Edellinen
Seuraava

Huonemajoitus

 

Himos-Jämsässä on tarjolla viihtyisää ja kohtuuhintaista huonemajoitusta. Hotellimajoitus on mahdollista Himoksella tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi Himos-Jämsän seudulla on idyllistä maaseutumajoitusta – maaseutuhotelli, huoneistoja sekä monen tasoista huonemajoitusta. Voit yöpyä rentoutuen maaseudulla tai nauttia lähiympäristön kulttuuritarjonnasta. Huonemajoitusta aamiaisella tyylikkäissä huoneissa ja sviiteissä. Valitse itsellesi sopiva majoitus!

 

Jämsän sydän logo

Huoneistot

Jämsän seudulta löydät helposti viehättäviä lomahuoneistoja, joissa majoitut isommalla ja pienemmällä lomaporukalla. Tarjolla on moderneja huoneistoja sekä viihtyisiä sviittejä – majoitu makeasti ja herää hemmoteltuna uuteen päivään!

Huonemajoitus

Varaa itsellesi viihtyisä ja edullinen motellihuone Himoksen vierestä, Patalahden rannalta tai varaa hotellimajoituksesi muualta Himos-Jämsän alueelta. Alueella on ihastuttavia ja eritasoisia huonemajoituskohteita joka makuun, valikoima vaihtelee laadukkaista sviiteistä edullisempiin huoneisiin. Sukella tuoreisiin lakanoihin ja nauti mukavista yöunista! Löydä sinulle paras paikka. 

Hotellit

Jämsän seudulla on erilaisia hotelleja elegantista sviitistä maalaishotelliin. Himoksen alue tarjoaa sopivia huonemajoitusvaihtoehtoja HimosHotellin ja Rantakammarin huoneissa. HimosHotellin 2 hengen huoneet sijaitsevat päärakennuksen alakerrassa. Rantakammarissa on 2 hengen huone, josta järvinäkymä Patalahdelle. HimosHotellin päärakennuksessa on myös laivan hyttiin verrattavia 3 hengen hostellihuoneita.

Motellit

Koskentien kotimajoitus sijaitsee Jämsän keskustassa sairaalan, koulujen, urheilukentän ja jäähallin vieressä. Saatavilla on kaksi erillistä makuuhuonetta yhteisellä keittiöllä ja saniteettitiloilla. Patalahden motellihuoneet sijaitsevat järven rannalla mökkityylisesti sisustetuissa rivitaloissa. Motellin edustalla on pieni luonnonranta, josta kesällä pääsee pulahtamaan vilvoittavalle uinnille. Rantamotellilla on miesten ja naisten yleiset asiakassaunat.

 

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

 

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.