Edellinen
Seuraava

Talviuinti

 

Himos-Jämsässä uiminen ei rajoitu vain kesäaikaan. Jämsän paikallisessa Uimahalli Koskikarassa on oma allas perheen pienimmille ja isompi allas aikuisille.  Talvella matkailija voi virkistäytyä avannossa. Astetta hurjapäisempi pääsee kokeilemaan avantoseikkailua Himoksella. Lisäksi lähiseudulla on useita kylpylöitä. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat kylpylät Scandic Laajavuori Jyväskylässä sekä Scandic Eden Nokialla. Jyväskylässä on myös uimahalli AaltoAlvari.

 

Jämsän sydän logo

Avantoseikkailu

Miltä tuntuisi hypätä avantoon kelluntapuvussa pakkasten paukkuessa? Kutsu lomakaverisi mukaan ja lähtekää kokeilemaan avantoseikkailua, joka on yksi Himoksen suosituimmista ryhmäaktiviteeteista talvella. Avantoseikkailussa kelluntapuvut suojaavat kylmältä ja pitävät uimarit kuivina pinnalla vaikka uimataito puuttuisi. Avantoon menossa ei ole minkäänlaista vaaraa, sillä mukana ovat Himoksen kokeneet ohjelmapalveluoppaat. Tule kokemaan elämyksellistä jääuintia!

Avantouinti

Himos-Jämsässä on hyvät mahdollisuudet avantouintiin: Pulahda suoraan saunasta nauttimaan kylmästä kylvystä. Avantouimaan pääsee talvisin Uimahalli Koskikaralla, Hallin uimalassa sekä Särkijärven kuntotalolla.  HimosLomien viikko-ohjelmasta löytyy koko talven ajan avantosauna keskiviikkoisin. Avantouinti parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä hidastaa solujen vanhenemista. Jämsän avannot houkuttelevat virkistäytymään!

Uimahalli

Jämsän paikallisessa uimahalli Koskikarassa polskitaan vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lasten allas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneissa on höyrysauna ja sauna. Uimahallin rannalta voi kesäisin pulahtaa Koskikeskisen veteen. Talvella uimahallin rannasta voi pulahtaa avantoon.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Pelti Auki

12.04.2024 - 14.04.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PELTI AUKI HIMOS AREENALLA! Nyt lähdetään liikkeelle siitä, et liika on liikaa. Näillä sähkön hinnoilla ei ole varaa näppäillä pitkään, joten…

Kestikievarin Tuhkimo

06.04.2024 - 09.05.2024

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Rakkautta ilmassa! Näytelmä pohjautuu löyhästi Tuhkimo-satuun, mutta kyseessä ei ole perinteinen satunäytelmä, vaan se ottaa mallia viimeisimmistä Tuhkimo-elokuvista. Näytelmän sijoittuu…

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely

03.04.2024 - 28.04.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely on esillä pääkirjaston vitriineissä 3.-28.4. Yhdistys esittelee toimintaansa kirjastossa tiistaina 16.4. kello 10-12 ja 14-18. Tervetuloa!

Jaa