Edellinen
Seuraava

Golf

 

Himos Golf on Suomen harvoja resort-tyylisiä kenttiä, joka tarjoaa pelaamisen ohella myös majoitusta ja monipuolista viihtymistä. Himoksen pelikautta rytmittävät myös useat golfkilpailut. Pelaamiseen riittää jonkin golfseuran voimassa oleva jäsen- ja tasoituskortti. Himos Golfissa voit tarvittaessa vuokrata välineet myös paikan päältä tai osallistua golfkurssille. Mutta odota, Himos-Jämsässä golfkausi ei rajoitu pelkästään kesäkuukausiin! Innokkaimmat golffarit voivat nauttia golfsimulaattorista myös talven sateilla ja pakkasilla. Harjoittele svingiäsi, pidä taitosi huippukunnossa ja nauti golfista ympäri vuoden Himoksen Willin Lännen golfsimulaattorissa.

 

Jämsän sydän logo

Himos Golf

 

Koe golf intohimoisesti vaihtelevilla väylillä ja vehreillä viheriöillä Himoksen täysimittaisella PAR 72 -kentällä. Tämä kenttä tarjoaa haastetta kaikille pelaajatasoille, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut golfari. Himoksen golfkenttä on todellinen helmi keskisuomalaisessa maisemassa, sen vaihtelevat korkeuserot mahdollistavat pelaamisen monipuolisessa maastossa. Kuuden kilometrin mittainen kenttä mutkittelee upealla 118 hehtaarin alueella, tarjoten upeat peliolosuhteet kauniissa ympäristössä. Tutustu Himoksen golfkentän erikoisuuteen –  vesirangeen.

Golfsimulaattori Himoksella

 

Himoksen Willissä Lännessä käytössäsi on TrackMan 4- markkinoiden tarkin lyöntitutka.  Voit harjoitella rangella tai pelata täyden kierroksen eri kentillä. Harjoittele svingiäsi tai järjestä rento golfturnaus ystävien kesken. Tule kokemaan golf uudella tavalla ja nauti unohtumattomasta pelikokemuksesta Willin Lännen golfsimulaattorissa!

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos-Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja muuhun majoitukseen. Huvilat, maaseutumajoitus, glamping tai mökit, valitse itsellesi sopiva vaihtoehto lukuisista majoitusvaihtoehdoista!

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tapahtumat

Himos-Jämsä tarjoaa vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun, tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä on jokaiselle päivälle.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

"Urkumusiikkia Suomesta ja muualta" -konsertti

03.03.2024

18:00 - 19:15

Koskentie 30b, 42100 Jämsä

Jämsän kirkossa pidettävässä konsertissa konsertoi Markku Heikinheimo (urut). Säveltäjäniminä konsertissa: Merikanto, Rheinberger, Stenius, Karllsson ja Franck. * * * Markku…

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Jaa