Huonemajoitus

 

Jämsän keskustassa ja Himoksella on tarjolla viihtyisää ja kohtuuhintaista huonemajoitusta. Hotellimajoitus on mahdollista Himoksella tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa monipuolista maaseutumajoitusta – maaseutuhotelli, majataloja sekä monen tasoista huonemajoitusta. Voit yöpyä rentoutuen rauhallisissa tunnelmissa tai nauttia lähiympäristön kulttuuritarjonnasta. Alueelta löytyy aamiaismajoitusta sekä huonemajoitusta tyylikkäissä sviiteissä.

Huoneistot

Jämsän seudulta löydät helposti viehättäviä lomahuoneistoja, joissa majoitut isommalla ja pienemmällä lomaporukalla. Tarjolla on moderneja huoneistoja sekä viihtyisiä sviittejä – majoitu makeasti ja herää hemmoteltuna uuteen päivään!

Huonemajoitus

Himos-Jämsän alueella on ihastuttavia ja eritasoisia huonemajoituskohteita joka makuun. Huonemajoitusta on isoille ja pienille ryhmille tai ihan kahdestaa. Kääriydy pehmoisiin lakanoihin ja nuku makoisat unet!

Hotellit

Jämsän seudulla on useita hotelleja. Himoksen alue tarjoaa sopivia majoitusvaihtoehtoja alueella viihtyville asiakkaille. Muualla Jämsässä voit valita sopivan majoituksen perustason hotelleista persoonallisiin ja viihtyisiin itsenäisiin majoituspaikkoihin.

Motellit

Koskentien kotimajoitus sijaitsee Jämsän keskustassa sairaalan, koulujen, urheilukentän ja jäähallin vieressä. Tien toiselta puolelta pääsee joenrannan ja kirkon kävelyteille lenkkeilemään tai vaikka rauhoittavalle iltakävelylle. Saatavilla on kaksi erillistä makuuhuonetta yhteisellä keittiöllä ja saniteettitiloilla.

Voisit olla kiinnostunut

 

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää
Jaa