Edellinen
Seuraava

Padel

 

Suosiotaan kasvattanut, Meksikosta peräisin oleva Padel on sosiaalinen mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat sekoitus tennistä ja squashia. Padelkenttä  on ympäröity korkealla lasi- ja metalliverkkoseinillä ja jaettu kahteen osaan verkolla. Padelia pelataan nelinpelinä ja se sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille pelaajille. Himos-Jämsän alueella on ulkopelikenttiä Himoksella ja Jämsän keskustassa. Tutustu Padelin sääntöihin.

Padel sisäpelikentät

Himoksen Willissä Lännessä on ympärivuotisessa käytössä kaksi padel-kenttää. Varaukset lokakuun puolivälistä alkaen.

Himos Padel

Himoksella on kaksi valaistua ulkopelikenttää, joten pelaaminen on mahdollista syksypimeälläkin. Himos Centeristä saa pelikentän lisäksi vuokrattua pelivälineet ja jopa valmennusta. Lisätietoja ja varaustiedot löydät täältä.

Padel Adder Seppola

Seppolan ulkokentän luona on ilmainen pysäköintipaikka. Kentän ja pelivälineiden vuoraus maksetaan  varauksen yhteydessä. Pelipaikalle saavuttaessa maila valitaan omatoimisesti. 

Jämsässä tapahtuu

"Urkumusiikkia Suomesta ja muualta" -konsertti

03.03.2024

18:00 - 19:15

Koskentie 30b, 42100 Jämsä

Jämsän kirkossa pidettävässä konsertissa konsertoi Markku Heikinheimo (urut). Säveltäjäniminä konsertissa: Merikanto, Rheinberger, Stenius, Karllsson ja Franck. * * * Markku…

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Jaa