Edellinen
Seuraava

Talviuinti

 

Himos-Jämsässä uiminen ei rajoitu vain kesäaikaan. Jämsän paikallisessa Uimahalli Koskikarassa on oma allas perheen pienimmille ja isompi allas aikuisille.  Talvella matkailija voi virkistäytyä avannossa. Astetta hurjapäisempi pääsee kokeilemaan avantoseikkailua Himoksella. Lisäksi lähiseudulla on useita kylpylöitä. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat kylpylät Scandic Laajavuori Jyväskylässä sekä Scandic Eden Nokialla. Jyväskylässä on myös uimahalli AaltoAlvari.

 

Jämsän sydän logo

Avantoseikkailu

Miltä tuntuisi hypätä avantoon kelluntapuvussa pakkasten paukkuessa? Kutsu lomakaverisi mukaan ja lähtekää kokeilemaan avantoseikkailua, joka on yksi Himoksen suosituimmista ryhmäaktiviteeteista talvella. Avantoseikkailussa kelluntapuvut suojaavat kylmältä ja pitävät uimarit kuivina pinnalla vaikka uimataito puuttuisi. Avantoon menossa ei ole minkäänlaista vaaraa, sillä mukana ovat Himoksen kokeneet ohjelmapalveluoppaat. Tule kokemaan elämyksellistä jääuintia!

Avantouinti

Himos-Jämsässä on hyvät mahdollisuudet avantouintiin: Pulahda suoraan saunasta nauttimaan kylmästä kylvystä. Avantouimaan pääsee talvisin Uimahalli Koskikaralla, Hallin uimalassa sekä Särkijärven kuntotalolla.  HimosLomat tarjoaa avantouintimahdollisuutta Saunapihan kävijöille, joka on varattavissa erikseen ryhmille. Särkisaaren leirikeskuksessa on oma Rantasauna, jonka avanto on kytketty Rantasaunan vuokraukseen. Rantasauna on tilaussauna, joka on varattavissa ennakkovarauksena ryhmille. Avantouinti parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä hidastaa solujen vanhenemista. Jämsän avannot houkuttelevat virkistäytymään!

Uimahalli

Jämsän paikallisessa uimahalli Koskikarassa polskitaan vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lasten allas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneissa on höyrysauna ja sauna. Uimahallin rannalta voi kesäisin pulahtaa Koskikeskisen veteen. Talvella uimahallin rannasta voi pulahtaa avantoon.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän Vuoroin vieraissa

28.03.2023

17:00 - 19:00

Mottilantie 11, 42100 Jämsä

Tervetuloa Jämsän yhdistysten avoimeen yhteistyöiltaan Jämsän AVH-yhdistyksen isännöimänä. Kuulemme heidän toiminnastaan ja aivoverenkiertohäiriöistä. Vaihdetaan myös yhdessä kuulumisia. Kahvit tarjolla klo…

The Siskokullat (musiikkinäytelmä)

24.03.2023 - 28.03.2023

Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Suosittu ja kiitetty musiikkinäytelmä The Siskokullat palaa J+J Teatterin (Kauppakuja 3, Jämsänkoski) näyttämölle puolen vuoden tauon jälkeen. Näytelmässä kuljetaan aikamatka…

Liisa Kukkasen "Nuket matkalla jossain päin Suomea" -nukkenäyttely

07.03.2023 - 30.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Joutsalaisen Liisa Kukkasen ottamia valokuvia sekä 1:6-mittakaavassa olevia nukkekodin huoneita.

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.