Ravintolat

 

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie sinut makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä ja lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä. Himos-Jämsässä on lukuisia lounasravintoloita ja tunnelmallsia à la carte ravintoloita sekä nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita. Tilausravintoloista saat varattua pöydän isolle tai pienelle ryhmällesi. Paikalliset pitopalvelut tuovat juhlan luoksesi vaikkapa vuokramökille.

 

Jämsän sydän logo

 

Lounasravintolat

Nauti monipuolinen lounas Himos-Jämsän lounaspaikoissa. Valitse mieleisesi useista lounasruokapaikoista, saat varmasti vatsasi täyteen. Suuri osa alueen lounasravintoloista on auki vain arkisin.

 

À la carte- ja tilausravintolat

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin. Sukujuhlat, tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, hieno edustustilaisuus tai kauan kaivatut ystävät vierailulla.

Aasialaiset ravintolat

Jämsässä makuhermoja voi helliä myös itämaisella korostuksella. Thai-ravintolat ja kiinalainen ravintola tuovat monipuolisuutta makunautintoihin.

Pikaruokaravintolat

Kurniiko vatsasi? Kaipaatko pikaista herkkua pieneen nälkään? Jämsän pikaruokaravintolat  pelastavat päiväsi! Jämsästä saa useiden pikaruokaketjujen maittavia herkkuaterioita.

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa