Edellinen
Seuraava

Aktiviteetteja ryhmille

 

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, olipa kyseessä työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsän alue tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille melontaretkien, paintbalin, moottorikelkkailun, mönkijäajeluiden ja kiehtovien kulttuurielämysten parissa. Valitse alta mieleisesi aktiviteetit omaa ryhmääsi ajatellen, tutustu myös majoitusvaihtoehtoihin sekä muihin alueen palveluihin.

 

Jämsän sydän logo

Koiravaljakot

Koiravaljakkoajelut ovat yksi Himos-Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Koirien kanssa voi peuhata huskytilalla tai tehdä pienen peltopyrähdyksen ja istua itse kyytiläisenä koirien viedessä, tai voit opetella itse ohjastamaan.

Avantoseikkailu

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi kellua kuin jääpala lasissa? Tartu tilaisuuteen Avantoseikkailussa! Hyppy hyiseen veteen on uskomaton kokemus, josta riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa.

Moottorikelkkailu

Etsitkö vauhdikasta puuhaa talvipäivään? Lähde nauttimaan Himos-Jämsän talvisista maisemista moottorikelkkasafarille. Seudun ohjatut safarit tuovat lomapäivään unohtumattomia elämyksiä. Monipuolisesta safarivalikoimasta löytyy jokaiselle hurjastelijalle sopiva vaihtoehto.

Mönkijäajelut

Vaudikasta menoa mönkijällä! Himos-Jämsässä on erilaisia safarivaihtoehtoja vauhdin hurmaa kaipaaville.  

Alppicurling

Alppicurling lienee maailman vanhin jääpeli ja varmasti yksi hauskimmista talvipeleistä. Alppicurlingissa henkilö kerrallaan liu’uttaa kiveä jäätä pitkin yrittäen saada sen mahdollisimman lähelle maalikiekkoa. Himoksella on käytössä kahdet pelivälineet ja kaksi rataa Hotellin rannassa.

Eräopaspalvelu Talvi

Eräopaspalvelu Talvi tarjoaa runsaasti erilaisia eräelämyksiä joustavasti sovittuna sinulle ja ryhmällesi. Vaelluksia luonnossa järjestetään ryhmäsi toiveiden mukaan, koe mahtavia elämyksiä ja itsensä voittamista erilaisten toimintaseikkailujen merkeissä.

Elämyspelit

Elämyspelejä on saatavilla kaikkina vuodenaikoina. Mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa tai hauskoja ryhmäpelejä paintball- ja airsoft-kentillä. Porukka kasaan ja menoksi!

Maarit matkailuopas

Maarit on auktorisoitu Jämsän seudun paikallisopas, joka tuntee seutukunnan tarjonnan ja parhaat lounaspaikat sekä shoppailuputiikit. Onko mielessäsi teemallinen kiertoajelu tai vaikka kello viiden tee Arvon Rouva Hyasintti Puketin kanssa ?

Saunat

Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet. Lähes kaikista Himos-Jämsän mökeistä löytyy oma sauna ja lisäksi vuokrattavana on upeita edustussaunoja, rantasaunoja, tunnelmallisia savusaunoja sekä saunalautta. 

Risteilyt Päijänteellä

Päijännematkat Koskinen järjestää tilausristeilyjä Päijänteellä. Tuulikki-laiva lähtee Seppolan satamasta, Jämsän keskustasta. 

Himoksen festarit

Himoksella näet Suomen kovimmat artistit niin kesäfestivaaleilla kuin Himos Areenallakin. Tutustu kaikkiin Himoksen tapahtumiin.

Voisit olla kiinnostunut

Erikoismyymälät

Erikoismyymälät   Himos-Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erityisiä elintarvikkeita, tilaviinejä ja upeita kädentaidon näytteitä. Perinteistä palvelua löydät täyden palvelun farkkukaupasta, tuhansien kenkäparien aarreaitasta, ekologisuutta ja eettisyyttä, ihastuttavia sisutustuotteita, kukkia, huopaa ja…

Lue lisää

Juhla- ja kokoustilat

Jämsä on erinomainen paikka kokousten ja juhlien  järjestämiseen, seudulla on useita erilaisia juhla- ja kokoustiloja vuokrattavana.

Lue lisää

Wanhan Witosen melontareitti

Jämsän seudulla on mahdollisuus lähteä upealle Wanhan Witosen melontareitille. Reitti koostuu pienistä järvistä, joista ja koskista. Jämsän seudun melontaoppaat järjestävät myös melontaretkiä ja vuokraavat melontakalustoa Wanhan Witosen melontareitille.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

72 tuntia - kansalaisten omatoiminen varautuminen

07.02.2023

18:00 - 19:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

72 tuntia - yleisötilaisuus kansalaisten omatoimisesta varautumisesta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa tiistaina 7.2. kello 18. Vapaa pääsy! Varautumispäivää vietetään valtakunnallisesti nyt…

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus

08.02.2023 - 22.02.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa keskiviikkona 8.2. klo 16-18 keskiviikkona 22.2. kelo 16-18 Tilaisuus on avoin kaikille…

Jaa