Edellinen
Seuraava

Eläimet

 

Himos-Jämsän seudulla pääset tutustumaan monenlaisiin eläimiin. Sympaattiset hirvet toivottavat matkailijat tervetulleiksi Hirvikartanolle, jonka Hirvitarhassa on mahdollisuus päästä silittelemään hirvien lisäksi täpläkauriita ja poroja. McAhon huskytilalla voi tutustua hellyttäviin koiriin kennelvierailun merkeissä. Myös Ranta-Hirvelän tilalla heppaillaan välillä ratsastusleirin merkeissä. Sovithan vierailustasi etukäteen. Lähiseudulla on myös Haanpään alpakkatila reilun 20 km päässä Jämsästä sekä Kuhmoisista Nihtilän tilan kotieläinpiha. Lähde viettämään aikaa valloittavien eläinten parissa!

 

Hirvitarha

Tule tapaamaan Hirvikartanon leppoisaa isäntää ja taputtelemaan suloisia hirviä – tai uskaltaudu jopa pussaamaan! Himoksen kupeessa sijaitsevassa hirvitarhassa on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata hirvet silmästä silmään, sekä päästä maistelemaan maukkaita hirviherkkuja. Hirvikartanolla on Suomen ainoa kesyhirvitarha. Lisäksi lähietäisyydeltä pääsee näkemään täpläkauriita ja poroja. Kesäkausi on  26.6.- 31.8.2024. Kauden ulkopuolella voit varata hirvikierrokselle ajan etukäteen. Kaikki kierrokset ovat opastettuja ja sisältävät hirville, poroille ja täpläkauriille tarjottavat herkut. Varaa hirvikartano.fi. 

Ranta-Hirvelän tila

Tilalta löydät monenlaisia ihania kotieläimiä: vuohia, lampaita, kanoja, hevosia, poroja ja pupu. Suloisten eläinten lisäksi tilalla järjestetään erilaisia kerhoja, tapahtumia ja ratsastusta ja leirejä. Seuraa Ranta-Hirvelä tilan elämää somessa, niin tiedät, milloin eläimet ovat valmiina ottamaan sinut vastaan. Vieraile tilalla ennalta sovittuna ajankohtana tai tapahtumien aikana.

Kennelvierailut

Himos-Jämsässä on jopa kaksi huskytilaa. Talvella Koiravaljakkoajelut ovat yksi Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Talvisin voit myös tutustua iloisiin ja ystävällisiin rekikoiriin kennelvierailun merkeissä.

 

Voisit olla kiinnostunut

Maatilatuotteet

Himos-Jämsän maatilat tuottavat runsaan valikoiman herkullista luomulihaa, luomuviljaa ja puutarhan antimia suoraan kuluttajille sekä ravintoloihin.

Lue lisää

Elämyspelit

Himos-Jämsässä elämyspelejä löytyy laidasta laitaan lomailijoille, firman virkistyspäiviin sekä kaveriporukan illanistujaisiin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Edellinen
Seuraava

Jämsässä tapahtuu

Himos Juhannus 2024

20.06.2024 - 23.06.2024

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

HIMOS JUHANNUS 2024 - LIPUT & INFO Suomen suurimman ja suosituimman, jo peräti 25. kertaa järjestettävän juhannusfestivaali Himos Juhannuksen ohjelmisto…

Opastettu kierros Alhon Huopatehtaalla

05.06.2024 - 12.07.2024

Partalantie 131, 42100 Jämsä

Kierroksella tutustut melkein 100-vuotiaan Huopatehtaamme historiaan ja uniikin villan käsittelyn taitoon. Johanna opastaa sinut syvälle huopatossun valmistuksen saloihin ja Mestarilestaaja…

Iskelmä Festivaali Himos etkot

26.06.2024 - 27.06.2024

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

ISKELMÄ FESTIVAALIN ETKOT 26.6. HIMOKSEN TELTTALAVALLA! Etkot juhlitaan Himoksella telttalavalla porttien auettua klo 20.00. Kolmen päivän festivaaliranneke oikeuttaa etkoille pääsyyn,…

Jaa