Ravintolat

Jämsässä on lukuisia lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, yllättävään nälkään pikaruokapaikkoja sekä herkullisia aasialaisia makuja. Tilausravintoloista saa varattua pöydän pienelle tai isolle ryhmälle. Maaseuturavintoloissa voi maistaa aitoa suomalaista perinneruokaa, nauttia paikallista viiniä ja ihailla idyllisiä maisemia, tarvittaessa valmiita aterioita saa tilattua myös mökille.

ravintolat

Lounasravintola

Nauti maittava lounas Jämsän lounasravintoloissa. Himos-Jämsässä on lukuisia lounasruokapaikkoja, joissa saat vatsasi täyteen. Jämsästä löytyy myös kiinalainen ravintola.

Lounasravintolat

 

À la carte

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin – Jämsän seudulta löydät runsaasti elämyksellisiä ravintoloita.

À la carte

Tilausravintola

Sukujuhlat, tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, hieno edustustilaisuus, kauan kaivatut ystävät vierailulla… Joskus on ihana kokoontua omalla porukalla rauhallisessa ilmapiirissä herkullisen ruuan äärellä. Himos-Jämsän ihanissa tilausravintoloissa voit pitää ihan oman tilaisuuden.

Tilausravintolat

 

 

Pitopalvelu

Himos-Jämsän pitopalveluista saat tarjoilut helposti, olipa kyseessä sitten rento illanvietto tai suuremmat kekkerit. Tutustu valikoimaan ja tilaa herkuttelut juhliin tai valmiit ruuat mökille!

Pitopalvelut

 

Pizzeria

Jämsäläiset rakastavat pizzaa ja niinpä Jämsästä löytyy runsas valikoima laadukkaita pizzerioita ja kebab-ravintoloita. Lähde vaikka pizzeria-kierrokselle ja valitse oma suosikkipitsasi!

Pizzeriat

 

Pikaruoka

Kurniiko vatsasi? Kaipaatko pikaista herkkua pieneen nälkään? Jämsän pikaruokaravintolat ja hampurilaispaikat pelastavat päiväsi! Maittavia herkkuaterioita saa Jämsästä kaikkina vuorokauden aikoina.

Pikaruokaravintoloita

 

 

Voisit olla kiinnostunut

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa