Leirintä

Jämsä sijaitsee eteläisessä Keski-Suomessa keskellä kaikkea tarvittavaa sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Himos-Jämsän seudulle on helppo tulla asuntovaunulla tai -autolla nauttimaan kauniista Järvi-Suomen luonnosta. Himoksella on kaksi karavaanialuetta monipuolisten palveluiden lähellä. Vaihtoehtoja leirintään tarjoavat muut Jämsän alueen leirintäalueet, kuten Rantapirtti sekä Karijärvi Camping, joissa telttailukin on mahdollista. Tule nauttimaan alueemme kattavasta leirintätarjonnasta!

Karavaanialueet Himoksella

Hiihtokeskus Himosvuori Oy  vuokraa karavaanipaikkoja. Länsi-Himoksella on 120 karavaanipaikkaa ja Pohjois-Himoksella 30 paikkaa. Paikkoja voi vuokrata sekä vuorokausi- että kausikäyttöön.
HimosLomat Oy vuokraa kausipaikkoja Himos Parkissa, joka sijaitsee Terassi Riemun vieressä. Vuokrattavana on ainoastaan kausipaikkoja, joten lyhytaikaiseen yöpymiseen Himosvuori tarjoaa myös vaihtoehtoja. 

Leirintäalueet

Kievari Rantapirtti tarjoaa majoitukseen huoneita tai mahdollisuuden majoittua leirintäalueella. Kesäaikaan käytössä on myös leirintämökkejä.
Camping Kotkanpesä on moderni vapaa-ajan viettoon sopiva alue eteläisessä Keski-Suomessa. Leirintäalue sijaitsee Kankarisveden rannalla ja tarjoaa upeat puitteet loma-ajan viettoon.
Karijärvi Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Jämsän ja Kuhmoisen rajalla.

Voisit olla kiinnostunut

Luontonähtävyydet

Koe luontoelämyksiä Himos-Jämsän seudun sykähdyttävässä luonnossa. Tule hämmästelemään jääkauden muovaamia luontokohteita ja arvokkaita luonnonsuojelualueita. Lumoudu luonnosta tutustumalla jylhiin rotkoihin, vehreisiin ryöneihin tai kuohuviin koskiin.

Lue lisää

Himoksen patikkareitit

Himoksella kulkee hyvä, maastoon merkitty polkureitistö, joka tarjoaa eri pituisia lenkkejä kuntoilijoille, vaeltajille, sauvakävelijöille, polkujuoksijoille sekä lumikenkäilijöille. Retkeilyreitit ovat pituudeltaan noin 3-12 kilometriä ja niitä voi yhdistellä oman mielenkiinnon ja taitotason mukaan. Rauhaisat ulkoilureitit mutkittelevat vaihtelevassa maastossa, jonka varrella on kaunista metsää sekä kallioista maaperää. Reiteillä pääsee ihailemaan myös hienoja näköaloja.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää
Jaa