Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie sinut makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä ja lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä. Himos-Jämsässä on lukuisia lounasravintoloita ja tunnelmallsia à la carte ravintoloita sekä nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita. Tilausravintoloista saat varattua pöydän isolle tai pienelle ryhmällesi. Paikalliset pitopalvelut tuovat juhlan luoksesi vaikkapa vuokramökille.

Lounasravintolat

Nauti monipuolinen lounas Himos-Jämsän lounaspaikoissa. Valitse mieleisesi useista lounasruokapaikoista, saat varmasti vatsasi täyteen. Suuri osa alueen lounasravintoloista on auki vain arkisin.

 

Aasialaiset ravintolat

Jämsässä makuhermoja voi helliä myös itämaisella korostuksella. Thai-ravintolat ja kiinalainen ravintola tuovat monipuolisuutta makunautintoihin.

À la carte- ja tilausravintolat

Lähde maistuvalle makumatkalle à la carte ravintoloihin. Sukujuhlat, tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, hieno edustustilaisuus tai kauan kaivatut ystävät vierailulla… Joskus on ihana kokoontua omalla porukalla rauhallisessa ilmapiirissä herkullisen ruuan äärellä. Himos-Jämsän ihanissa tilausravintoloissa voit järjestää ihan oman tilaisuuden.

 

Juhla- ja kokoustilat

Himos-Jämsän seudulla on useita erilaisia juhla- ja kokoustiloja, joihin on mahdollista tilata tarjottavaa. Tilaisuuksien yhteyteen voi liittää myös aktiviteettejä ja rentoutumista.

 

 

 

 

Hampurilaisravintolat ja pizzeriat

Kurniiko vatsasi? Kaipaatko pikaista herkkua pieneen nälkään? Jämsän pikaruokaravintolat ja pizzeriat pelastavat päiväsi! Jämsästä saa useiden pikaruokaketjujen maittavia herkkuaterioita. Jämsäläiset rakastavat pizzaa ja niinpä Jämsästä löytyy runsas valikoima laadukkaita kebab-pizzerioita. Lähde vaikka pizzeria-kierrokselle ja valitse oma suosikkipitsasi!

 

Voisit olla kiinnostunut

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa