Edellinen
Seuraava

Aktiviteetteja ryhmille

 

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, olipa kyseessä työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsän alue tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille. Tarjolla on  melontaretkiä, Suomen suurin paintball-pelialue, Airsoft pelialue, moottorikelkkailua, mönkijäajelua sekä vauhdin hurmaa ralliradalla. Luvassa siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita yhteiseen ajanviettoon. Himoksen Willi Lännen huvikeskuksesta löydät mm. sisäpadelkentät, keilaradan, golfsimulaattorin sekä simulaattorimaailma vauhtikeskuksen. Varaa mieleiset aktiviteetit omalle porukallesi, tutustu myös majoitusvaihtoehtoihin sekä muihin alueen palveluihin.

 

Jämsän sydän logo

Kesällä

Elämyspelit

Elämyspelejä on saatavilla kaikkina vuodenaikoina. Mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa tai hauskoja ryhmäpelejä paintball- ja airsoft-kentillä. Porukka kasaan ja menoksi!

Festarit Himoksella

Himoksella näet Suomen kovimmat artistit niin kesäfestivaaleilla kuin Himos Areenallakin. Tutustu kaikkiin Himoksen tapahtumiin

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Himos-Jämsän seudun tunnetuin melontareitti on Wanha Witonen, joka kulkee luonnonkauniissa maisemissa Petäjävedeltä aina Päijänteen Hulkkionlahdelle asti. Halutessasi voit ilmoittautua melontakursseille tai opastetuille melontaretkille.

Jämsän Paintball

Jämsän Paintball on Suomen suurin ympärivuotinen pelialue. Hauskaa yhdessäoloa niin sulhasen kuin morsiamen polttariporukalle! Parhaat polttarit rennolla meiningillä löydät vain 15 min päässä Himokselta. 

Jämsän Airsoft games

Sotapeli, jossa vastustaja eliminoidaan muovi- tai biokuulia käyttävällä aseella. Polttariryhmille räätälöityjä pelejä, joissa polttarisankarilla on erityistehtävä. Unohtumattomat polttarit siis tiedossa – Jämsä Airsoft Games.

Mönkijäajelut

Lähde porukalla ainutlaatuisille mönkijäsafareille tutustumaan Himoksen jylhiin maisemiin tai vuokraa mönkijä omaan käyttöösi. Safarit sisältävät oppaan palvelut, ajovarusteet.

Vesille

Järvi-Suomen vesistöt kutsuvat nauttimaan kesälomasta Jämsässä hauskojen vesiaktiviteettien merkeissä.

Padel

Meksikosta peräisin oleva Padel on sosiaalinen mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat sekoitus tennistä ja squashia. Tutustu Padel-kenttiin.

Willi Länsi

Himoksen Willissä Lännessä astut aitoon länkkäritunnelmaan! Koe tekemisen meininkiä Simulaattorimaailmassa, hohtokeilaa tai hio taitojasi golfsimulaattorissa. Willissä Lännessä ei aika käy pitkäksi.

Rallirata

Tule nauttimaan vauhdin hurmasta turvallisissa olosuhteissa. Ajo-ohjelma on suunniteltu parantamaan kuljettajan ajotaitoja erilasisissa olosuhteissa, hauskanpitoa unohtamatta.

Talvella

Elämyspelit

Elämyspelejä on saatavilla kaikkina vuodenaikoina. Mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa tai hauskoja ryhmäpelejä paintball- ja airsoft-kentillä. Porukka kasaan ja menoksi!

Koiravaljakot

Koiravaljakkoajelut ovat yksi Himos-Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Koirien kanssa voi peuhata huskytilalla tai tehdä pienen peltopyrähdyksen ja istua itse kyytiläisenä koirien viedessä, tai voit opetella itse ohjastamaan.

Jäärata

Ajo-ohjelma on suunniteltu parantamaan kuljettajan ajotaitoja erilasisissa olosuhteissa, hauskanpitoa unohtamatta. Ajaminen tapahtuu monipuolisilla jääradoilla sekä turvallisilla ajoharjoittelualueilla, keskellä suomalaisen ralliautoilu”sydäntä”. Tutustu niin aloittelijalle kuin ammattilaisillekin räätälöityihin ralliohjelmiin!

Moottorikelkkailu

Etsitkö vauhdikasta puuhaa talvipäivään? Lähde nauttimaan Himos-Jämsän talvisista maisemista moottorikelkkasafarille. Seudun ohjatut safarit tuovat lomapäivään unohtumattomia elämyksiä. Monipuolisesta safarivalikoimasta löytyy jokaiselle hurjastelijalle sopiva vaihtoehto.

Mönkijäajelut

Vaudikasta menoa mönkijällä! Himos-Jämsässä on erilaisia safarivaihtoehtoja vauhdin hurmaa kaipaaville. Mönkijäsafari on sopivaa toimintaa porukoille kaikkina vuodenaikoina.

Willi Länsi

Himoksen Willissä Lännessä astut aitoon länkkäritunnelmaan! Koe tekemisen meininkiä Simulaattorimaailmassa, hohtokeilaa tai hio taitojasi golfsimulaattorissa. Willissä Lännessä ei aika käy pitkäksi.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Nähtävää

Himos-Jämsä tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde nauttimaan lomastasi!

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän MLL:n Ketjut Kuntoon-Tapahtuma

18.05.2024

10:00 - 14:00

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Tervetuloa koko perheen voimin juhlistamaan Jämsän MLL:n 10-vuotista Ketjut Kuntoon-Tapahtumaa Jämsän Liikennepuistoon❣️ Jo perinteeksi muodostunut Ketjut Kuntoon-tapahtumaa vietetään la 18.5.2024…

Jämsänkosken Vanhan Pappilan Kesäpäivä 18.5. klo 10-16

18.05.2024

10:00 - 16:00

Koskenväylä 6, 42300 Jämsä

Vanhan Pappilan Kesäpäivä pidetään Jämsänkoskella (Koskenväylä 6) lauantaina 18.5. klo 10-16. Tilaisuudessa pihakirppis (varaa kirppispaikka nrosta 7560652/Minna), kotieläimiä vuohia, pupuja…

Kevätjuhla + Benjamin

17.05.2024 - 18.05.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

Lippujen varausaika 2 päivää. Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Jaa