Ravintolat

Jämsän ravintolat hellivät makuhermoja tarjoamalla puhtaita makunautintoja. Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan omia viinejä sekä paikallista lähiruokaa nauttien samalla idyllisistä maisemista alueen tunnelmallisissa ravintoloissa. Jämsässä on lukuisia lounasravintoloita, tunnelmallsia à la carte ravintoloita ja tietenkin nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita. Tilausravintoloista saa varattua pöydän pienelle tai isolle ryhmälle, pitopalvelut tuovat juhlat luoksesi vaikkapa mökille.

Lounasravintola

Nauti monipuolinen lounas Jämsän lounasravintoloissa. Himos-Jämsässä on lukuisia lounasruokapaikkoja, joissa saat vatsasi täyteen. Jämsästä löytyy myös kiinalainen ravintola.

 

 

À la carte

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin – Jämsän seudulta löydät runsaasti elämyksellisiä ravintoloita.

 

Tilausravintola

Sukujuhlat, tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, hieno edustustilaisuus, kauan kaivatut ystävät vierailulla… Joskus on ihana kokoontua omalla porukalla rauhallisessa ilmapiirissä herkullisen ruuan äärellä. Himos-Jämsän ihanissa tilausravintoloissa voit järjestää ihan oman tilaisuuden.

 

 

Juhla- ja kokoustilat

Himos-Jämsän seudulla on useita erilaisia juhla- ja kokoustiloja, joihin on mahdollista tilata tarjottavaa. Tilaisuuksien yhteyteen voi liittää myös aktiviteettejä ja rentoutumista.

 

 

Pizzeriat

Jämsäläiset rakastavat pizzaa ja niinpä Jämsästä löytyy runsas valikoima laadukkaita kebab-pizzerioita. Lähde vaikka pizzeria-kierrokselle ja valitse oma suosikkipitsasi!

 

Hampurilaispaikat

Kurniiko vatsasi? Kaipaatko pikaista herkkua pieneen nälkään? Jämsän pikaruokaravintolat pelastavat päiväsi! Jämsästä saa useiden pikaruokaketjujen maittavia herkkuaterioita.

 

 

 

Aasialaiset ravintolat

Jämsässä makuhermoja voi helliä myös itämaisella korostuksella. Thai-ravintolat ja kiinalainen ravintola tuovat monipuolisuutta makunautintoihin.

Voisit olla kiinnostunut

Himos Trail

Himos Trail tarjoaa tunnelmallisen polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa