Aktiviteetteja ryhmille

 

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsä tarjoaa ryhmällesi toimintaa. Tutustu myös majoitukseen ryhmille sekä muihin alueen aktiviteetteihin ja palveluihin.

 

Jämsän sydän logo

HimosLaketours

Vaherin tai Seppolan satamasta lähtevä noin 2,5-3 tunnin veneretki, jolla on mahdollista myös kokeilla vesihiihtoa. Veneretki sisältää pikkupurtavaa, retkelle voi tilata kunnon retkieväät ravintolasta ja nauttia ne veneessä tai rannalla.

Risteilyt Päijänteellä

Päijännematkat Koskinen järjestää tilausristeilyjä Päijänteellä. Tuulikki-laiva lähtee Seppolan satamasta, Jämsän keskustasta. Risteilyreitit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Tuulikki-laivoilla voit järjestään vaivattomasti juhlat tai asiakastapaamiset.

Festarit ja tapahtumat Himoksella

Himoksella näet Suomen kovimmat artistit niin festivaaleilla kuin Himos Areenan bileilloissakin.Lisää tapahtumia Himos-Jämsän alueella löydät Jämsän tapahtumakalenterista.

Joukkuepelit Himoksella

Himos tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ryhmille kaikkina vuoden aikoina. Tutustu Himoksen joukkuepeleihin. Ohjelmaa joukkuekisoja, avantoseikkailua ja muita ryhmäaktiviteetteja.

Lucky Fish

Lucky Fishillä on käytössään 4 venettä. Yrityksen toiminta keskittyy kalastukseen läpi vuoden sekä märkään ja vauhdikkaaseen toimintaan kesäaikaan. Aktiviteetista ei ole pulaa, sillä ryhmille löytyy renkaan vetoa, wake lautaa, vesihiihtoa, polvilauta, SUP lauta ja kelluva sohva.

Lentoreppu

Lentoreppu tarjoaa räätälöityjä ryhmäohjelmapalveluita Himos-Jämsän alueella. Valikoimasta löytyy erilaisia aktiviteetteja kuten lumikenkäilyä,  kalliolaskeutumista, puu- ja korikiipeilyä, nuorallakävelyä, jousiammuntaa, moniaseammuntaa, tiimitehtäviä  ja -kisoja ja montaa muuta erilaista hauskaa puuhastelua porukalle, yhteistä nuotiokokkailua unohtamatta.

Simulaattorimaailma

Simulaattorimaailman valikoimaan kuuluu racing-simulaattorit, ampumasimulaattorit, urheilusimulaattorit, konsolipelit sekä karaoke. Rallikyydityksessä  vauhti on kuin kilpailusta. Pääset istumaan pelkääjän paikalle, kun luottokuski ajaa unohtumattoman rallin jämsäläisessä sorarännissä.

Eräopaspalvelu Talvi

Eräopaspalvelu Talvi tarjoaa runsaasti erilaisia eräelämyksiä joustavasti räätälintyönä sinulle ja ryhmällesi. Toimintaseikkailut, vaellukset, loimuillat hoituvat isommankin porukan kanssa.

Maarit matkailuopas

Auktorisoitu Jämsän seudun paikallisopas, joka tuntee seutukunnan tarjonnan ja parhaat lounaspaikat sekä shoppailuputiikit. Nähtävyyskiertoajelu Kierroksen aikana paikallisopas kertoo tarinoita ja esittelee mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joko suomeksi, ruotsiksi tai…

 

Kievari Rantapirtti

Rantapirtti on suosittu juhlien ja tilaisuuksien pitopaikkana. Majoittua voi huoneissa, mökeissä tai leirintäalueella. Tilattavana on erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita, kuten melontaa, koiravaljakkoajelua, rallikyyditystä, frisbeegolfia sekä mönkijä- ja moottorikelkkasafareja.

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Maauimalan liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka

Lue lisää
Jaa