Palvelun kuvaus

Neliöt: 223 m2

Henkilömäärä: 10 + 2

Makuuhuoneet: 5

Kylpyhuoneet: 2

WC:t 3

Osoite: Haperotie 16, 42100 Jämsä

Pysäköintitilaa jopa kahdeksalle autolle.

Lemmikit sallittu lisämaksusta.

Ulkoporeamme, liinavaatteet ja pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät majoitushintaan.

Himos Areena ja Himos Center ovat noin 2,5 km etäisyydellä ja Himos Golf autolla 3 km ja kävellen hieman yli kilometrin päässä. Merkityt retkeily- ja maastopyöräreitit lähtevät vierestä ja rinteille ajat talvisin muutamassa minuutissa.

Tämä raikkaan skandinaavinen huvila on tehty viihtymiseen ja nautiskeluun kokoustamista unohtamatta. Suurista panoraamaikkunoista avautuu näkymät yli golfkentän lähes koko Himoksen alueelle. Täällä maisema on alati vuodenaikojen mukaan muuttuva taulu, joka kesällä häikäisee vihreydellään, syksyllä hurmaa ruskallaan ja talvella kietoo sinut lumivaippaansa. Illan pimetessä alla on valojen tuikkiva saaristo.

Majoittujia mahtuu viiteen makuuhuoneeseen yhteensä, joista neljässä on yksittäiset vuoteet ja yhdessä parivuode. Lisävuodepaikkoja tarjoavat kaksi ilmapatjaa.

Alakerrassa on tunnelmallinen sauna, jonka ikkunoista on näköalat. Vilvoittelemaan pääset joko alakerran lounge-tilaan tai alaterassille, jossa on kahdeksan henkeä vetävä poreamme näköaloin. Alakerrassa on myös jääkaappi virvokkeille ja pyykinpesukone ja kaksi erillistä wc:tä.

Täydellisesti varustellun avokeittiön yhteydessä on 12 hengen ruokapöytä 16 hengen Iittala-astiastolla. Ruokailutilan yhteydessä on erillinen lasitettu terassi, jossa on mukavat loungesohvat. Lasittamattomalla terassilla on ulkoruokailuun pitkä ruokapöytä ja kaasugrilli.

Olohuone on yhdessäolon ja nautiskelun sydämenä, ja siinä on laadukas taulu-tv äänentoistolla. Sisustustakka tuo elävän tulen tunnelmaa.

Yläkerrassa on myös talon toinen kylpyhuone ja wc.

Tutustu 3D-esittelyyn ja varaa kotisivuiltamme!

Kysy myös kokoustarjousta!

Kauppiaan tiedot

Varaamökki.com
Tuomipakkaintie 9, 85100 Kalajoki
Y-Tunnus: 3190900-6
p. 050 543 6605
e. info@varaamokki.com
Verkkosivut

Jaa