Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Ryhmille on tarjolla tunnelmallisia tilausravintoloita. Tarvittaessa valmiita aterioita voi tilata myös mökille. Maaseuturavintoloissa saat maistaa aitoa suomalaista perinneruokaa, nauttia paikallista viiniä sekä ihailla idyllisiä maisemia.

Lounasravintola

Nauti maittava lounas Jämsän lounasravintoloissa. Himos-Jämsän alue tarjoaa lukuisia maukkaita lounasruokapaikkoja, joissa saat vatsasi täyteen.

Lounasravintolat

 

À la carte

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin – Jämsän seudulta löydät runsaasti elämyksellisiä ravintoloita.

À la carte

Pizzeria

Jämsäläiset rakastavat pizzaa ja niinpä Jämsästä löytyy runsas valikoima laadukkaita pizzerioita ja kebab-ravintoloita. Lähde vaikka pizzeria-kierrokselle ja valitse oma suosikkipitsasi!

 

Jämsän Kotipizza
Mono Pub & Pizzeria

Pikaruoka

Kurniiko vatsasi? Kaipaatko pikaista herkkua pieneen nälkään? Jämsän pikaruokaravintolat ja hampurilaispaikat pelastavat päiväsi! Maittavia herkkuaterioita saa Jämsästä kaikkina vuorokauden aikoina. Jämsästä löytyy myös kiinalainen ravintola.

Neste Jämsänportti
Neste Jämsänkoski
Jämsän Patalahti
Ravintola Rinne
himos-rinteiden rinneravintolat
Shell Helmisimpukka Jämsä
neste länkipohja

 

 

Tilausravintola

Sukujuhlat, tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, hieno edustustilaisuus, kauan kaivatut ystävät vierailulla… Joskus on ihana kokoontua omalla porukalla rauhallisessa ilmapiirissä herkullisen ruuan äärellä. Himoksen ja Jämsän ihanissa tilausravintoloissa voit pitää ihan oman tilaisuuden.

Maivian Pidot
Ravintola Liiteri
Ravintola Rinne
Ruotsulan Hovi
Särkisaaren leirikeskus

Pitopalvelu

Jämsän alueen pitopalveluista saat tarjoilut helposti, olipa kyseessä sitten rento illanvietto tai suuremmat kekkerit. Tutustu valikoimaan ja tilaa herkuttelut juhliin tai valmiit ruuat mökille!

Hulkkion Majakka
Kukkawalo
Jämsän Patalahti
Ravintola Hallinjanne
Ruotsulan Hovi
Särkisaaren leirikeskus

Voisit olla kiinnostunut

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Majoitus

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa