Edellinen
Seuraava

Kesäpuuhaa lapsille

 

Tervetuloa Himos-Jämsään, jossa seikkaillaan iloisen kesäpuuhan parissa! Tutustu Maauimalan liikuntapuistoon, skeittirataan ja pumptrackiin, jotka tarjoavat vauhdikasta menoa kesäpäiviin. Lasten leikkipuistoissa riittää hauskanpitoa ja seikkailuja, lisäksi alueella on useita uimarantoja, jossa nauttia lämpöisistä kesäpäivistä. Tutustua ihan oikeisiin hirviin ja peuroihin Hirvikartanolla ja Ranta-Hirvelän tilan ihastuttavin eläimiin! Himos-Jämsä on tunnin ajomatkan päässä huvipuisto Särkänniemestä ja Linnainmaan Hop-Lopista. Jyväskylän Hop-Lop on noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Tule mukaan luomaan unohtumattomia kesämuistoja!

Maauimalan liikuntapuisto

Kesäisin Maauimalan alue tarjoaa upeat mahdollisuudet liikkumiseen ja virkistäytymiseen. Alueella on hiekkaranta sekä aurinkoterassi, jossa voi nauttia kesäpäivästä aurinkoa ottaen. Lasten leikkikentällä perheen pienimmät voivat leikkiä ja temmeltää. Suomen suurin Bukk Off Ice-harjoittelurata tarjoaa mahdollisuuden harjoitella jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn taitoja.

Lelumuseo Helminauha

Lelumuseo Helminauha on kuin aarrearkku täynnä historiaa ja leikin iloa! Museossa pääset tutustumaan tuhansiin leluihin, jotka kattavat koko 1900-luvun aina nykypäivään asti. Näet vanhan ajan leluja ja esineistöä, joiden parissa suomalaislapset ovat leikkineet vuosien varrella. 

Leikkipuistot

Jämsän alueella on useita perheiden keskuudessa suosittuja leikkipuistoja, joissa on leikkivälineitä eri ikäisille lapsille, kuten keinuja, hiekkalaatikoita, liukumäkiä ja leikkimökki. Suosituimpia leikkipaikkoja ovat Jämsänkosken Pallokentän leikkipaikka ja Maauimalan alueen leikkipaikka.

Hirvikartanon eläintarha

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen elämys Hirvikartanolle! Sinulla on mahdollisuus tavata hirvet, täpläkauriit ja porot aivan läheltä, voit jopa päästä taputtelemaan tai jopa pussaamaan hirveä! Hirvikartanon kesäsesonki 26.6.- 31.8.2024

Ranta-Hirvelän tila

Ranta-Hirvelän tilalla asusta monenlaisia kotieläimiä. Suloisten eläimien lisäksi tilalla järjestetään eläin-aiheisia kerhoja, tapahtumia ja leirejä. Tilalla vieraillaan ennalta sovittuna ajankohtana tai tapahtumien aikana. Seuraa somessa Ranta-Hirvelän tilan elämää.

Uimarannat

Kesäisin voit hemmotella itseäsi rantaelämällä useilla Himos-Jämsän uimarannoilla. Kaupungin keskustassa sijaitsevalla Maauimala alueella on hiekkaranta, jolla voit ottaa aurinkoa ja virkistäytyä pulahtamalla uimaan. Lisäksi lapsiperheiden suosiossa oleva Varpaisniemen ja Särkijärven hiekkarannat kutsuvat sinut viettämään lämpimiä kesäpäiviä rannalla.

 

Jämsässä tapahtuu

Pelti Auki

12.04.2024 - 14.04.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PELTI AUKI HIMOS AREENALLA! Nyt lähdetään liikkeelle siitä, et liika on liikaa. Näillä sähkön hinnoilla ei ole varaa näppäillä pitkään, joten…

Kestikievarin Tuhkimo

06.04.2024 - 09.05.2024

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Rakkautta ilmassa! Näytelmä pohjautuu löyhästi Tuhkimo-satuun, mutta kyseessä ei ole perinteinen satunäytelmä, vaan se ottaa mallia viimeisimmistä Tuhkimo-elokuvista. Näytelmän sijoittuu…

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely

03.04.2024 - 28.04.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely on esillä pääkirjaston vitriineissä 3.-28.4. Yhdistys esittelee toimintaansa kirjastossa tiistaina 16.4. kello 10-12 ja 14-18. Tervetuloa!

Jaa