Edellinen
Seuraava

Aktiviteetteja ryhmille

 

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, olipa kyseessä työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsän alue tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille melontaretkien, paintbalin, moottorikelkkailun, mönkijäajeluiden ja kiehtovien kulttuurielämysten parissa. Valitse alta mieleisesi aktiviteetit omaa ryhmääsi ajatellen, tutustu myös majoitusvaihtoehtoihin sekä muihin alueen palveluihin.

 

Jämsän sydän logo

Elämyspelit

Elämyspelejä on saatavilla kaikkina vuodenaikoina. Mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa tai hauskoja ryhmäpelejä paintball- ja airsoft-kentillä. Porukka kasaan ja menoksi!

Festarit Himoksella

Himoksella näet Suomen kovimmat artistit niin kesäfestivaaleilla kuin Himos Areenallakin. Tutustu kaikkiin Himoksen tapahtumiin

Himoksen joukkuepelit

Nyt porukalla kisailemaan sumopainin tai vaikkapa jättinyrkkeilyn pariin! Katso lisää jännittäviä joukkuekisailuja Himoksella.

Koiravaljakot

Koiravaljakkoajelut ovat yksi Himos-Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Koirien kanssa voi peuhata huskytilalla tai tehdä pienen peltopyrähdyksen ja istua itse kyytiläisenä koirien viedessä, tai voit opetella itse ohjastamaan.

Maarit matkailuopas

Maarit on auktorisoitu Jämsän seudun paikallisopas, joka tuntee seutukunnan tarjonnan ja parhaat lounaspaikat sekä shoppailuputiikit. Onko mielessäsi teemallinen kiertoajelu tai vaikka kello viiden tee Arvon Rouva Hyasintti Puketin kanssa ?

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Himos-Jämsän seudun tunnetuin melontareitti on Wanha Witonen, joka kulkee luonnonkauniissa maisemissa Petäjävedeltä aina Päijänteen Hulkkionlahdelle asti. Halutessasi voit ilmoittautua melontakursseille tai opastetuille melontaretkille.

Moottorikelkkailu

Etsitkö vauhdikasta puuhaa talvipäivään? Lähde nauttimaan Himos-Jämsän talvisista maisemista moottorikelkkasafarille. Seudun ohjatut safarit tuovat lomapäivään unohtumattomia elämyksiä. Monipuolisesta safarivalikoimasta löytyy jokaiselle hurjastelijalle sopiva vaihtoehto.

Mönkijäajelut

Vaudikasta menoa mönkijällä! Himos-Jämsässä on erilaisia safarivaihtoehtoja vauhdin hurmaa kaipaaville.  

Padel

Meksikosta peräisin oleva Padel on sosiaalinen mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat sekoitus tennistä ja squashia. Himos-Jämsän alueella on Padel-kenttiä Himoksella ja Jämsän keskustassa.

Saunat

Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Lähes kaikista Himos-Jämsän mökeistä löytyy oma sauna ja lisäksi vuokrattavana on upeita edustussaunoja, rantasaunoja, tunnelmallisia savusaunoja sekä saunalautta. 

Vesille

Järvi-Suomen vesistöt kutsuvat nauttimaan kesälomasta Jämsässä hauskojen vesiaktiviteettien merkeissä.

Willi Länsi

Himoksen Willissä Lännessä astut aitoon länkkäritunnelmaan! Koe tekemisen meininkiä Simulaattorimaailmassa, hohtokeilaa tai hio taitojasi golfsimulaattorissa. Willissä Lännessä ei aika käy pitkäksi.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Nähtävää

Himos-Jämsä tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde nauttimaan lomastasi!

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Herran huomassa

11.11.2023 - 09.12.2023

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

J+J Teatterin syyskauden näytelmä on "parisuhdekomediapläjäys" Herran huomassa. Kyseessä on näytelmän kantaesitys. Tarjolla on parisuhdekomediaa farssimaisin ja musiikkiteatterin höysten. Osissa…

Petri Nygård

08.12.2023 - 09.12.2023

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PETRI NYGÅRD KEIKALLA HIMOS AREENALLA! Petri Nygård on aurinkolaseistaan ja kalastajahatustaan tunnettu artisti, jonka biisejä harvat myöntävät kuuntelevansa, vaikka todellisuudessa…

Särkijärven avantosaunat AVOINNA JOKA LAUANTAI KLO 15-19 MOISKALANTIE 21 JÄMSÄ

11.11.2023 - 16.12.2023

Moiskalantie 21, 42100 Jämsä

Särkijärvellä on uusi laituri ja uudet avantoportaat. Tervetuloa testaamaan. Yleiset saunat lämpiää joka LAUANTAI klo.15-19, aikuiset 6€ lapset 2 €…

Jaa