Värikkäitä teatterihetkiä, laadukkaita esityksiä vuoden ympäri

 

Teatterit

Harrasteteattereiden hersyvää komediaa ja farssia sekä kesäteatterin antoisaa kerrontaa Suomen historian tapahtumista. Jämsässä teatteriharrastus kukkii vireänä. Kaupungissa on lukuisia yhdistyksiä ja seuroja, jotka järjestävät laadukkaita teatteriesityksiä talvella ja kesällä. Paikalliset teatterit ovat erikoistuneet komedioihin ja paikallisiin, jämsäläisiin tarinoihin.

Tulevia näytelmiä

J+J Teatteri : Musiikkinäytelmä Sota-aika, esitykset 18.1.- 20.2.2020
Turkinkyläseuran teatteri: Kahden anisen putkiremppa, ensi-ilta 7.3.2020, esitykset maaliskuun ajan
Kuoreveden kesäteatteri: Suloinen myrkynkeittäjä, ensi-ilta 22.3.2020
Jämsän kesäteatteri: Teatteri Tenhon esittämä komedia mooseksen perintö, esitykset heinäkuusta elokuun puoleen väliin

J+J Teatteri

Himokseltakin tuttu J+J Teatteri on ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka valmistaa vuosittain 3-4 ensi-iltaa, joista 1-2 esitystä on suunnattu lapsille. Esitykset pidetään Jämsänkosken Teatteritalolla, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski.

J+J Teatteri

 

Jämsän Kesäteatteri

Jämsän Kesäteatteri on ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka toimii Jämsän keskustan kupeessa Pietilän Sähkökoskella, aidossa kesäteatterimiljöössä. Esitykset ovat heinäkuusta elokuun alkuun. Sähkökoskenkatu 31, 42100 Jämsä.

Jämsän Kesäteatteri

Elokuvateatteri Jämsän Kinotar

Laatuelokuvia ja Suomen ensi-iltoja viikon jokaisena iltana. Kaksi elokuvasalia, kioski. Pääskyläntie 25, 42100 Jämsä

Elokuvateatteri Jämsän Kinotar

Kuoreveden kesäteatteri

Kuoreveden Nuorisoseura Nysä ry esittää koko perheen komedioita kesäisin katetussa kesäteatterissa ja talvella nuorisoseuran talon teatterissa. Kuorevedentie 921, 35630 Kuorevesi

Kuoreveden kesäteatteri

Teatteri Tenho

Teatteri Tenho on perheteatterista alkanut harrastajateatteri. Ryhmä tuottaa mm. näytelmiä, lausuntaesityksiä ja huumoriohjelmia. Esityksiä voi tilata myös omiin juhliinsa. Säterintie 1, 42100 Jämsä

Teatteri Tenho

Turkinkyläteatteri

Turkinkyläseuran harrastelijanäyttelijöiden näytelmäpiiri esittää talvikaudella hauskoja komedioita tunnelmallisella Turkinkylän seurantalolla. Suosittuun teatteriin on hyvä varata liput jo etukäteen. Turkinkyläntie 630, 42100 Jämsä

Turkinkyläteatteri

Voisit olla kiinnostunut

Huopakulttuuri

Huovalla on Jämsässä pitkät juuret. Pelkästään Partalan kylällä toimi aikoinaan seitsemän huopatehdasta ja vieläkin Jämsässä on kolme huopatehdasta toiminnassa. Alueesta on tullut merkittävä huopateollisuuden, huovuttajien, huopataiteilijoiden ja huopa-alan keskittymä. Kesäisin huopaa juhlitaan kansainvälisellä Huopanäyttelyllä. Huopatehtaiden myymälöistä löydät muistoksi aitoja huopikkaita ja hauskoja huopatuotteita.

Lue lisää

Museot

Jämsä on museokävijän aarreaitta. Himos-Jämsän alueella on neljä kotiseutumuseota ja useita erikoismuseoita, jotka kertovat alueen perinteistä mitä parhaiten: kotiseudusta, maamiehen elosta ja olosta, lasten leikeistä sekä Suomen ilmailuteollisuuden alkuvaiheista. Museot ovat pääasiassa avoinna kesäaikaan tai tilauksesta ryhmille.

Lue lisää

Taidegalleriat

Jämsä on vireä taidekaupunki. Kaunis luonto ja upeat maisemat innoittivat aikoinaan jo Eliel Saarista, Akseli Gallen-Kallelaa ja Eino Leinoa. Seudun taiteilijoiden käsissä syntyy toinen toistaan upeampia luomuksia. Puu, huopa, savi, metalli ja vanhat esineet muuttavat osaavissa käsissä muotoaan. Galleria Kivipankissa on vaihtuvia, mielenkiintoisia taidenäyttelyjä ympäri vuoden.

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn