaljakkosafareja voi kokea myös ilman lunta – pyörien päällä.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Eläimet

Himos-Jämsässä voit päästä silittämään oikeaa hirveä ja nauttia eläintenhoitohetkestä tai luontovaelluksesta!

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Elämyspelit

Himos-Jämsässä elämyspelejä löytyy laidasta laitaan lomailijoille, firman virkistyspäiviin sekä kaveriporukan illanistujaisiin.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kevätpäiväntasaus

20.03.2023

18:00 - 19:00

Elon Palo osk, Koskenväylä 6, 42300 Jämsä

Tervetuloa pysähtymään ja vastaanottamaan kevätpäiväntasauksen energioita Elon Paloon maanantaina 20.3. klo 18. Luvassa syvää hoitoa ja meditaatiota. Sanotaan vanhalle hyvästejä…

Kotouttamiskoordinaattori tavattavissa

21.03.2023

12:00 - 14:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.-26. maaliskuuta. Teemana on työelämän rasismi. Jämsän kaupungin kotouttamiskoordinaattori Seija Helander on tavattavissa Jämsän pääkirjastossa tiistaina 21.…

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.