Golf

Vaihtelevat väylät ja vehreät viheriöt kutsuvat tutustumaan Himoksen golfkenttään. Himoksen täysimittainen, PAR 72 -kenttä tarjoaa haastetta sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Vaihtelevat korkeuserot mahdollistavat pelaamisen monipuolisessa maastossa, josta avautuu hulppeat näkymät Himoksen rinteille. Kuuden kilometrin pituinen kenttä mutkittelee 118 hehtaarin alueella tarjoten loistavat peliolosuhteet kauniissa keskisuomalaisissa luontomaisemissa. Himoksen golfkentän erikoisuutena esittäytyy laaja vesirange, jossa myös golfia harrastamattomat pääsevät kokeilemaan lajia. Jämsässä golfkausi ei rajoitu vain kesään, sillä innokkaimmat golffarit pääsevät harjoittamaan svingiään golfsimulaattorissa myös talven sateilla ja pakkasilla.

Golfkenttä

Himoksen täysimittainen, 18-reikäinen golfkenttä tarjoaa golffareille vaihtelevien korkeuserojen ansiosta upeat pelimahdollisuudet. Himos Golf on Suomen harvoja resort-tyylisiä kenttiä, joka tarjoaa pelaamisen ohella myös majoitusta ja monipuolista viihtymisiä. Himoksen pelikautta rytmittävät myös useat golfkilpailut. Pelaamiseen riittää jonkin golfseuran voimassa oleva jäsen- ja tasoituskortti. Himos Golfissa voit tarvittaessa vuokrata välineet myös paikan päältä tai osallistua golfkurssille.

Golfsimulaattori

Himos-Jämsän alueella golfkausi ei pääty talven lumiin ja pakkasiin. Jämsässä sijaitsevan golfsimulaattorin ansiosta voit harjoitella golfia ympäri vuoden, säästä riippumatta.

HimosLomat Oy

Melonta tai SUP-lautailu

HimosLomat Oy

Melontaretki

HimosLomat Oy

Patikointi

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot
Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Aistien polku – tarinoita luonnosta

40.00€ / 4 h Lisätiedot
HimosLomat Oy

Hirvisafari mönkijöillä

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

HimosLomat Oy

Golfia Vesirangella

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulta ja järven rannalta. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää
Jaa