Huoneet

Jämsän keskustassa ja Himoksella on tarjolla viihtyisää ja kohtuuhintaista huonemajoitusta. Hotellimajoitus on mahdollista Himoksella tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa monipuolista maaseutumajoitusta – maaseutuhotelli, majataloja sekä monen tasoista huonemajoitusta. Voit yöpyä rentoutuen rauhallisissa tunnelmissa tai nauttia lähiympäristön kulttuuritarjonnasta. Alueelta löytyy aamiaismajoitusta sekä huonemajoitusta tyylikkäissä sviiteissä.

Huoneistot

Jämsän seudulta löydät helposti viehättäviä lomahuoneistoja, joissa majoitut isommalla tai pienemmällä lomaporukalla. Tarjolla on moderneja huoneistoja sekä viihtyisiä sviittejä – majoitu makeasti ja herää hemmoteltuna uuteen päivään!

HimosLomat Himoksen keskusvaraamo
Holiday Club Himos
Huoneistohotelli Cosyhome
Ruotsulan Hovi

HimosLomat Oy

Aurinkopaikka 7

HimosLomat Oy

Aurinkopaikka 3

Huonemajoitus

Voit yöpyä hotellissa Himoksen tapahtumien ytimessä tai kauempana menosta ja melskeestä – miten sinulle parhaiten sopii. Huonemajoitusta löytyy jokaiselle lomailijalle. Kääriydy pehmoisiin lakanoihin ja nuku makoisat unet!

Himos Hotelli
Jämsän Gasthaus
Kievari Rantapirtti
Mataran Puuro ja Peti
Särkisaaren Leiri- ja kurssikeskus
Hotel Hiisi Hill

 

HimosLomat Oy

HIMOSHOTELLI HYTTIHUONE 3:lle

HimosLomat Oy

2-hh Patalahden Rantamotelli

HimosLomat Oy

4-hh Patalahden Rantamotelli

HimosLomat Oy

Himoshotelli

HimosLomat Oy

Himoshotelli, Kattoikkunalliset Huoneet

HimosLomat Oy

Himoshotelli Rantarakennus

Maaseutumajoitus

Majoitu mukavasti maaseudulla – Jämsän alue tarjoaa idyllistä maatilamajoitusta ja lämminhenkisiä maaseutuhotelleja. Maaseudun rauhassa nukut makoisasti ja rentoudut lomasta nauttien – valitse majoitus pienen ajomatkan päästä Himokselta ja ihaile viihtyisiä maaseutumaisemia.

Lomaluhti
Majatalo Villanen
Uusi-Yijälän tila

Voisit olla kiinnostunut

Himos-Jämsän seutu tarjoaa monipuolista tekemistä ja mielenkiintoista nähtävää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään. Himos-Jämsän seudulla tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin. Jämsän seutu tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde elämysten pariin!

Lue lisää
Jaa