Edellinen
Seuraava

Talviuinti

 

Himos-Jämsässä uiminen ei rajoitu vain kesäaikaan. Jämsän paikallisessa Uimahalli Koskikarassa on oma allas perheen pienimmille ja isompi allas aikuisille.  Talvella matkailija voi virkistäytyä avannossa. Astetta hurjapäisempi pääsee kokeilemaan avantoseikkailua Himoksella.  Lisäksi lähiseudulla on useita kylpylöitä. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat kylpylät Scandic Laajavuori Jyväskylässä sekä Scandic Eden Nokialla. Jyväskylässä on myös uimahalli AaltoAlvari.

 

Jämsän sydän logo

Avantoseikkailu

Miltä tuntuisi hypätä avantoon kelluntapuvussa pakkasten paukkuessa? Kutsu lomakaverisi mukaan ja lähtekää kokeilemaan avantoseikkailu, joka on yksi Himoksen suosituimmista ryhmäaktiviteeteista talvella. Avantoseikkailussa kelluntapuvut suojaavat kylmältä ja pitävät uimarit kuivina pinnalla vaikka uimataito puuttuisi. Avantoon menossa ei ole minkäänlaista vaaraa, sillä mukana ovat Himoksen kokeneet ohjelmapalveluoppaat. Tule kokemaan elämyksellistä jääuintia!

Avantouinti

Himos-Jämsässä on hyvät mahdollisuudet avantouintiin: Pulahda suoraan saunasta nauttimaan kylmästä kylvystä. Avantouimaan pääsee talvisin Uimahalli Koskikaralla, Hallin uimalassa sekä Särkijärven kuntotalolla.  HimosLomat tarjoaa avantouintimahdollisuutta Saunapihan kävijöille, joka on varattavissa erikseen ryhmille. Särkisaaren leirikeskuksessa on oma Rantasauna, jonka avanto on kytketty Rantasaunan vuokraukseen. Rantasauna on tilaussauna, joka on varattavissa ennakkovarauksena ryhmille. Avantouinti parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä hidastaa solujen vanhenemista. Jämsän avannot houkuttelevat talviuimareita virkistäytymään!

Uimahalli

Jämsän paikallisessa uimahalli Koskikarassa polskitaan vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lasten allas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneissa on höyrysauna ja sauna. Uimahallin rannalta voi kesäisin pulahtaa Koskikeskisen veteen. Talvella uimahallin rannasta voi pulahtaa avantoon.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Moottorikelkkailu

Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti,  jonka varrella pääsee ihailemaan kauniita maisemia hohtavien hankien loisteessa.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.