Lelumuseo Helminauha

 

 

Jämsän sydän logoUpea maisemoitu rautatiepienoismalli, tuhansia leluja ja muuta esineistöä – lähde muistelumatkalle lelujen luo!

Lelumuseo Helminauha on kuin aarrearkku täynnä historiaa ja leikin iloa! Museossa pääset tutustumaan tuhansiin leluihin, jotka kattavat koko 1900-luvun aina nykypäivään asti. Näet vanhan ajan leluja ja esineistöä, joiden parissa suomalaislapset ovat leikkineet vuosien varrella. Museossa on myös näyttämö ja näytelmäpuvusto roolileikkejä varten, joten voit astua suoraan leikin maailmaan.

Erityinen nähtävyys museossa on Kauhukammari, jossa voit rohkeasti kohdata Nanni Mänttärin perheen – omalla vastuullasi. Lisäksi museon yhteydessä on Arabian astioiden näyttely, joka tarjoaa lisää mielenkiintoista kulttuurikokemusta.

Museon pihapiiristä löydät myös urheilu- ja leikkikentät, joilla voit pelata erilaisia pihapelejä ja viettää aktiivista aikaa ulkona. Lähistöllä sijaitsee myös luontopolku, joka tarjoaa mahdollisuuden järjestää aarteenetsintäseikkailuja ja tutustua ympäröivään luontoon. Lelumuseo Helminauha on ihanteellinen paikka koko perheelle nauttia unohtumattomasta muistelumatkasta lelujen maailmaan!

 

Lelumuseo Helminauha on avoinna 1.6.-30.7.2024 tiistai-sunnuntai klo 12-17.  Sovitusti avoinna ryhmille touko- ja elokuussa(vähintään 10 hlöä). Liput aikuiset 10€, lapset 5€ alle 3v ilmaiseksi.

 

lelukaupunki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osoite: Alhonkoulutie 19, 42100 Jämsä
Puh. 040 722 8647
Lelumuseo Helminauha

 

 

lelukaupunki

lelukaupunki