Tervetuloa, tämä on organisaation Jämsän kaupunki saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.himosjamsa.fi/ ja on laadittu / päivitetty 01.04.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

 

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

 

käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia

Etusivulla olevat Instagram- ja Facebook-feedit ovat kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita. Näiden lisäosaan ja sen kautta tulevaan dataan ei pääse tekemään korjauksia ilman, että sen toiminnallisuus kärsii merkittävästi.

 

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

 

Havaittava: Näkyvät linkkitekstit

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Sivustolla melkein kaikki kuvat ovat linkkejä, jotka johtavat eteenpäin sivustolla tai avaavat täysin uuden sivuston. Asianmukainen näkyvä linkkiteksti puuttuu, joka kertoo käyttäjälle, että mihin linkki ohjaa.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

1.3.1 Informaatio ja suhteet

Toimintavarma: Otsikointi

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Otsikointi ei ole strukturoitu. Yksi tai useampi otsikkotaso hypätään yli. Esimerkiksi etusivulta puuttuukokonaan h1-elementti ja h2-otsikkoelementin jälkeen hypätään h4-otsikkotasoon.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

4.1.1 Jäsentäminen

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla markkinointi@jamsa.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Jaa