Edellinen
Seuraava

Aktiviteetteja ryhmille

 

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, olipa kyseessä työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsän alue tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille melontaretkien, paintbalin, moottorikelkkailun, mönkijäajeluiden ja kiehtovien kulttuurielämysten parissa. Valitse alta mieleisesi aktiviteetit omaa ryhmääsi ajatellen, tutustu myös majoitukseen ryhmille sekä muihin alueen palveluihin.

 

Jämsän sydän logo

HimosLaketours

Vaherin tai Seppolan satamasta lähtevä noin 2,5-3 tunnin veneretki, jolla on myös mahdollista kokeilla vesihiihtoa. Veneretki sisältää pikkupurtavaa. Retkelle voi halutessaan tilata kunnon retkieväät ravintolasta ja nauttia ne veneessä tai rannalla.

Risteilyt Päijänteellä

Päijännematkat Koskinen järjestää tilausristeilyjä Päijänteellä. Tuulikki-laiva lähtee Seppolan satamasta, Jämsän keskustasta. Risteilyreitit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Tuulikki-laivoilla voit järjestää vaivattomasti esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, tyky-päivät tai asiakastapaamiset.

Himoksen festarit

Himoksella näet Suomen kovimmat artistit niin kesäfestivaaleilla kuin Himos Areenallakin. Tutustu kaikkiin Himoksen tapahtumiin.

Joukkuepelit Himoksella

Himos tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ryhmille kaikkina vuodenaikoina. Tutustu tarkemmin Himoksen joukkuepeleihin.

Lucky Fish

Lucky Fishillä on käytössään 4 venettä. Yrityksen toiminta keskittyy kalastukseen läpi vuoden sekä märkään ja vauhdikkaaseen toimintaan kesäaikaan. Aktiviteeteista ei ole pulaa, sillä ryhmille löytyy renkaan vetoa, wake-lautaa, vesihiihtoa, polvilauta, SUP-lauta sekä kelluva sohva.

Lentoreppu

Lentoreppu tarjoaa räätälöityjä ryhmäohjelmapalveluja Himos-Jämsän alueella. Valikoimasta löytyy erilaisia aktiviteetteja, kuten lumikenkäily, kalliolaskeutumista, nuorallakävelyä sekä puu- ja korikiipeilyä sekä paljon muuta aktiviteettia ryhmille, yhteistä nuotiokokkailua unohtamatta.

Eräopaspalvelu Talvi

Eräopaspalvelu Talvi tarjoaa runsaasti erilaisia eräelämyksiä joustavasti sovittuna sinulle ja ryhmällesi. Toimintaseikkailut, vaellukset, melontaretket ja loimuillat hoituvat isommankin porukan kanssa.

Maarit matkailuopas

Maarit on auktorisoitu Jämsän seudun paikallisopas, joka tuntee seutukunnan tarjonnan ja parhaat lounaspaikat sekä shoppailuputiikit. Maarit tarjoaa opastuspalveluitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Simulaattorimaailma

Simulaattorimaailman valikoimaan kuuluu racing- , ampuma- ja urheilusimulaattorit, konsolipelit sekä karaoke. Rallikyydityksessä vauhti on kuin oikeasta rallikisasta. Pääset istumaan pelkääjän paikalle, kun luottokuski tarjoaa unohtumattoman rallikyydin soratiellä.

 

Kievari Rantapirtti

Kievari Rantapirtti on suosittu juhlien ja tilaisuuksien pitopaikka. Majoittua voi huoneissa, mökeissä tai leirintäalueella. Tilattavana on erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita, kuten melontaa, koiravaljakkoajelua, rallikyyditystä, frisbeegolfia sekä mönkijä- ja moottorikelkkasafareja.

Jämsän Paintball

Jämsän Paintball tarjoaa elämyksellistä paintball-toimintaa Suomen suurimmalla paintball-alueella Jämsän Alhojärvellä. 

Jämsän Airsoft Games

Jämsän Airsoft sijaitsee Juokslahdella lähellä Saunakylää. Airsoft on suosittu sotapeliaktiviteetti erityisesti polttariporukoiden keskuudessa.

Saunalautta

Saunoon.fi:n saunalautta sijaitsee Himoksella ja risteilee Jämsän Patalahdella. Saunaan mahtuu kerralla jopa 10 henkilöä. Saunalautalle saa tuoda omia juomia ja ruokia, grillauskin onnistuu lautan viihtyisällä terassialueella.

Pakohuone Himos

Tunniksi toiseen todellisuuteen? Pakohuonepeli on seikkailu, jossa ryhmäsi kamppailee yhdessä aikaa vastaan ratkoen kiperiä tehtäviä.

Padel-kenttä Himoksella

Himokselta löytyy 2 valaistua panoraama-ulkopelikenttää. Pelaaminen onnistuu joko omilla välineillä tai välineitä voi vuokrata Himos Centeristä. Jämsän keskustaan Seppolaan avataan toiset kaksi ulkopadel-kenttää elokuussa 2022. 

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Maauimalan liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.