Edellinen
Seuraava

Leirintä

 

Jämsä sijaitsee eteläisessä Keski-Suomessa keskellä kaikkea tarvittavaa sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Himos-Jämsän seudulle on helppo tulla asuntovaunulla tai -autolla nauttimaan kauniista Järvi-Suomen luonnosta. Himoksella on kaksi karavaanialuetta monipuolisten palveluiden lähellä. Vaihtoehtoja leirintään tarjoavat muut Jämsän alueen leirintäalueet, kuten Rantapirtti sekä Karijärvi Camping, joissa telttailukin on mahdollista. Tule nauttimaan alueemme kattavasta leirintätarjonnasta!

 

Jämsän sydän logo

Caravanalueet Himoksella

Himos – Yhtiöt Oy  Länsi-Himoksella on 120 karavaanipaikkaa ja Pohjois-Himoksella 30 paikkaa. Paikkoja voi vuokrata sekä vuorokausi- että kausikäyttöön. Länsi ja pohjoisrinteiden caravanpaikoilla on mahdollisuus tyhjentää kemiallinen wc.

HimosLomat Sähköllinen karavaanipaikka on tarkoitettu matkailuautoille, vetoauton ja matkailuvaunun yhdistelmille sekä linja-autoille. Karavaanialue sijaitsee Himoslaaksossa Länsirinteiden juurella sijaitsevalla parkkialueella, Länsi-Himoksentien vasemmalla puolella.

Jämsän Kristillisen kansanopiston Matkaparkki Asuntovaunu-, asuntoauto- ja teltta-paikkoja sekä huoltopalvelut kalustolle. Matkaparkki sijaitsee Jämsän Kr. Kansanopiston alueella ja on täysin päihteetön alue. Kansanopiston matkaparkki on avoinna kesällä.

Maauimalan Matkaparkki on Jämsän keskustassa, sijaitseva ilmainen matkaparkki, jonne voi saapua mihin aikaan tahansa muutamaksi yöksi. Alueella ei ole käymälöitä tai muita saniteettitiloja. Maauimalan alueeseen kuuluu myös uimaranta, pelikenttiä, pumptrack-rata ja bukk off ice-harjoittelurata. 

 

 

Leirintäalueet

Kievari Rantapirtti tarjoaa majoitukseen huoneita tai mahdollisuuden majoittua leirintäalueella. Kesäaikaan käytössä on myös leirintämökkejä. Palveluita on myös tarjolla erilaisia aktiviteetteja sekä ohjelmapalveluja. Alueella on myös mahdollisuus saunoa maailman ensimmäisessä tynnyrisaunassa!

Karijärvi Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Jämsän ja Kuhmoisen rajalla. Perheen pienimmille on alueella tarjolla leikkipaikkoja sekä erilaisia pelejä. Palveluihin kuuluu mm. erä-, kalastus- ja marjastusretkien järjestäminen tilauksesta. Karijärvi Campingillä on kemsan tyhjennyspaikka sekä matkailuautojen jätesäiliön tyhjennyspaikka 

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut

Jaa