Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Ryhmille on tarjolla tunnelmallisia tilausravintoloita. Tarvittaessa valmiita aterioita voi tilata myös mökille. Maaseuturavintoloissa saat maistaa aitoa suomalaista perinneruokaa, nauttia paikallista viiniä sekä ihailla idyllisiä maisemia.

Lounasravintola

Nauti maittava lounas Jämsän lounasravintoloissa. Himos-Jämsän alue tarjoaa lukuisia maukkaita lounasruokapaikkoja, joissa saat vatsasi täyteen.

Lounasravintolat

 

À la carte

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin – Jämsän seudulta löydät runsaasti elämyksellisiä ravintoloita.

À la carte

Pizzeria

Jämsäläiset rakastavat pizzaa ja niinpä Jämsästä löytyy runsas valikoima laadukkaita pizzerioita ja kebab-ravintoloita. Lähde vaikka pizzeria-kierrokselle ja valitse oma suosikkipitsasi!

Pizzeriat

 

Pikaruoka

Kurniiko vatsasi? Kaipaatko pikaista herkkua pieneen nälkään? Jämsän pikaruokaravintolat ja hampurilaispaikat pelastavat päiväsi! Maittavia herkkuaterioita saa Jämsästä kaikkina vuorokauden aikoina. Jämsästä löytyy myös kiinalainen ravintola.

Ravintola Rinne
Jämsän Patalahti

Muita Pikaruokaravintoloita

 

 

Tilausravintola

Sukujuhlat, tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, hieno edustustilaisuus, kauan kaivatut ystävät vierailulla… Joskus on ihana kokoontua omalla porukalla rauhallisessa ilmapiirissä herkullisen ruuan äärellä. Himoksen ja Jämsän ihanissa tilausravintoloissa voit pitää ihan oman tilaisuuden.

Ravintola Hilpeähirvi
Ravintola Liiteri
Ravintola Rinne
Ruotsulan Hovi
Särkisaaren leirikeskus
maivian pidot

 

Pitopalvelu

Jämsän alueen pitopalveluista saat tarjoilut helposti, olipa kyseessä sitten rento illanvietto tai suuremmat kekkerit. Tutustu valikoimaan ja tilaa herkuttelut juhliin tai valmiit ruuat mökille!

Jämsän Patalahti
Ruotsulan Hovi
Särkisaaren leirikeskus
Hulkkion Majakka
Kukkawalo
Ravintola Hallinjanne

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

Café Aina

Café Aina

Eepos Group Oy

Lounaslahjakortti

Elosen Konditoria Oy

Cafe Elonen S-market

Kahvila Akuliina

Kahvila Akuliina

Eepos Group Oy

Juhla-ja pitopalvelu

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Eepos Group Oy

Kakkulahjakortti

Eepos Group Oy

Ruotsulan Hovi

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

A la carte- ravintola

Voisit olla kiinnostunut

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Majoitus

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa