Edellinen
Seuraava

Lemmikit

 

Jämsän koirahoitola tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista koirahoitolapalvelua karvaiselle ystävällesi. Koiran kanssa pääsee hiihtämään Myllymäen koirahiihtoladulle talven tullen. Eläinlääkäri ja eläinklinikat tarjoavat tarvittaessa laadukkaita peruspalveluitaan. Ajanvarauspalvelun kautta voit tilata lääkärin milloin tahansa! Tarjolla on myös etävastaanottoaikoja ajanvarauksella.

 

Jämsän sydän logo

Jämsän koirahoitola

Jämsän koirahoitola tarjoaa koirille omat huoneet, joista on suora kulku terasseille. Hoitolassa koirasi pääsee ulkoilemaan useasti päivässä sekä ruokailu järjestetään kahdesti päivässä! Peruspalveluiden lisäksi Jämsän koirahoitola tarjoaa lisäpalveluita karvaiselle kaverillesi, kuten kynsien leikkuuta ja lenkityksiä. Lisätietoja varausohjeista, hinnastosta sekä muista palveluista läydät Jämsän koirahoitolan nettisivuilta.

Koirahiihtolatu

Koirahiihtolatuja löytyy Jämsänkosken Myllymäestä, aivan jäähallin kupeesta. Yksisuuntainen latu on noin kilometrin mittainen ja koirat on pidettävä kytkettynä ladulla liikuttaessa. 

Eläinlääkärit

Eläinklinikka Huiskuhäntä tarjoaa pieneläimille laadukkaita peruspalveluita. 24/7 ajanvarauspalvelun kautta voit tilata lääkärin milloin tahansa! Tarjolla on myös etävastaanottoaikoja ajanvarauksella. Jämsän pieneläinklinikka on yksityinen, lämminhenkinen ja persoonallinen eläinklinikka. Palveluihin perustoimenpiteiden lisäksi kuuluu muita erityispalveluita erikseen sovittaessa. Aikoja voi varata puhelimitse sekä nettiajanvarauksen kautta. Eläinlääkäri Ulla Keskinen palvelee osoitteessa Seppolantie 5, 42100 Jämsä. Ajanvaraukset sekä tiedustelut numeroon 0400 344 565 tai sähköpostiin ulla.keskinen@keuruu.fi.

Koirahieroja Maria Kurvinen

Jämsässä on paikallisena palveluna myös hierontaa karvakuonoille. Koirahierontaa kotikäynnein iltaisin ja viikonloppuisin Jämsässä ja lähialueilla, hinnat 35€/kerta sekä matkakorvaus yli 10 km matkalta. Lisätietoja saat seuraamalla koirahierojaa Facebookissa tai puhelimitse p. 045 1266459.

 

Voisit olla kiinnostunut

Jaa