Edellinen
Seuraava

Leirintäalueet

 

Jämsä sijaitsee eteläisessä Keski-Suomessa keskellä kaikkea tarvittavaa sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Himos-Jämsän seudulle on helppo tulla asuntovaunulla tai -autolla nauttimaan kauniista Järvi-Suomen luonnosta. Himoksella on kaksi karavaanialuetta monipuolisten palveluiden lähellä. Vaihtoehtoja leirintään tarjoavat muut Jämsän alueen leirintäalueet, kuten Rantapirtti sekä Karijärvi Camping, joissa telttailukin on mahdollista. Tule nauttimaan alueemme kattavasta leirintätarjonnasta!

 

Jämsän sydän logo

Caravanalueet

Himos – Yhtiöt Oy  Kausi- ja vuorokausipaikat vuokrattavissa 15.10.2022 – 2.5.2023. Länsi-Himoksella on 120 caravanpaikkaa ja Pohjois-Himoksella 30 paikkaa. Paikkoja voi vuokrata sekä vuorokausi- että kausikäyttöön. Länsi ja pohjoisrinteiden caravanpaikoilla on mahdollisuus tyhjentää kemiallinen wc. 

Jämsän Kristillisen kansanopiston Matkaparkki Asuntovaunu-, asuntoauto- ja teltta-paikkoja sekä huoltopalvelut kalustolle. Matkaparkki sijaitsee Jämsän Kristillisen Kansanopiston alueella ja on täysin päihteetön alue. Kansanopiston matkaparkki on avoinna kesällä.

 

 

Kievari Rantapirtti

Majatalo Villanen

Leirintäalueet

Kievari Rantapirtti tarjoaa majoitukseen huoneita tai mahdollisuuden majoittua leirintäalueella. Kesäaikaan käytössä on myös leirintämökkejä. Palveluita on myös tarjolla erilaisia aktiviteetteja sekä ohjelmapalveluja. Alueella on myös mahdollisuus saunoa maailman ensimmäisessä tynnyrisaunassa!

Karijärvi Camping on luonnonkaunis ja rauhallinen leirintäalue Jämsän ja Kuhmoisen rajalla. Perheen pienimmille on alueella tarjolla leikkipaikkoja sekä erilaisia pelejä. Palveluihin kuuluu mm. erä-, kalastus- ja marjastusretkien järjestäminen tilauksesta. Karijärvi Campingillä on kemsan tyhjennyspaikka sekä matkailuautojen jätesäiliön tyhjennyspaikka 

Majatalo Villanen matkaparkki löytyy Valtatie 9:n välittömässä läheisyydessä, Jyväskylän ja Tampereen puolivälistä, Länkipohjasta.

Rasua Camping sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jämsänkosken taajamasta ja noin 15–20 minuutin päässä Jämsän keskustasta osoitteessa Koskenpääntie 383, Jämsänkoski.

 

 

 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit vanhustenviikolla 2023

04.10.2023

13:00 - 15:00

Sairaalantie 11, 42120 Jämsä

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit keskiviikkona 4.10. klo 13 – 15 sairaalan auditoriossa, Sairaalantie 11, Jämsä. Ohjelma: klo 13.00 Aivoterveys klo 13.30 Ikäihmisten…

Kuvanveistäjä Heikki Häiväojan mitalinäyttely

28.02.2023 - 31.12.2023

Pässinmäki, Tiilikantie 5, 42300 Jämsä

Kuvanveistäjä Heikki Häiväojan (1929-2019) yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille suunnittelemien erikoismitalien näyttely. Taidetalo Pässinmäen pohjakerros.

Kirjamessumatkalle Helsinkiin

07.09.2023 - 04.10.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Lähde kanssamme kirjamessuille Helsinkiin lauantaina 28.10. Hinta 45 euroa sisältää lipun ja matkan. Sitova ilmoittautuminen alkaa torstaina 7.9. ja päättyy…

Jaa